Ben doğurduktan sonra da bu şekilde korkarmıyım asıl onu dert ediyorum. Kaybetme korkusuyla ömür geçermi kuşum. Bu arada hayırlı olsun. Rabbim sağlık versin ikinizedeZor günleri atlatmışsın. Şimdi tadını çıkarmaya bak. Benimde 19 haftalık sürekli bi hastalık çıkıyor.
Dua edelim canim Allah`in izniyle hicbirsey olmaz. Dogduktan sonra tadini cikar kendine eziyet etme hayatı. Bende de biara sevdiklerimi kaybetme korkusu gibi bisey oluyordu ama dua ederek yendim valla =) Yer Gök dua..Ben doğurduktan sonra da bu şekilde korkarmıyım asıl onu dert ediyorum. Kaybetme korkusuyla ömür geçermi kuşum. Bu arada hayırlı olsun. Rabbim sağlık versin ikinizede
Sürekli doktora gidiyoruz sıkıntılı gebelik olduğu için. Belki bunun da etkiisi vardır.Dua edelim canim Allah`in izniyle hicbirsey olmaz. Dogduktan sonra tadini cikar kendine eziyet etme hayatı. Bende de biara sevdiklerimi kaybetme korkusu gibi bisey oluyordu ama dua ederek yendim valla =) Yer Gök dua..
Endişe etmeniz çok doğal cunku saglikli gebelik geciren kadinlarda ayni seyleri hisseder sakin olun. Bebeğiniz doğduğun da sürekli panik ve pimpirikli bir anne babaya sahip olmak istemez. Lütfen üzülmeyin kendinizi bu şekilde yipratirsiniz. Hiç bir şey olmaz Allahın izniyle güzel şeyler düşünün.Merhaba arkadaşlar. Ben 6 senedir evliyim ve 5 senedir hamile kalmak için uğraşıyordum. Eşimde sperm sorunu bende de pcos vardı. Tüp bebek için para toplamaya başlamış iken Rabbim oğlumu hediye etti.
Lakin 17. Haftada rahim ağzı yetmezliği tanısı nedeni ile acil olarak serklaj yapıldı. O günden bu yana ne çalışıyorum ne de aktif şekilde bir hayat sürdürüyorum.
Bin şükür çok şükür bebeğim hala benimle ancak her an kaybetme korkusu var bende.
Psikolojim inanın alt üst oldu. Sırf kalbini dinleyeyeim diye el doppleri aldım yahu. Eşimi de paniklettirmeye başladım. Sürprizimiz mucizemiz o bizim.
Nolur bana akıl verin. 34. Haftamda bu kadar korku bu kadar stres ne yapacağım bilmiyorum....
Ben doğurduktan sonra da bu şekilde korkarmıyım asıl onu dert ediyorum. Kaybetme korkusuyla ömür geçermi kuşum. Bu arada hayırlı olsun. Rabbim sağlık versin ikinizede
cok zor bişey bu allah böyle annelere sabır versin banada versin içi sıraMerhaba arkadaşlar. Ben 6 senedir evliyim ve 5 senedir hamile kalmak için uğraşıyordum. Eşimde sperm sorunu bende de pcos vardı. Tüp bebek için para toplamaya başlamış iken Rabbim oğlumu hediye etti.
Lakin 17. Haftada rahim ağzı yetmezliği tanısı nedeni ile acil olarak serklaj yapıldı. O günden bu yana ne çalışıyorum ne de aktif şekilde bir hayat sürdürüyorum.
Bin şükür çok şükür bebeğim hala benimle ancak her an kaybetme korkusu var bende.
Psikolojim inanın alt üst oldu. Sırf kalbini dinleyeyeim diye el doppleri aldım yahu. Eşimi de paniklettirmeye başladım. Sürprizimiz mucizemiz o bizim.
Nolur bana akıl verin. 34. Haftamda bu kadar korku bu kadar stres ne yapacağım bilmiyorum....
cok zor bişey bu allah böyle annelere sabır versin banada versin içi sıraMerhaba arkadaşlar. Ben 6 senedir evliyim ve 5 senedir hamile kalmak için uğraşıyordum. Eşimde sperm sorunu bende de pcos vardı. Tüp bebek için para toplamaya başlamış iken Rabbim oğlumu hediye etti.
Cevaplayan beni anlayan tüm arkadaşlarım iyiki varsınız. Yürüyüş yapmam yasak. Evde oturuyorum . Doktorum 10 15 gün daha geçse yeter küveze bile girmez diyor. Biraz o rahatlatıyor beni. Eşim ailem hep destek ama onların da hatası olağanüstü hal ilan etmeleri. Wc de 5 dk kalsam eşim endişe ediyor. Annem sen dikişlisin yürüme evde su bile içmeye gitme diyor. Bunların hepsi bende korku yarattı demek bilinç altında. Allah yardım etsin bana da diğer annelere de.
2 hafta daha dayanMerhaba arkadaşlar. Ben 6 senedir evliyim ve 5 senedir hamile kalmak için uğraşıyordum. Eşimde sperm sorunu bende de pcos vardı. Tüp bebek için para toplamaya başlamış iken Rabbim oğlumu hediye etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?