• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günün rekortmeni benim galibaaa 5 kez konustuk bgn :52::64::64: yemin törenleri farklı tarihlerde kızlar ben gidicem eşimin yanına 7 ocakmıs bizimkiniin sizin nasıl tarihler?:72:

oh masallah oohhh masallah :nazar::nazar::nazar:
bızımkının 24 aralık,onumuzdekı cuma yanı:) gıdıcez bızde ınsallah

günün rekortmeni benim galibaaa 5 kez konustuk bgn :52::64::64: yemin törenleri farklı tarihlerde kızlar ben gidicem eşimin yanına 7 ocakmıs bizimkiniin sizin nasıl tarihler?:72:

benimkinin de 7 ocakmış kuzumm az kaldıı yaa :9:

kuzularımmm napıyosunuz???dün 2 defa bugünde 1 defa arayabildi askerim,bu arada koğuş komutanı olmum paşam:60:eee sizden naber annatın bakem?

hep iyi iyi haberlerini alasın inşallah kuzummm kütahyadan hayırlı haberler gelsin sana:23:

kızlar ben yeni üye oldum. erkek arkadaşımda 6 gün önce gitti. ama beni 1 kez bile aramadı. annesini aramış arkından duydum yemin törenim var demiş beni aramadı bile :(:43::43::43::43::43:

kuzularımmm napıyosunuz???dün 2 defa bugünde 1 defa arayabildi askerim,bu arada koğuş komutanı olmum paşam:60:eee sizden naber annatın bakem?

canım bu aralr hepsi yoğun yemin törenin hazırlık falan bide yakınlarının gelceğini bildirmek için sıraya girmişler e yoğunluktan arayamıyolar tabi 1 defa arasada olsun seslerini duymak gibisi var mı

kızlar ben yeni üye oldum. erkek arkadaşımda 6 gün önce gitti. ama beni 1 kez bile aramadı. annesini aramış arkından duydum yemin törenim var demiş beni aramadı bile :(:43::43::43::43::43:

Canım üzme kendini sakın arar mutlaka oraya adape olmaya çalışıyorla şartlar ağır e psikolojileride pek iyi durumda olmuyo. anca düşünebiliyolar bi takım şeyleri.

Back
X