- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
- Konu Sahibi mandalinalimon
Cesaretinizi tebrik ettim, şu devirde memurluktan istifa edip özel sektöre geçmek...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M mandalinalimon ve @haticeakan adlı üyeler dikkat ediyorum böyle değişik değişik insanın bam teline basacak konularda hep aynı zamanlarda yazıyorlar.. Sonra aynı zamanlarda ortadan kayboluyorlar.. Yanılıyor da olabilirim amaMune acaba ilgilenebilir mi?
açıkcası moralini bozmak istemiyorum ama acele verilmiş bir karar gibi duruyor.
sen bilirsin tabi yine de .
düşünmüş tartmışssındır.
ancak kamudan istifa edip özel sektöre geçmek cidden cesaret işi senin şartlarını gözönünde bulundurunca.
suan ozelde calısıyorum ve devlete atanmaya hak kazandım. ıstıfa edıp devlete gecıcem. ozelde olmak fena bence
tsk ederım cnmHayırlı olsun
Evet varmis baska uyeligi.bence başka bir üyeliği daha var bu sebeple banlandı
Gerçekten miEvet varmis baska uyeligi.
Hey Allahim ya akil fikir ver bu kadina.
Cidden normal degil.
Bir konu acmis ise dondum 5 aydir calisiyorum vs .diye baska uyelikle.
Kimbilir daha kac tane var.
Zaten boyle bir uye ortadan kaybolup bir muddet konu acmiyorsa artik bilmeliyiz ki yedek uyelikleriyle aramizda olmaya devam ediyor.
En guzel ornegi de mandalina hnm.
Söylediğim gibi ben özel şirketteyim. Ama mali müşavir bi tanıdığın varsa onların mükellefleri fazla olduğu için mutlaka kendilerine iletilen ihtiyaçlar oluyor. O şekilde daha rahat bulursunuzselam :) bana da yardımcı olabilir misiniz iş bulma konusunda acaba? asistanım ve biraz muhasebe bilgim var..