34 haftalık bebegını kaybedenler...lutfen yazsın

birsen cim sendeki mutasyonların türünü öğrenebilirmiyim cnm ya

canım bende mutasyn yok sanırım sadece lupus antiagulan protein s; c faktör 5-8 bunlar tam sınırdaydı o kadar ama bence sende doğuma kadar düşük dozluda olsa bi iğne kullan eğer ankaradaysan büyük doğum veya hacettepe olabilir orda riskli gebelikte dr lar ilgililer inşallah bu sefer hayırlısıyla sağlıklıca doğumunu yaparsın

esmeray hikayeni biliyorum, allah bebeğini sana bağışlasın canım.. bu sefer sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alcaksın inşşşş

aynisi degil ama buna yakin bende yasadim nedensiz milyonda bir görülen birseymis bizimkisi.. 36 haftalikdi hareketliydi oglum o gün hareket etmeyince tedirgin oldum hastaneye gittim apar topar acil ameliyata aldilar.. az daha gec kalsaydim bende ölücektim.. benim henüz 1 hafta oldu ama hala kabusdayim gibi atlatamadim soku hersey yolunda gidiyor hic bi sorunum/sorunumuz yoktu doktorlar hep masallah cok iyi bir hamilelik derdi..
allahim bize güc versin sabretmekden baska birsey gelmiyor elden.. nekadar canim yansa aglasam konusamasam baskalariyla bos hersey hayal oldu..
insallah bu beklemem gereken 1 yil 1 ay gibi gecer banada acimiz biraz olsun azalir..

bende 25 haftalık oğlumu 2 ay önce kaybettim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bendede cok az kan pıhtılaşması varmış.dr. bida hamile kalırsan ilaca gerek yok demıstı o sevıyede bıle degılmısım yanı ama öldü gözümün bebeği.hayatım sanki bitti gibi hissediyorum.

kızlar pazartesi günü kürtaj oldum hala ağlıyorum isyan etmiyorum ama çok üzülüyorum kurtulamadım etkisinden doktorun kalbi atmıyor demesinden o ameliyathaneden narkozdan ...nasıl atlattınız olanlar vardi di mi...
nasıl gececek günler.....dün en yakın arkadaşlarımdan biri hamileyim diye aradı....çok mutluuuu....ben onun kadar mutlu olamadım çook mu kötüyüm....çok utanıyorum kendimden

canım çok gecmış olsun.hiç utanma kendınden normal bunlar nıe ben dıe dusunuyorsun durmadan farkındayım.sana kendımden bır ornek vereyım. halamla aynı zamanlarda hamıle kaldık o benden 2-3 ay onceydı.dogumunu 3 kasımda yaptı bebegı cok saglıklı sukurler olsun. bende 7 kasımda oğlumu ölü olarak doğurdum. bu olaydan 1 bucuk ay sonra bana gecmıs olsuna geldıler bebekle beraber koklayamadım ben o bebegı sankı koklasam oglum kokacakmıs gıbıydı kucagıma alamadım ,bakamadım, opemedım halbukı o bebekle ne alaka demı ama olmuyo ıste duşunuyorsun benım yavrum nıe mezarda dıe.rabbim hepimize en kısa zamanda evlatlarımızı göndersın.kesınlıkle unutmaya calısma canım benım o gıden evladın utunmaya calıssanda bu mumkun olmayacak zaten.hakkında, hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…