34 haftalık bebegını kaybedenler...lutfen yazsın

amın canım senınde basın sagolsun alah kımseye yasatmasın evlat acısı cok zor

canım senın de basın sagolsun benımde tek tesellım cennette beklemelerı olacak baska carem yok otpsı yapıldı bebegımızı aldık babsı ellerıyle gomdu mezarınıda yaptırcaz ıns.cok zorr

bizde havaların ısınmasını bekliyoruz mezarını yaptıracak eşim yoksa kaybolup gidecek yavrumun mezarı etrafımdaki çoğu insanlar ne gerek var yaptırmaya diyor saçma saçma konuşuyorlar duymuyorum bile onların dediklerini sonuçda benim yavrumunda canı vardı ve eyer kaybolup giderse mezarı bana ahirette hesap sormazmı arafatta kalırsa rahatsız olursa bir mezarı yaptırmadın derse ben ne yaparım o yüzden yavruma tıpkı kendi gibi sade güzel mezar yaptırıcaz

evet canım çok zzor bilirim ciğer acısını ben yavrumu dünyaya getirdim hala yaşıyordu yüzünü gördüm birde derinden ağlama sesini duydum kahroldum ilk ve son kez ağlamasıyla bana annecim dedi herşey masal gibi geldi geçdi insan konduramıyor kendine ama veren Allah alan Allah diyorum güzel mevlam şu yalan dünyada bu acıyıda yaşattı ve gösterdi Allah başka acı göstermesin diyorum hayırlısını nasip etsin cümlemize canım

bizde kzımıza mesar yaptırıcaz etrafını mermerle döşeyeceğiz üzerinede çiçekler ekeceğiz
meleğimizin

aminn ıns.etrafa bakma onlar herseyı soyler onun canı yokmuydu doğmadı dıye ınsan sıfatına konmuyomu onlar bırer sehıt engüzelıne layık yerıde adıda bellı olmalı meleklerımızın....

canım başın sağolsunbende 2009yılında 40haftalık oğlumu 2010dada 34 haftalık kızımı kaybettim çoook acı bi durum ama imtahan işte( canm ben kan pıhtılaşması olduğunu düşünüyorum bizim kızımızada otopsi yapıldı ama hiçbir sorun yok doktorumun bebeğim öldüğünde dediklerini hayal meyal hatırlıyorum ama bidahakinde sana iğne başlıcaz demişti düşünüyorumda bu durumda bende pıhtılaşma var gebelğimde coraspin vermişti ama etkisi olmamş işte...RABBİM SABIR VERSİN BİZLEREEEEEEEBEN ÇILDIRACAK GİBİ OLUYORUM BAZEN

aminnn sanımmm senınde basın sagolsun cok uzuldum gercekten sor ama dayanmaya calıscaz allah heımızın yardımcısı olsun....

seninde başın sağolsun güzel arkadaşım Allah kulları için hayırlı olanını bilendir. Bol bol dua et canım dualara sarıl ayakda durmayı başırırsın inanıyorum buna

Rabbim sabırlar versin bütün melek annelerine, bende 2008 yılında 33+3 de normal bir kontrole gitmiştim ve doğumumun başladığını öğrendim , hemen hastaneye yatışım yapıldı serum iğne ilaç derken doğum 2 gün durdurulabildi , 33+5 de yeniden doğum başladı ve kalp atışları hızlandığı için acil sezeryana alındım .2800 gr 50cm oğlum dünyaya geldi malesef yanıma hiç gelemedi ciğerleri gelişmemişti , 24 gün küvezde ölüm kalım savaşı verdi ve kaybettik kuzumu .birsürü araştırma falan yapıldı ve folik asit eksikliği ve kanda pıhtılaşma çıktı , ama bunlar oğlumu kaybetmeme seep değildi bence çünkü gelişimi iidi , kanda pıhtılaşma genelde erken dönem düşüklerine sebep oluyormuş , neyse aradan 2 yıl geçti kızıma hamile kaldım , fraxiparine 0,3 kullandım hergün ,çok şükür Rabbime kızımı kucağıma aldım, sen de bütün araştırmalarını yaptır canım sorun olmasa bile için rahat olur , aslında herşey bahane kuzularımızın ömrü bu kadarmış .Rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın.

senden tam 1 gün sonra, yani 28 nisanda ben de 34 haftalık oğlumu kaybettim..ne tuhaftır ki benim oğlum da 2700 doğdu.. şiddetli ağrıyla gittiğim hastanede 5 dakika içinde sezaryene alındım, çünkü bebeğimin kalp atışları zayıflamıştı, neredeyse durmak üzereydi..doğduğunda solunumu yoktu, 3 gün küvezde yaşam mücadelesi verdi ve cennete uçtu..benim dekolman plasenta, yani plasentanın erken ayrılmasıymış ve belli bir nedeni yokmuş.. plasenta ayrılınca bebeğim oksijensiz kalmış ve harşey dakikalar içinde olmuş.. ben gaz ağrısıdır diye gittiğim hastaneden bebğim olmadan ayrıldım..40'ım çıkınca genetik tastleri yapılacakmış ama doktorların söylediği her hamilenin başına gelecek rastlantısal birşey olduğu.
yaşamak neydi unuttum, sanki oğlumla beraber ben de öldüm.
tek isteğim yeniden anne olabilmek..yeniden anne olana kadar da sanırım ben ölüyüm.
derin acını paylaşıyorum ve seni belki de en çok ben anlıyorum hiç tanımasamda

horizon canım ümitsizliğe kapılma lütfen.henüz çok yeni.benim bugün 77 gün oldu.hergün yeni bir hamile haberi alıyorum.çok üzülüyorum.biryandan da dua ediyorum rabbim herkese hayırlısıyla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin.bizim yaşadıklarımızı düşmanımın başına vermesin.40 ın çıkması bana çok zor geldi.inan ağlaya ağlaya abdest aldım.bende senin gibi doğum başlıyor diye gittiğim hastaneden kucağım ve karnım boş olarak çıktım.benim genetik testlerde faktör 5 leiden heterozigot çıktı.bu kadar sebepsiz olmasına çok üzülüyordum.canım zorda olsa yaşamaya devam edeceğiz.korunma süren bitince inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın.lütfen ümidini kaybetme.ümit bizim tutunduğumuz tek dal.kendine iyi bak.

çok teşekkür ederim desteğin için..hepimizin kaybı çok büyük..senin de başın sağolsun..acılarımız okadar ortak ki, sanki saniye saniye aynı acıları yaşıyoruz..doktorlar sezaryen sonrası 1 yıl diyor, ama forumda herkes 6 ay beklemiş..senin de sezaryen mi? sen nekadar beklemeyi düşünüyorsun? başta melek anneleri olmak üzere allah herkese yavrusunu en yakın zamanda sağlıklı ve uzun ömürlü bağışlasın

faktör 5 leiden heterozigot nedir abana biraz anlatabilir misin?

canımmmm cok uzuldum aynı gunlerde haybetmısız bebklerımızı 3 hafta sonra yaptırcam testlerımı bebegım olene kadar hersey normaldı hatta doktorum gelısımı super bı bebek cok merak edıyorum dıyodu anlayamadım bırkac saatın ıcınde ne olduda kalbı durdu yenı bır bebk ancak benı hayata baglayacak etrafımda bısuru hamıle ve yenı bebegıolmus arkadasım var ama hıcbırını gormek ıstemıyorum onalrda anlıyo durumumusagolsunlar allah hepıımızın yardımcısı olsun senı cok ıyı anlıyorum basımız sagolsun

canımmm senınde basınsağolsun allah yenı bebgıne uzun omurler versın ıns.sabrımızı boleylesın yaradan bu acılar dayanılması zor acılar zman gecmeyınce hafıflemıycek allah yardımcımız olsun hepımızın

horizon bende sezaryen oldum.zaten dekolmanda acil sezeryan yapıyorlar.birde benimki dışa hiç kanamadı.hep plasentanın arkasına kanamış.hemşire olduğum halde farkedemedim.o yüzden uterusda hasarlanmış.zor toparlamışlar.dr'um mutlaka 1 yıl bekleyelim yoksa tekrarlayabilir diyor.aynı şeyleri tekrar göze alamam gibi geliyor.o yüzden beklemeyi düşünüyorum.bence sende dr'unla konuşarak bu kararı al.hem fiziksel hemde psikolojik olarak gebeliğe tam olarak hazırlanmamız lazım.çalışıyormusun bilmiyorum ama zaman inşallah bizim en büyük ilacımız.çok şükür rabbimize hamile kalabiliyoruz.son aylara kadar bebeklerimizi taşıyabildik.şu zamanlar çok zor geçsede bu dünyanın geçici olduğunu biliyoruz.inşallah yavrularımız ahirette bize şefaatçi olurlar.bizi orada bebek halleriyle karşılayacaklar.bunları düşünerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum.ama gerçekten çok zor bir imtihan.

faktör 5 leiden heterozigot nedir abana biraz anlatabilir misin?

kanda pıhtılaşmayla ilgili testlerden biri.bu kadar sebepsiz olunca dr'um bakalım buradan tutturbilecekmiyiz dedi. 40'ım çıkınca üniversite hastanesinde yapıldı.sonuçta bu çıktı.neden bu olabilir,2.gebelikte kan sulandırıcı kullanmamız gerekir denildi.ama kafam çok karışık düşük tehdidi ,vs. hiç bir sıkıntım yoktu.son ana kadar çalıştım.neden son ana kadar bekledide oldu diye sürekli kendimi sorguluyorum.işin içinden çıkamıyorum.ama bir yandan da bir sebep bulundu diye kendimi avutuyorum.sonuçların çıkması biraz uzun sürüyor.

burcucum başın sağolsun.rabbim sabırlar versin. senden pıhtılaşma testlerini istemedilermi?trombofili paneli diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…