• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

iyiyiz canım..sende cok iyisin maşallah:1::1:ne güzel yaa sevindim güzel vakit gecirrmişsiniz..artık darısı bizim basımıza:32::32::32::32:

ewet canımcım darısı başınıza ya az kaldı çok az bişicik kaldı artık sabrın sonu selamet dicez yakında:emir_bebek::nazar::69::69:

Neden yokmuskı yaa=(

bööff benim sewgilikinde çarşısı kitli :( o günlüğü yakalanan çocuk yüzünden :( bi de iki tane uzun dönem çocuk komutanın arabasını alıp çıkmışlar gece..kaza yapıp dönmüşler :( oooof çoook çektiriolar şimdi orda ya :((

benimkinin çarşısı hep kitli çünkü doğuda..4 aydır dışarı çıkamıyo..sizinkiler şanslı..çocuk hapishanede gibi

bööff benim sewgilikinde çarşısı kitli :( o günlüğü yakalanan çocuk yüzünden :( bi de iki tane uzun dönem çocuk komutanın arabasını alıp çıkmışlar gece..kaza yapıp dönmüşler :( oooof çoook çektiriolar şimdi orda ya :((

aman nerde manyak varsa senin sevgilin orda heralde ya :37:

Nurselcim hoşgeldinn, çok sevindim güzel geçmesine :16::16:

hawa güzeel ya herkesee kendini dışarı atmıış zannımca ....ööööf uykusuzluktan ölüoken uyuyamıorum ben de ya :(((

hawa güzeel ya herkesee kendini dışarı atmıış zannımca ....ööööf uykusuzluktan ölüoken uyuyamıorum ben de ya :(((

hava güzel güzel dedim kıskandım milleti
hava bozdu yağmur yağıyor ne biçimm, sevgilileriyle gezenlere yazık oldu tuhh :19:
kötü müyüm neyim :27::1:

ewet hawa bozduuu :(( hawada kötü olunca hemde depresyonluk oluom daa neysee:( çarşı izni de yoook üüüüüüüü:( gidemicektim ama netten görürdüüüm ya:(

hava güzel olunca da depresyonluk oluyoruz biz :37:
haftaya gidersin belkii, üzülme hemenn :34:

Back
X