- 18 Ağustos 2009
- 5.772
- 5.483
- 723
Kızlar selam gördüm heme nmüdahale etmek istedim. Eğer aşkınız gerçekten büyük ve gerçekse ( öyle zaten ki burdasınız ) evet askerde değişiklikler oluyor ama hepsi OLUMLU yönde eğer karakteri sağlam ve size gerçekten aşık bir sevgiliniz varsa, günler geçtikçe size bin kat daha fazla aşık oluyor. Kesinlikle olumsuz düşünmeyin tam tersi daha da güçlenecek ilşkileriniz ve çok kısa zamanda göreceksiniz ki size aşık olan adam bin kat daha fazla aşık.. Sizin burda öylece onu beklediğinizi görünce hep daha çok sevecek sizi.. Orda gerçekten sevgiye muhtaç oluyorlar, siz ilgilenip sevgi gösterdikçe, inanın çok güzel olucak herşey.. Bizim topiğimzde bazı talihsiz arkadaşlarımız da oldu tabii..Bazı arkadaşımızın başına büyük bi talihsizlik geldi.. Bikaç arkadaşımız daha ayrıldı. Biri asker sevgilisi tarafından aldatıldı, askerlik ona beraber olduğu adamın aslında buna değmeyeceğini gösterdi. Yani neyse çıkıyor meydana bu dönemde. Gerçek aşkları güçlendiriyor, sahteleri ise söndürüyor bu askerlik..
Ama ben eminimki hepiniz bu zorlu sınavı en güzel şekilde atlatıp, kavuşacaksınız sevdiğinize... Sabır en büyük erdemdir, bunu bilmek yeterli.Sevgiler, bu arada şafak 29 Gümüşhane
darısı başınıza canlarım....
![]()
Çok doğru şeyler yazmışsın canım çok teşekkülerr..umarım hepimiz bu sınavı hayırlısıyla kolaylık tez zamanda atlatırız..umarım herşey güzel olur..maşalah sizin bıtmış artık askerlikk