34 haftalık gebeyim ve psikolojim bitmek üzere...

Çok az kalmış ben de sürekli kaygı hissediyordum elime alınca bebegimi geçti hepsi. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin zor günler geçmiş

çoğu gitmiş azı kalmış sabret
doğduktan sonra korkuların azalır diye düşünüyorum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Ben doğurduktan sonra da bu şekilde korkarmıyım asıl onu dert ediyorum. Kaybetme korkusuyla ömür geçermi kuşum. Bu arada hayırlı olsun. Rabbim sağlık versin ikinizede
anneliğin doğaası bu bence.. kızım 5 yaşında hala nefesini dinlerim geceleri o korku tüm annelerde var cnm

riskli dönemler geçmiş ama. bu saatten sonra doğsa bile artık sıkıntı olmaz prematüre bebekler normal zamanda doğmuş gibi yaşayıp normal hayatlarına devam ediyorlar. şükret bugünlere geldiğine ve sıkıntını bırak çnkü sen stres oldukça bebeğin hisseder. anne karnındaki bebekler, anne üzüldüğünde uykuya geçermiş ve anneyi rahatsız etmezlermiş. ama doğduktan sonra huysuz huzursuz olurlar çünkü bütün üzüntüyü hissediyor aslında o. senden ona bir hortum bağlı düşünsene salgıladığın bütün hormonlar ona gidiyor şu anda. ona yapacağın en büyük iyilik mutlu olmak

Rahat olunca her şey daha yolunda gidiyor sanki. İçini ferah tut Rabbim bebisini sana bagislasin:)

Canım üzülme bu kadar, bak şimdiye kadar gelmişsiniz, bebeğin hala sağlıklı, gelişimi devam ediyor. Artık en tehlikeli zamanları geçmiş. Şimdiden sonra bugün bile doğsa küvezde beslerler onu iyi olur üzülme.

Ne kadar korkarsan kork eğer bebeğin gidecekse yapabilecek bir şeyin yok. O yüzden bebeğin şu an seninle inşallah hep de seninle olacak o yüzden bu mutluluğun tadını çıkarmaya bak.
Bu şekilde endişeli bir ruh hali bebeğine de zarar veriyor. Senin duygularını birebir hissediyor. Bu kadar endişe o ufacık beden için fazla ağır olsa gerek.

Seni iyi anliyorum cunku benimde butun hamileligim kaybetme korkusuyla gecti ama lohusaliginda mutlaka psikolojik destek al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…