• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ya soğusa bile o kadar özlemiş oluyorlar ki bayılır..
askerde yediği yemeklerden bin kat iyi olur tatlım, sen yap:56:
ben börek yapmıştım bir de cevizli kurabiye bi yedi bi yedii inanamazsın, nasıl özlemiş, aşkım yaa gelsin de neler neler yapıcam ben ona:69:

Ooo sen maharatmışsın ya.neler neler yapmıssın:1: anneme yaptırım ben en ıyısı.aşkımı kobay olarak kullanmak ıstemıyorum:1:

Selam herkese:80:Ben iyim sizi sormalı?Askerciğimde biraz asabiymiş mesajında öyle dedi henüz konuşmadık.

Son düzenleme:
sagol yumıcımm. Oh sen de ıyı vakıt gecırmıssındır 2 gun ne guzell.

Merve sen de gıttın dımı. Nasıl gectıı?

bu arada 339.lar gidiyo dimi yakında,inşallah hepsine yakın ve hayırlı yerler düşer belli olduğu gün yanlarında oluruz artık:13:öptüm hepinizi:72:

Ooo sen maharatmışsın ya.neler neler yapmıssın:1: anneme yaptırım ben en ıyısı.aşkımı kobay olarak kullanmak ıstemıyorum:1:

aşkla yapılan her şey güzeldir tatlım:31:
mecburen öğrenip yapıyorsun,erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş:56:

di mi di mii bi de hala küçüğüm diyip duruodum ;) üniversiteden başlıınca böle süregeldii...işi olsuun direk olcaak bakalım ama kısmet :(

Bızımkı de unıversıte bıterken olunca bole olduu=)

Kısmet.. ıs bulsun devamı gelır artık=)

iyi akşamlar kızlaar oo bugün pek bi kalabalıkmış burası :)
wakeupcall sabahları göremiyorum artık seni işten ayrıldınmı yoksa ?? bende geçen hafta giderken kek yapmıştım hala anlatıyor valaa..artık beni mi gaza getirmiyo çalışıyo bilmiyorum ama :1: :1:
yine de sen yap bişeyler çok iyi olur

iyi akşamlar kızlaar oo bugün pek bi kalabalıkmış burası :)
wakeupcall sabahları göremiyorum artık seni işten ayrıldınmı yoksa ?? bende geçen hafta giderken kek yapmıştım hala anlatıyor valaa..artık beni mi gaza getirmiyo çalışıyo bilmiyorum ama :1: :1:
yine de sen yap bişeyler çok iyi olur

Ayrıldım canım evet. Yıne ıssızım=(
yapıcam gıderken bakalım begenır mı. =)

Back
X