- 6 Ağustos 2010
- 2.277
- 10
- 318
- 44
- Konu Sahibi ceyda_1984
-
canım 11.haftaya kadar geldik artık ya güzel dileklerin için tesekkür ederim
birçok dr la görüştük sadece biri iğne dedi bizimde kafamız karışık inan sorgulamak da istemiyorum artık biliyormusun kafaya takmak istemiyorum çok karışığım aspirin içiyorum o kadar
dediğin sayfaya bi bakayım çok sağol önerilerin için
peki lütfü hoca senn için uygulanan tedavi hakkında ne demişlşti melekvcim
birsen cim sendeki mutasyonların türünü öğrenebilirmiyim cnm ya
esmeray hikayeni biliyorum, allah bebeğini sana bağışlasın canım.. bu sefer sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alcaksın inşşşş
esmeray maşallah 16 haftalık olmuşsun.rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.
canım benim yaşımda 36.ben son ana kadar çalıştımhiç hamile gibi değildim.evimin bütün temizliğini bitirdim,çok harektliydim hastane eşyalarımızı hazırladım sadece doğum kalmıştı.o günde sabahtan birşey yoktu.ben nişan geldi sandım.apar topar hastaneye gittik acil sezaryana alındım ama kızım için geç kalmıştık.çok yıkıdım.günlerce kendime gelemedim.kendimin ne kadar ciddi birşey geçirdiğini anlamadım.eşim diyordu allah seni bana bağışladı.şükrediyorum diye.ben beni teselli etmek için söylediğini düşünüyordum.ameliyatıma giren arkadaşlar yarım saat daha geçseydi belki senide kaybedecektik deyince biraz biraz olayın ciddiyetini anladım.dediğin gibi daha ilk gebeliğinde dekolman yaşayıp rahmini kaybeden kişilerde varmış.çok şükür bizim rahmimiz duruyor.bizim kanama plasenta arkasına olduğu için rahim duvarını zedeliyormuş.40'ımdan sonra dr'um rahim kalınlığını iyi buldu.ama kesinlikle 1 yıl bekleyelim yoksa tekrarlayabilir diyor.oda çok üzüldü.takdir böyleymiş diyor.başka hiçbir neden banada uymuyor.
ben hastanedeyken eşim ve annem bebeğin eşyalarını toplamışlar.kaldırmışlar.görmedikleri birkaç parça birşey kalmış.baktıkça ağlıyorum.çok ama çok zormuş.eve karnın ve kucağın boş gelmek.rabbim düşmanıma yaşatmasın.benimde iznimin bitmesine az kaldı.işe başlamak nasıl gelecek bilmiyorum ama bir yerlerden başlamak gerekiyor.
bende fırsat buldukça burada yazılanları okudukça kendimi daha iyi hissediyorum.yanlız olmadığımı bilmek benimle aynı kaderi paylaşan kişiler olduğunu bilmek bir nebze olsun rahatlatıyor.yoksa çevredekiler kesinlikle anlayamıyorlar.
bencede iyiki bu site var.misafirim geldi.görüşmek üzere...
bende 25 haftalık oğlumu 2 ay önce kaybettim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bendede cok az kan pıhtılaşması varmış.dr. bida hamile kalırsan ilaca gerek yok demıstı o sevıyede bıle degılmısım yanı ama öldü gözümün bebeği.hayatım sanki bitti gibi hissediyorum.
kızlar pazartesi günü kürtaj oldum hala ağlıyorum isyan etmiyorum ama çok üzülüyorum kurtulamadım etkisinden doktorun kalbi atmıyor demesinden o ameliyathaneden narkozdan ...nasıl atlattınız olanlar vardi di mi...
nasıl gececek günler.....dün en yakın arkadaşlarımdan biri hamileyim diye aradı....çok mutluuuu....ben onun kadar mutlu olamadım çook mu kötüyüm....çok utanıyorum kendimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?