34 haftalık bebegını kaybedenler...lutfen yazsın

ceyda_1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
521
1
96
Kırıkkale
27 nısanda 34 haftalık kızımı kaybettım kahroldum hareketlerını hıssetmeyınce gıttım doktora bebk ex dedı yıkıldım dızlerımın bagı cozuldu daha bır hafta once kontrolune gıtmıstım cok ıyıydı gelısımı 2700du kılosu doktor masallah dıyodu herseferınde saatler once kıpır kıpırdı bıranda kuzumu kaybettık ankara buykdogumda normal dogum yaptım gorunusunde hıcbısey yokmus bedenınde patoljıye yolladık yarım otopsı yapıldı kanpıhtılasmasından suphelenıyoruz demısler kesın bı sonuca varamısılar ıkı hafta sonra gıtcem hala bebegıme noldu bılmıyorum tek ıstegım onu ogrenmek burda bıkac doktora daha gıttım 8 aylık bebk puhtılasma yuzunden olemez dedı olmaz dedı kafam ıyce karıstı basından gecenler payalasabılrmı lutfen

Allah sabir versin cok uzuldum(( Bu konuda hicbir bilgim yok.Inshaallah kisa zamanda tekrar kavusursun bebegine Allah yardimcin olsun.

canım benim bebek de 36 haftalık öldü canım kızım bende pıhtılaşmadan şüphelenildi
ama ben pıhtılaşmaya inanmıyorum ya çocuk 9.aya pıhtılaşmayla nasıl gelecek kilosuda iyiymiş maşallah,
benim de kızım öldü siyah saçlı kuzum
cenette şefaatçimiz elimizden tutacaklar
başınsağolsun cnm destek istersen arkandayım canım:)

senınde basın sagolsun canım benım cok uzuldum bende ınanmıyorum canım kızım aynı bena benzıyomus benımkıde sıyah uzun saclıymıs herseyı cok ıyıydı kuzumun hala yalan gelıyo

senınde basın sagolsun canım benım cok uzuldum bende ınanmıyorum canım kızım aynı bena benzıyomus benımkıde sıyah uzun saclıymıs herseyı cok ıyıydı kuzumun hala yalan gelıyo

çok güzel elleri ayakları varmış
tıpkı benim bebekliğimmiş
hep bana benzersin isterdim

çok güzel elleri ayakları varmış
tıpkı benim bebekliğimmiş
hep bana benzersin isterdim

bende cok merak edıyordum kıme benzedıgını bız bakmadık bebege dogumda onu saran kıza sordum tıpkı sana benzıyodu dedı hayırlısı olsun canım yaaa allah kocalarımızın canını sagetsın ıns.

canım başın sağolsun.Bende şubatta canım kızımı kaybettim.Bir gün kıpır kıpır ertesi günü hiç hareket yok diye gittik.Bir anda sebepsiz.Belirtisiz.38.haftada 1 ertesi günü sezaryan tarihimdi hemde.Doğum heyecanıyla kaybettim canımı.Şimdi genetik testi yapıldı sonuçlar çıktı ama dra yorumlatmadık daha.Ama internetten araştırdım biraz galiba pıhtılaşma çıktı.
Tekrar başın sağolsun Cenabı Allah hepimize sabır versin.Cennetinde yavrularımızı versin bize.
Esmeray canım ya uzun zamandır yazamadım.Testleri flan bekliyorun.Belli olsun yazacağım.sen nasılsın?

ukomut iyiyim cnm ya
nasıl olayım test sonucunu bana yazabilirmisin az cok anlıyorum

cnm Allah sabır versin eminim çok zordur insan 4 5 haftalık bebeğini düşürünce bile yıkılıyo bide kocaman olmuş hareketlenmiş bebek kaybetmek hiç kolay diil rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah hepinize

arkadaşım çok geçmiş olsun ve başın saolsun üzülme diyemem ciğeri yanan anneye üzülme denmez yüreğinde şuanda fırtınalar kopuyor biliyorum neden diye sorular soruyorsun kendi kendine bence doktorunun ihmalkarlığı görünüyor aynısını benimde başıma geldi 1 gün önce ayrıntılı ultrasonumuz vardı ertesi gün anında akıntım arttı meğersem nışan bozulmuş yani doğum başlamış kanamam çoğalmışdı doktorum bile anlamadı nasıl olur diye gerçi yavrularımızın nasibi kesilmiş diyorum ama canım eyer otopsi yapılıyorsa yavruna sana arkadaş tavsiyesi canım otopsiden sonra yavrunuzu geri teslim alıp bir mezara gömün en azından mezarı belli olsun güzel arkadaşım sizlere şefaat edecek bir meleğiniz var cennet kapısında sizleri beklicek cennet kapısından siz olmayınca girmicek bir bardak tatlı şerbet ile sizleri beklicek güzel arkadaşım bunları düşünürek en azından toparlanmaya çalışırsın ben hep bunları düşünüyorum yavruma ve Allahıma söz verdim ağlamamak için içim yansada toparlandım Allaha şükür sende ve diğer yavrusunu kaybetmiş bacılarımda tez zamanda toparlanırsınız sizleri en iyi bunları yaşayanlar anlar canım tekrardan başın sağolsun

canımmm cok uuldum senınde basın sagolsun ıns.testlerın temız cıkar nedıycegımı bılemıyorum benım kafam cok karısık hakkımızda hayırlısı olsun cok zor bır durum

canım senın de basın sagolsun benımde tek tesellım cennette beklemelerı olacak baska carem yok otpsı yapıldı bebegımızı aldık babsı ellerıyle gomdu mezarınıda yaptırcaz ıns.cok zorr

Canım ben de bebeğimi 37+5 de karnımda kaybettim.38+0 sezeryan tarihimdi.Bebebeğim sezeryan ile alındı.Bebeğime otopsi yapıldı ve bir neden bulunamadı.Kan pıhtılaşması testleri yaptırdım.mthfr677 heterozigot çıktı.Zaten kadınların yarısında bu durum varmış,hafif pıhtılama varmış ben de.Ama doktorumda, hemotoloğumda pıhtılaşmadan kaynaklı olacağını düşünmüyorlar.2. hamilelliğimde önlem amaçlı düşük doz kan sulandırıcı iğne oldum her gün ve 100mg coraspin kullandım.Birde folbiol kullandım.2. bebeğimi doktorum 36+2 de sezeryan ile aldı ve bir problem yaşamadım çok şükür.Canım içindekileri, neler düşündüğünü çok iyi biliyorum.Lütfen çabuk toparlanmaya çalış, bizler melek anneleriyiz, belki de en şanslı anneleriz.Bol bol dua et, en kısa zamanda yekrar hamile kalmanı ve bebeğini sağlıcakla kucağına almanı diliyorum...

Son düzenleme:

çok tesk.ederım melekcım toparlanmaya calısıyorm esım yanımda yok keske olsa ozaman dahada ıyı olrdm ama kısmet calısmak zornda ama allahın ıznıyle bugünlerıde atlatcaz bızı hep sınadı yaradan halada sınıyo hayırlısı olsn bugünede sükür ıns.bebğının sağlıcakla buyutürsün allah bıda yasatmasın bole acılar kımseye

canım ne denilebilirki hem senin hem de yazan diğer arkadasların hikayesini okudum
agladım
ama ne fayda
rabbim ccennetinde sefaatci yapsın yavrularınızı
bir an kendi basıma gelmiş gibi hissettim
insallh bundan sonraki bebeğinde ya da bebeklerinde aynı seyi yasamazsın
rabbimin elbet bir bildiği vardır
hayırlısı olsun bundan sonra insallah
allahım kimseye tasıyamayacagu yuk vermezmiş
senin bu acıyı kaldırabilecegini düşünmüş demekki biz ne desek boş
ama emin ol acını yurkten anlıyorum ve yasıyorum
cennet kusuna dua et bitanem

Rabbim sabır versin inş. ikinci kez hamile kalırsın ama bu acıyı tekrar yaşamazsın umarım, bende bebeğimi 16 haftalıkken kaybettim acısı çok kötü zaman geçse bile unutamıyorsun, ben bu formlarda yazılanları okuyunca çok kötü oluyrom ama halimede şükür edşyorum çünkü 16 haftalıkken kaypeytttim bu kadar kötü odlum dahah büyük olsaydı öyle k aypetseydim en yapardım diyiyorum Rabbim bol sabır versin inş. böyle bi acı dahah yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…