Aminn:) Ama kızlar şu varki askerdeyken daha bir düşkün oluyorlar. Bana bu zaman kadar bir kere mektup yazmayan mesaj yazmaktan bile tiksinen sevgilim bir sabah postacının zili çalmasıyla şaşırtmıştı.. Tam 1 ay her gün mektup yazmış sayfalar dolusu içine papatyalar koymuş bir tane lipton çay koymuş.. Çayı mektubu okurken iç diyede not koymuş iki taneymiş teki sana teki bana yazmışO kadar şaşırmıştımki ağlaya ağlaya okudum mektubunu..Bende o döenmde ona resimlerimizden bir albüm yapmıştım ve her resmin altına o anı hatırlatacak dip notlar yazmıştım. Bir arkadaşımız gene bu siteden yaptığı şeyi sizle paylaşayım kızlar çünkü gerçekten çok güzel bir süprizdi: Nişanlısının doğum günü için bir cd yaptırdı ve cd ye tüm arkadaşlarının videolarını koydu en sonda kendi birşeyler dedi ve bir parçayı 1 haftaya yakın koynunda taşıyıp kokusunu sindirdi ikisini yolladı nişanlısı çok etkilenmiş ağlamış.. Tabi bunu yemin töreninden sonra yapmanız lazım çarşı izni olması lazım en azından:)
ay benımkı de yazar mı kı acaba mektup :)
evlenme teklıfı etmıscesıne sasırır aglarım vallahı mektup yazarsa
bende her gunumun fotografını cekıyorum..155 gun 155 fotograf hedefım :) mesela bugun annemle alısverıs merkezıne gıttık,yemek yerken fotograf cektırdım :) dun arkdaslarım gelmıstı hepsıyle toplu fotograf cektırdım.ondan oncekı gun ona cok kızgındım :) kızgın halımın fotografını cektım :)))))) boyle boyle bır şafak albumu yapmayı dusunuyorum :)
senın yaptıgın gıbı bır albumu daha once yapmıstım cok hosuna gıtmıstı..o da cok guzel bır fıkır..