339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

herkes çarşı izninde sevdiceğiyle şafağın azalmasının sevincini yaşıyodur heralde bitiyo kızlar btiyooooo içim içime sığmıyo valla... hele bugün onca zaman sonra gördüm aşkımı yerimde durasım yooook çok özledim çoooooooook geçsin şu günlerrrrr şafak 9 bugünü saymıyorum artık

kızlarr nasılsınız bakalım?? ben yerimde duramıyorum şimdiden heyecan var. şafak doğan güneş olunca nasıl olucam hiç tahmin edemiyorum şafağımız 5 amasyaya selam olsun

4 gün hepi topu 4 günn :nazar şükürler olsun bu günleride gördük

ne pepsi ne kolaaaaaaaaaaa bugünü de saymazsak sadec yedigüüüüüüüüüüüüün

kızlaaarr nasılsınız bakalım?? şafaklar azaldıkça topiğimize uğrayanlarda azaldı nerelerdesinizz?? şafağımız sadece 3 allah izin verirse cuma akşamı sevdiceğime kavuşuyorumm.. günler yine geçmemeye başladıı sabrım kalmadı ona sımsıkı sarılmak istiyorummm

bilmiyorum canım ya.ilk gönderdiğimiz günlerdeki gibi; şimdide başı gb zor geçiyo.hayırlısıyla gelsinler artık; sağlıkla.....bizde tükendik ama haksızmıyım

yağmurumm sonuna kadar katılıyorum sana
şu 15 gün hiç geçmedi sanki
şafak 9
allah izin verirse cuma akşamı burda olacakmış
az önce hastaneye gitmiş orda nete girdi biraz konuştuk
ama yazmamdan bile anladı keyifsiz olduğumu canın sıkkın senin diyor
neyse beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsalmış

Ohh herkesin şafakları azalmıs en fazla benım galıba şafağım daha 10.
24 eylül saat 12.30 da aşkım burada olacak Allah izin verirse...

tatlım biz aynı gidiyoruz.bu gece onikiden sonra 8 kalıyor.benimkide cuma günü gelecek.

kızlar şafağımız 2 Allahım şükürler olsun bize bugünleri gösterdi.Çok heyecanlıyım çookkkkkk c.tesi öğleni sabırsızlıkla bekliyorum artık gelsin o günde valla son 15 gün ızdırap gibi geçmek bilmedi yaaaa offff.Hıııııı bu arada ilk depüğü kim yiycek kızlar onu ayarlayalım bari ben c.tesi öğlen aşkıma kavuşuyorum daha erken kavuşan var mı?

tatlım biz aynı gidiyoruz.bu gece onikiden sonra 8 kalıyor.benimkide cuma günü gelecek.

yağmurrrrrrr 8 kaldı
geliyorlar artık Nazar :92: :92: :92: :92:

canım şimdiden gözün aydınnn
darısı başımaıza artık =))

cuma akşamı mıııııı canım ilk depük senin o zaman.Ben şimdiden atıym dedim 5 aydır sabırsızla bugünü bekliyodum :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…