- 15 Nisan 2011
- 746
- 4.561
- 133
- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.141
daha yeni gittikleri için hep öyleler canım... ustalığa göre daha karışık ortam o yüzden alışana kadar böyle olcaklar. sabır..sözn bittiği yer...
kızlar nişanlım dün usta birlğine teslim oldu. orduda. şu an merkez jandarmada ama dağıtım yapılmadı daha. orduda da bazı yerler terör bölgesiymiş. biliyorum kötü düşünmemem lazım ama elimde deil işte. keşke merkezde kalsa. off offf
bir güne daha başladık... günaydın kızlaaaaaaaaar nasılsınız
günaydın canım benim sevgilim hala aramadı(( merak içindeyim iyi düşünmeye çalışıyorum ama dokunsan ağlayacak vaziyetteyim
günaydın canım benim sevgilim hala aramadı(( merak içindeyim iyi düşünmeye çalışıyorum ama dokunsan ağlayacak vaziyetteyim
kızlar ilk çarşıya çıktıklarında emin olun rahat rahat konuşursunuz bizimde ilk gittiğinde böyle olmuştu haftasonuna kadar çok konuşamadık ama çarşıda cep telden istediğimiz kadar konuştuk.Bu hafta bizim 3.çarşı olcak sizinkiler biraz daha geç teslim oldular galiba ilk hafta bizimde böyleydi.
günaydın canım istersen gidip mamak askeriyeyi basıym :) niye arattırmıyosunuz azıcık rahat bırakın askerlerimizi yaa diyim. ararrrrr sen merak etme sakın ağlayıpta kendinide üzme tatlım.
canım çok saol gülümsettin beni :) pazar gününe kadar bekliyorum aramazsa ben bascam orayı zaten...
canım sevgilimde kimse bizi ayıramaz yakarım istanbulu derdibende ankarayı yakarım :)
Canım benm şimdi ortamı bilmiyolar ya aramaya ne zaman gidebileceklerini de kestiremiyolar sürekli iş verdikleri için fırsat da pek bulamıyolarmş zaten ama biraz zaman geçsin kendi görevlerini alsınlar ortamı da iyice öğrensinler çok daha rahat görüşebilcez inşallah. herkes öyle diyo ustalık daha rahat olur çok sıkıntı olmaz telefonla görüşmek diyorlar. sen ne zamandan beri haber alamadın ??? biz de çok kısa konşabiliyoruz tedirgin arıyo zaten içtima var eğitim var derken hiç boş bırakmıyolar diyo :2::2:
gönlünü ferah tut haber alamamak çok zor biliyorum ama sen içini rahat tutmaya çalş
Aynen bende( 1 hafta oldu aramadı, bu kadar mı yoğun olunuo usta birliğinde???
Ankarayı da İstanbulu da yakmayın :) nolurrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?