337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hey dj kopar bizi

:118::118::118::118::118::118:
kooooooooooooop kopppppppppppppp lülülülülülülü askerlerimizin gelmesine sadece 82 gü kaldı lülülülülü............ kornalara basın dat datttttttttttttt,hadi şafak at artıkta siftah yapalım illere:)))

haydeeeeeeeeeeeee otobüs tren uçak kalkıyooooooo nereyeeeeee düzceyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedüzce yolcusu kalmasın be yawwwww

spookemmmmmmmmmmmm sesin çıksın kızzzz:))))))) bu şafaktan sonra beni sölim sana sesin çıksın dieeeee:)))))))))

haydeeeeeeeeeeeee düzceyeeeeeee

Geçen Zaman (%47):73 gün, 22 saat, 43 dakika, 15 saniye.....
Kalan Zaman 82 gün, 0 saat, 16 dakika, 45 saniye...
Özetle, son 7,085,805 saniye...
yihuuuuuuu %50 olck yakndaaa..ınanası gıbı degıl ya..%1 di bakıyodum dolu dolu gozlerle nasıl geçicek diye.yarısını yedık bıleemmm
hadi maşalaahh

yaşasınnnnnnnnnnnnnn tey teyyyy teyyyyyy aşkıma kavuşmama az kaldııııııııııııııııııııııııı.......... Gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret yolunu bekleyen yarin yüzüne hasret..........

bu şafak sayacı çalışomuydu yaa,en son çöküktü:)))

ozamannnn 300 500 az kalcakkk arzucummm onu 3000 5000 ne çıkarcazz coşşş coooşşşş
çıkarırız tatlım daha fazlasıda olur yihhuuuuu
ahhh ahh gel de yalnız yat şimdi

sakın sakın böle düşünmek yoook parti yapıoruz karamsarlığımızı yarına saklıoruz ağlatma şimdi partinin ortasında kimseyi makyajlarımız akar bak

O simdi asker cani neler ister.. uykuda mevlam beni ona göster...

Aklima geldin gülüyorum... cok özledin biliyorum, Bende seni seviyorum biraz sabret...
Yarin birgün geliyorum...

O simdi asker cani neler ister.. uykuda mevlam beni ona göster...

O geceler gecmez bensiz.. agliyorsun sessiz, sessiz kalbindegim ama sensiz.. biraz sabret..
Yarin birgün geliyorum...

O simdi asker cani neler ister uykuda mevlam beni ona goster...:87::118:​

Son düzenleme:
ağlamayın bakim,,,,,81 olsunki hemen azalsın tüm rakamları yiyelim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…