34. Haftadayım çiğerden gelen kuru öksürüğüm var

mformomdata

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
1.233
1.284
133
Merhaba kızlar,
34. Haftadayım çiğerden gelen kuru bir öksürüğün var böyle kriz gibi gelen 2 gündür geçer diye düşündüm ateşim yok gece uykumda da rahatsız etmiyor. Ama uyanınca ve gün içinde sürekli öksürüyorum.
Bu durumu yaşayan var mi? Neler yaptınız? Ne iyi geldi?
Pazartesi kadın doğumcuma randevum var ondan önce acile gitmek istemiyorum malum salgından dolayı sizce beklemenin bebeğe zararı dokunur mu?

Korkutmak istemem ama doktoruda tehlikeye atmayın sonuçta hep hamileler geliyor orayada bence ilk acile gidin özelde olsa en azından neyiniz var bakarlar

Sanırım covid olabilir diye düşündünüz
Farklı farklı semptomlar gösterdiği için söyledim özür dilerim korkutmak istemem en azından üşüttüyseniz bile doktor en iyisini bilir diye.

Farklı farklı semptomlar gösterdiği için söyledim özür dilerim korkutmak istemem en azından üşüttüyseniz bile doktor en iyisini bilir diye.
Olabilir tabi o da bi ihtimal aslınfa aşılıyım ama bu olmayacak anlamına gelmiyor . Ama acilde de hiç bişey yapmıyorlar hamileyim diye daha önceki rahatsızlığından biliyorum ne yapmam gerek bilmiyorum açıkçası
.

Son düzenleme:
O kötü oluyor bişey yapmayınca son zamana geldik inşallah birşey çıkmaz. Sadece üşütmüşsünüzdür

Çok geçmiş olsun ben oğlumda son ayimda çok kötü öksürük tutmuştu beni doktor ilaç ta verdi geçmedi ama bir tanıdık hamilelik yelidir dogurmadan geçmez demişti gerçekten de öyle oldu

Çok geçmiş olsun ben oğlumda son ayimda çok kötü öksürük tutmuştu beni doktor ilaç ta verdi geçmedi ama bir tanıdık hamilelik yelidir dogurmadan geçmez demişti gerçekten de öyle oldu
Bu öksürük doğumu tetikler diye korkuyorum ya öyle bişey olabilir mi?

O kötü oluyor bişey yapmayınca son zamana geldik inşallah birşey çıkmaz. Sadece üşütmüşsünüzdür
Umarım ya şu öksürüğü bir rahatlayabilsem, ilk gebeliğimde de olmuştu aynı böyle o zaman 38 deydim göğüs doktoru ilaç vermişti hatta bu halde nasıl sezeryanla gireceksin dikişlerini zorlarsın demişti. Acaba pazartesi sabah göğüs doktoruna mi görünsem diyorum ama bilemedim

O zaman görünün ne olur ne olmaz zarar vermesin size. Hamile olunca insan ne yapacağınıda bilemiyor

Bir dahiliyeye gitsenize evde yapılabilecek şeyler teşhis belli olunca anlamlı olur ki gebeyken ne dokunacak ne zarar verecek kim bilebilir
Kovid gibi bir gerçeğimiz varken karnınız burnunda hamileyken nasıl evde bekliyorsunuz
Ki kovid dışında da birçok tehlikeli durum var

Haftasonu olduğu için bekliyorum pazartesi gideceğim zaten de azcık yatıştıracak bişi var mı diye soruyorum.

Haftasonu olduğu için bekliyorum pazartesi gideceğim zaten de azcık yatıştıracak bişi var mı diye soruyorum.
Bebeğiniz doğmuş sağlıkla büyütün. Ben de 38. Haftamdayım ve geçmeyen bir öksürük var haftalardır. Dr alerjik dedi ama ilaç da tavsiye etmedi. Her öksürük krizinde bebeğe bişey olacak diye korkuyorum. Siz çözüm buldunuz mu yaşadığınız zaman bu durumu?

İlaç kullandım maalesef astım ilacı gibi bir ilaç verdi doktorum ve antibiyotik o hafif rahatlattı. Bebeğe bişey olmadı çok şükür endişelenme bebeğin sağlığına bi zararı yok sadece kasılmanı tetikler demişti bana ben 34. Haftada olduğum için ona korkmuştum 34 erken çünkü. Ama 38deymişsin sen o da korkutmasın seni.

Geçmiyor bir türlü. 3 gün sonra da dogumum var. Yoruyor beni gece gündüz öksürük Ventolin kullansam zararı olur mu acaba? Durup durup son dakika bi zarar vermek istemiyorum ama çekilecek gibi de değil. Teşekkür ederim cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…