Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestan kullanıyor musunuz?İyi akşamlar hanımlar 34+4 günlük gebeyim fazlaca mide bulantım var geçen hafta sancıyla hastanede yattım 1 gün ciğer geliştirici vurdular acaba erken Doğum belirtisi olabilir mi lütfen destek olun
Ben yaşamadım ama son haftalarda da bulanrı olabiliyor diyorlar. 33 haftalıkken hastanede yattım. Celestone yapıldı. 36+4'te tekrar yattım. Yine Celestone yapıldı. Ertesi gün doğum gerçekleşti. Mide bulantım olmadıHayır kullanmıyorum
Ben yaşamadım ama son haftalarda da bulanrı olabiliyor diyorlar. 33 haftalıkken hastanede yattım. Celestone yapıldı. 36+4'te tekrar yattım. Yine Celestone yapıldı. Ertesi gün doğum gerçekleşti. Mide
Çok yoruldum artık gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum plesanta önde bideBen yaşamadım ama son haftalarda da bulanrı olabiliyor diyorlar. 33 haftalıkken hastanede yattım. Celestone yapıldı. 36+4'te tekrar yattım. Yine Celestone yapıldı. Ertesi gün doğum gerçekleşti. Mide bulantım olmadı
Sezaryenle alınacak herhalde değil mi? Stres en kötüsü stres yapmamaya çalışın. Çok zor ama en azından sabaha kadar dayanın. Sabah doktorunuzu arar konuşursunuz. Her an tetikte beklemek yıpratıcı gerçekten ama korkmayın. Allah'ın izniyle sağlıkla vaktinde gelir inşallah bebeğinizÇok yoruldum artık gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum plesanta önde bide
Sezeryan dedi eğer plesanta çıkmazsa ilk Doğum normal tedirginim vajinama baskı var gibi bilemedimSezaryenle alınacak herhalde değil mi? Stres en kötüsü stres yapmamaya çalışın. Çok zor ama en azından sabaha kadar dayanın. Sabah doktorunuzu arar konuşursunuz. Her an tetikte beklemek yıpratıcı gerçekten ama korkmayın. Allah'ın izniyle sağlıkla vaktinde gelir inşallah bebeğiniz
Ben doğuma bile kusarak girmiştimİyi akşamlar hanımlar 34+4 günlük gebeyim fazlaca mide bulantım var geçen hafta sancıyla hastanede yattım 1 gün ciğer geliştirici vurdular acaba erken Doğum belirtisi olabilir mi lütfen destek olun
Makat gelişti. Zorunlu sezaryen oldu genel anestezi altında. Son zamanlarda vajinaya baskı zaten oluyor diye biliyorum ama benim de son günlerde alttan çıkacak gibiydiSezeryan dedi eğer plesanta çıkmazsa ilk Doğum normal tedirginim vajinama baskı var gibi bilemedimsizin nasıl olmuştu
Sancın olursa gel dediler ama ilk hamileliğimde böyle mide bulantısı falan yaşamadım açıkcası tedirginim anlam veremedimBen doğuma bile kusarak girmiştimama ciğer geliştirici vurdularsa her ihtimale karşı tedbir almışlardır açıklama yapmadılar mı?
Geçmiş olsun size de . ALLAHbüyük bakalım geceyi nasıl geçiricezMakat gelişti. Zorunlu sezaryen oldu genel anestezi altında. Son zamanlarda vajinaya baskı zaten oluyor diye biliyorum ama benim de son günlerde alttan çıkacak gibiydi
Gerçekten miTam bu tarıhlerde benım de basıma geldı ani bir kusma ile akşamına sezeryan oldum. İnş hayırlıca zamanında doğar
Ben zaten sıkıntılıydım canım bebek de asagı doğru ındıgı ıcın alımdımGerçekten mibaşka bişeyiniz oldu mu peki belirti
Benimde baştan beri sıkıntılı gidiyor her seferinde başka bişey dedilerBen zaten sıkıntılıydım canım bebek de asagı doğru ındıgı ıcın alımdım
Ne durumdasınız? Görüşebildiniz mi doktorunuzla?Benimde baştan beri sıkıntılı gidiyor her seferinde başka bişey dediler
Gebelık zehırlenmesı vardı bende kanamam olmustu sureklı sonra iltihap bılmem ne aklına gelıyorsa aksılık hepsını yaşadım ama kızım 3 yazında sımdı çok şükür 35 doğdu ama küvet falan görmedik çok şükür 2800 doğdu sağlıklıydıBenimde baştan beri sıkıntılı gidiyor her seferinde başka bişey dediler
Çok şükür maşaallaah darısı banaGebelık zehırlenmesı vardı bende kanamam olmustu sureklı sonra iltihap bılmem ne aklına gelıyorsa aksılık hepsını yaşadım ama kızım 3 yazında sımdı çok şükür 35 doğdu ama küvet falan görmedik çok şükür 2800 doğdu sağlıklıydı
Çok şükürGebelık zehırlenmesı vardı bende kanamam olmustu sureklı sonra iltihap bılmem ne aklına gelıyorsa aksılık hepsını yaşadım ama kızım 3 yazında sımdı çok şükür 35 doğdu ama küvet falan görmedik çok şükür 2800 doğdu sağlıklıydı