• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ohhh inşallah yaa gidin bakalım gidin :))

ay ne güzel hayaller kurduk bugün konuşurken
Allahım nolur hepsi gerçekleşsin çok özledimm:14:
sonra hazirana kadar göremicem, yıldönümümüzde birlikte olamıcaz, o yüzden bu benim için çok önemli:16:

ay ne güzel hayaller kurduk bugün konuşurken
Allahım nolur hepsi gerçekleşsin çok özledimm:14:
sonra hazirana kadar göremicem, yıldönümümüzde birlikte olamıcaz, o yüzden bu benim için çok önemli:16:

inşallah canım ya..bol bol hasret giderin valla..
sizin için hem de özel olur,önceden kutlamış olursunuz :)
gördükten sonra vakit daha çabuk geçer..
bende artık aşkıma kavuşmak,onu doyasıya öpmek,elini tutmak istiyorum :69:

Son düzenleme:
Kıslar günaydın kalkın uyuşmayın yawww bak sabahın körü geldim çalışıyorum yatıyosunuz haydeeee kızçelerim kalkınnnnnnnnn:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

ben de geldim aşkımı bekliyorum ama gelmedi:14:
acaba yarın mı çıkacak çarşıya? amam cumartesi büyük ihtimal, ben seni ararım dedi:26:
9 dan beri bekliyorum ama yok henüz:44:

ben de geldimmm
hava çok güzel sevgilim yok ki yanımda çıkıp dolaşayım :14:
evde oturuyorum ben de :24:

film buldumm esaretin bedelini izlememiştim ben, yuh olsun bana :1: onu izlemeye karar verdim
bu arada dün bir film izledim the next three days- kaçış planı diye. çok güzel çok beğendim tavsiye ederimm:1:

offf yaa ne sıkıcı bi gün askımın carsısı yok göremiyorum..dısarı cıksam havada güzel böyle çiftleri görünce sinir oluyorum ne kötüyüm yaa:52::52::52::52:

canlarım nasılsınız?çok güzel iki günün ardından burdayım yine,özledim sizleri,selamımı aldınız umarım.arzucumla size selam yollamıştım.bne çok fena aşık oldum kızlar.bu iki gün çok uzun zaman sora yaşadığımız en güzel iki gündü ve inanılmaz güzeldi iyiki gitmişim:69::69::69::70::66::16::17:
bu arada 339 ların bu gece belli olacak nerelere gidecekleri ama onların tpicte kimsecikler yok,acep kim nereye gidicek ama bildiğim bişi var ki en kalabalık dönem bizim dönem kızlarr

canlarım nasılsınız?çok güzel iki günün ardından burdayım yine,özledim sizleri,selamımı aldınız umarım.arzucumla size selam yollamıştım.bne çok fena aşık oldum kızlar.bu iki gün çok uzun zaman sora yaşadığımız en güzel iki gündü ve inanılmaz güzeldi iyiki gitmişim:69::69::69::70::66::16::17:
bu arada 339 ların bu gece belli olacak nerelere gidecekleri ama onların tpicte kimsecikler yok,acep kim nereye gidicek ama bildiğim bişi var ki en kalabalık dönem bizim dönem kızlarr

iyiyiz canım..sende cok iyisin maşallah:1::1:ne güzel yaa sevindim güzel vakit gecirrmişsiniz..artık darısı bizim basımıza:32::32::32::32:

Back
X