• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

arkadaşım kasıtlı yaptığını düşünecek olsa bile sen önemli birşey dediğin için bugün ne yapıp edip bir fırsatını bulup seni tekrar arayacaktır o zaman durumu izah edersin ortada sorun kalmaz:) sıkma canını:34:

Elbete tekrardan arayacaktır ama izah etsem bile kafasında soru işareti kalabilir .
Dün söyleyeceğim şeyide söylememe gerek kalmadı zaten .

Son düzenleme:
Şafimu :72: İZMİR İstihkam Okulu

arzum66 nın oldugu yerde benm kardeşim de özel er bölüğündee arzum66 cevrımiçi görmuorum hiç ben yaa sorardım ona kardeşmden hbr alıverırdım hattaa yemn törenine gidincede arzumla tanışırdık muhtemelen onunkıde bnm kardeşmle aynı gundr yemn töreni 30 aralık

açmamazlık yapmayacagını bilir canım bilmeseydı bı fırsatını bulur illaki bidaha arardı neden teli açmıosun die aramadıgna göre duymadıgnı anlamış demekkii rahat ol akşama arar cnmm :34:

kötü olmuş onunda moralı bozuktur inş. tekrar arama fırsatı bulurda ikinizinde içi rahat eder

sulkor,SeA sağolun canlarım :29: Bugün mutlaka arayacaktır biliyorum ama askere gitmeden Liv telefonunu sakın sessize alma aradığımda sana ulaşamazsam bozuşuruz demişti .

Neyse fıstıklar ben kaçıyorum .Herkesi kocaman öptüm :54:

sulkor,SeA sağolun canlarım :29: Bugün mutlaka arayacaktır biliyorum ama askere gitmeden Liv telefonunu sakın sessize alma aradığımda sana ulaşamazsam bozuşuruz demişti .

Neyse fıstıklar ben kaçıyorum .Herkesi kocaman öptüm :54:

bnmkıde demşti ama kaç kere aradı ve ulaşamadı hiçte bişey demedi cnkü dicek vakıtleri yok okadar uzakta sesimizi duyunca unutuolar kızgnlkları gecıo cnm rahat olll :69:

cnm zaten arada söz nişan yok sen kıbrısa gidersin bı kaç ay sonra hem havalarda daha güsel olur bnce gtme ailesi ordayken ben olsam gtmezdm usta birliğine gecnce gderdim rahat rahatt kmse yokkennnn :21:[/QUOTE]

haklısın hemşo...gidip sonradan kendi kendime söylenmektense yol uzak muzak hem içim rahat olur hemde kıymetlimle yalnız oluruz dediğin gibi sağol canım :54:

öncelikle hoşgeldin aramıza :)

İstanbul sizin için bir şans olmuş bence..sen nerede oturuyorsun bilmiyorum arkadaşım ama en azından İstanbul'da asker olmanın pek riski yok...
Bu arada konuşamamış olmanız seni sakın üzmesin arkadaşım başlarda iletişim sorunu yaşayabilirsiniz ama emin ol ilk fırsatta arayacaktır...

Teşekkür ederim hoşbulduk :) Ben Ankarada oturuyorum, arkadaşımın kütüğü doğu olduğu için şans İst. düştü.. Dağıtımı da İst. olmuş çok şükür...
Konuyu baştan sona okudum Allah hepimize sabır versin... Genelde her gün konuşuyor arkadaşlar, bizimki niye aramıyor kafama takıldı :(

Mrb kizlar askim aradi beni sabah 5.45de bende ise gidicektim alarm caliyo caliyo kapatiyodum askim arayinca nasil kalkiyorum ama..:62:

belki bilmeyenler vardi yeni gelen arkadaslarimiz olmus cunki..hepside hosgelmislerrr:71:
yarim yazmisim konuyu :)) dvm edimm

ben yurt disindayim kizlar izmire gidicem gidebilirsem askerim kutahyada
Yemin töreni var 7ocakta ben cok gitmek istiyorum
Videolari izliyorum gozlerim doluyo izlerken aksimi böyle bi gunde ynaliz birakmak istemiyorum..
2-3gunluk gidersem biletim cok pahali olur 1hafta isten izin alabilirsem gitmek istiyorum
Ama ailemden gizli gidicem hafta sonunu askimla geciririm ama 1hafta ailesinde kalmak zorundayim..(ailesiyle tanisiyoruz cok sevirem kendilerini :32:)
Cilginlik bu biliyorum ailemden gizli ama napimmm cok özledim

Eee ne demisler Askin gözü kördür cilginlik hep onun yanindadirr:52::52:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hoşbulduk :) Ben Ankarada oturuyorum, arkadaşımın kütüğü doğu olduğu için şans İst. düştü.. Dağıtımı da İst. olmuş çok şükür...
Konuyu baştan sona okudum Allah hepimize sabır versin... Genelde her gün konuşuyor arkadaşlar, bizimki niye aramıyor kafama takıldı :(

cnm benmkide istanbulda seninki neresinde hasdaldamı

cnm zaten arada söz nişan yok sen kıbrısa gidersin bı kaç ay sonra hem havalarda daha güsel olur bnce gtme ailesi ordayken ben olsam gtmezdm usta birliğine gecnce gderdim rahat rahatt kmse yokkennnn :21:

haklısın hemşo...gidip sonradan kendi kendime söylenmektense yol uzak muzak hem içim rahat olur hemde kıymetlimle yalnız oluruz dediğin gibi sağol canım :54:[/QUOTE]

evet hemşo bnce en mantıklısı tek gtmen daha rahat vakit gecrmen için tekk git ailesi varken rahat harekette edemezsnz sinir olursun gttiğine pişman olursun keşke bnmde imkanım olsada tek gtsem ama k.pederim hergun arıo hal hatr soruo beraber gitcez dio nasıl tek gidim olmazkii tek gtsem orda karşılaşcaz yani aynı hesaba gelicek ben yandım snde yanmaa yemn törenı btsın ustaya gecsın rahat rahat çarşıya ckmaya başlasın öle git canımcımmm :69:

Mrb kizlar askim aradi beni sabah 5.45de bende ise gidicektim alarm caliyo caliyo kapatiyodum askim arayinca nasil kalkiyorum ama..:62:

belki bilmeyenler vardi yeni gelen arkadaslarimiz olmus cunki..hepside hosgelmislerrr:71:
yarim yazmisim konuyu :)) dvm edimm

ben yurt disindayim kizlar izmire gidicem gidebilirsem askerim kutahyada
Yemin töreni var 7ocakta ben cok gitmek istiyorum
Videolari izliyorum gozlerim doluyo izlerken aksimi böyle bi gunde ynaliz birakmak istemiyorum..
2-3gunluk gidersem biletim cok pahali olur 1hafta isten izin alabilirsem gitmek istiyorum
Ama ailemden gizli gidicem hafta sonunu askimla geciririm ama 1hafta ailesinde kalmak zorundayim..(ailesiyle tanisiyoruz cok sevirem kendilerini :32:)
Cilginlik bu biliyorum ailemden gizli ama napimmm cok özledim

Eee ne demisler Askin gözü kördür cilginlik hep onun yanindadirr:52::52:

ailesi şimdi ne kadar iyi olsa da ileride bu durumu önüne geitrip canını sıkabilirler sen daha ii bilirisn ama erkek tarafına pek güven olmaz bence

ailesi şimdi ne kadar iyi olsa da ileride bu durumu önüne geitrip canını sıkabilirler sen daha ii bilirisn ama erkek tarafına pek güven olmaz bence

yaa:26:
ailesi ztn yanliz kaliyor süreklide konusuyoruz onlarla ama bilmiyorumm geldin bizde kaldin diemi laf söylerler kii:50:

bende katılıorum erkek tarafına güven olmaz cnm bnce gitme bu konularda bende bıras geri kafalıym bnmde kardeşm askerde kız arkadaşı bızımle yemın törenıne gelse bnde yanlş anlarım bı erkek tarafı olarak ama söz nişan olur başımın üstünde götrmezsek kardeşm kızar zaten bunun gibi düşün cnmm :54:

yaa:26:
ailesi ztn yanliz kaliyor süreklide konusuyoruz onlarla ama bilmiyorumm geldin bizde kaldin diemi laf söylerler kii:50:

cnm benm gitme yemin töreninden sonra git sen hem rahat edemezsin ya sonra git yalnız daha rahat :nazar::nazar::nazar::nazar:olursun gercekten

bende 3 yıllık evliyim eşim bu ayın 12 sinde burdurda tesli oldu.1 yasında bebğim var.allah bekleyen herkese sabır versin.beklenenlerde kolaylık.

bende katılıorum erkek tarafına güven olmaz cnm bnce gitme bu konularda bende bıras geri kafalıym bnmde kardeşm askerde kız arkadaşı bızımle yemın törenıne gelse bnde yanlş anlarım bı erkek tarafı olarak ama söz nişan olur başımın üstünde götrmezsek kardeşm kızar zaten bunun gibi düşün cnmm :54:

cnm benm gitme yemin töreninden sonra git sen hem rahat edemezsin ya sonra git yalnız daha rahat :nazar::nazar::nazar::nazar:olursun gercekten

haklisiniz galibaa..
böyle bi gunde onunla olmak istemistimm aileside olucak hep amcalari kuzenleri falan..
dagitimi belli olsun hem hafta sonu gider gelirim kimsenin haberi olmaz:9:

haklisiniz galibaa..
böyle bi gunde onunla olmak istemistimm aileside olucak hep amcalari kuzenleri falan..
dagitimi belli olsun hem hafta sonu gider gelirim kimsenin haberi olmaz:9:

ya tatlımhem rahat olcksın karışan söyle böyle diyen olmyck keyfini çıkarcaksın istediğin kadr sarılacaksın onların yanında nerde sarılacaksın put gibi durup gelceksin düşün sence hangisi iyi:44::44::44::44::44:

Back
X