• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlaaar napıyosunuzzz ??? yine bunalımlardamıyızz yoksammm :18: :18:

ben bugunluk cıktım bunalımdan. Ama yarın bellı olmaz tabı:1:
Dısım cok agrıyor ama doktora gıdıyorum sımdı sonra gelırım yınee =(

nasılsınız kızlar?bunalımla beraber dişim çok kötü oldu yaa :(
diş çıkarıyorum sanırsam felaket acıyo,ağrıyo :26:

nasılsınız kızlar?bunalımla beraber dişim çok kötü oldu yaa :(
diş çıkarıyorum sanırsam felaket acıyo,ağrıyo :26:

hepimizde diş var herhalde dün de bnm öleydi yeni diş çıkrıyoruz galiba herifler gelmeden heheehehe:10::10::10::10::10:çok yorgunum ya muhasebeden istifa etcem yawwwww:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

anaaaam kimsecikler yok burdaaa olsun napalım hepinizi çok özlediiim ama nete giremedim malum aşkitoyla ilgileniorum :) nurseli merak etmişsiniz hepinize selamı var şimdi yolda gelio sabah bindi otobüse yani yarın kesin kavuşuyoruz nursele gerçi bn hep kavuşuğum onla:1:neyse çoook güzel iki günlük dev bir tatil yaptılar enişteyle ikisinede çok iyi geldi tabi yani onlar çok mutlu keyiflerine diyecek yok :16:ve inş sizler 38 nurselle bende kırk küsür gün sonra tamamen bitanelerimize kavuşacağız hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın:49:

biz her konuda benziyoruz galiba ya. herkes aynı anda diş çıkarıyor.. doktora gittim ilaçlarımı aldım geldim, çekicez bunu başka yolu yok :(

Arzucum uğramış, nurselcim de yoldaymış, onlar bunalımda değil en azından :1:
Nurseeeel gel de anlat bakalım nasıl geçti istanbul tatili, hava kapalı olmasına rağmen sıcaktı.enişteyi görünce hava falan umurunda olmamıştır tabi :1:

Arzu da aşkısıyla beraber, izin bittikten sonra anlatır artık

:69:Ben de gitmek istiyoruum artıııııkkkkkkkk:69:

biz her konuda benziyoruz galiba ya. herkes aynı anda diş çıkarıyor.. doktora gittim ilaçlarımı aldım geldim, çekicez bunu başka yolu yok :(

Arzucum uğramış, nurselcim de yoldaymış, onlar bunalımda değil en azından :1:
Nurseeeel gel de anlat bakalım nasıl geçti istanbul tatili, hava kapalı olmasına rağmen sıcaktı.enişteyi görünce hava falan umurunda olmamıştır tabi :1:

Arzu da aşkısıyla beraber, izin bittikten sonra anlatır artık

:69:Ben de gitmek istiyoruum artıııııkkkkkkkk:69:

offffff sıkıldım bende görmek istyorum yeter yaaaaaaaaaa herkes gördü bi ben gidemedim yaaaaaaa :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

offffff sıkıldım bende görmek istyorum yeter yaaaaaaaaaa herkes gördü bi ben gidemedim yaaaaaaa :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canımm sana diorumm bigün gidelim istanbulu beraber fethedeli diyee :)))

aman az kaldıı citlimm yaa...o seni şimdi nasıl özlemiştir varyaa..sizin buluşmanız hiçbirimize benzemez sıkma canınıı:70: :70: :70:

d-lake hemşomm nasılsınn...şafak 45te göremedim senii :9: :9:

kızlaar eşimin bu hafta çift çarsı var..yarın sabah ankara yollarındayım bende:66::66:haftaya da evci izniyle evimize gelicez inşallah:62::62::62:artık ayrılırken çok üzülmüyorum çünkü 1 ay sonra bir daha hiiç ayrılmıcaz inşallah:46::46::46::46:

kızlaar eşimin bu hafta çift çarsı var..yarın sabah ankara yollarındayım bende:66::66:haftaya da evci izniyle evimize gelicez inşallah:62::62::62:artık ayrılırken çok üzülmüyorum çünkü 1 ay sonra bir daha hiiç ayrılmıcaz inşallah:46::46::46::46:

sen zaten her hafta görüyosunn şekercimm yaaa..çok şanslısınız valaa ohh:nazar::nazar:..darısı da bize olsıun inşalah :))

d-lake hemşomm nasılsınn...şafak 45te göremedim senii :9: :9:

aaaah canım hiiç sorma yaa..bir kavga etti ki amaan akıllara zarar:18::18:yani tam dedim gününe denk geldi:47::47:eşimde manisalı benim ve askeriyede işte altta kalanın canı çıksın yapıyolarmış normalde:52::52:kimin memleketine geldiyse..ama o kadar ağladım ki bizimkine hiiç bişi yapamamışlar moraller bozuk olunca:41::41::41:tadını çıkaramadık şehrimizin..neyseki haftasonu düzeldik:34::34:

aaaah canım hiiç sorma yaa..bir kavga etti ki amaan akıllara zarar:18::18:yani tam dedim gününe denk geldi:47::47:eşimde manisalı benim ve askeriyede işte altta kalanın canı çıksın yapıyolarmış normalde:52::52:kimin memleketine geldiyse..ama o kadar ağladım ki bizimkine hiiç bişi yapamamışlar moraller bozuk olunca:41::41::41:tadını çıkaramadık şehrimizin..neyseki haftasonu düzeldik:34::34:

aman iyi maşalahh...arada oluıyor öyle tuzu biberi onlarda :)) neyse izmirde yanlız bırakma beni baari..orası da bizim memlekete yakın ne de olsaa..:40: :40:

çok şükür tatlım görüyorum genelde:69::69:sen ne zaman görüceksin bi daha?:61::61:

23 nisanda belki günübirlik giderim diyorum ama bakalım durumlar nasıl olucak..

ben çıkıyorum iyi akşamlar size görüşürüüüüzz :3: :3:

aman iyi maşalahh...arada oluıyor öyle tuzu biberi onlarda :)) neyse izmirde yanlız bırakma beni baari..orası da bizim memlekete yakın ne de olsaa..:40: :40:

şekercim çok hevesliydim bende..tadını izmirde çıkaralım inşallah:70::70:çok özledim memleketimin sımsıcak havasını:59::59::59:

ühüüüü herkes görüyo sevgilisini,eşini :(
offf 4 ay oldu resmen yaa..adamı unutacam valla :26:
bide bu yetmiyo gibi baş belası tatbikat var sırada :47:

Back
X