34 yaşında özel sektörde iş nasıl bulabilirim?

Senin çocuğun da var değil mi M mandalinalimon .. Devlet memurluğundan istifa ederken bence o çocuğun geleceğini de düşünmeliydin çünkü özel sektörde hiçbir şeyin garantisi yok ne yazık ki.. Hadi iş buldun diyelim çocuğun da büyüdü seni de işten çıkardılar ne yapacaksın? Güvendiğin birileri vardır mutlaka diye düşünüyorum yoksa bu senin bu yaptığını kimse yapmaz..

Bu arada hatırladığım kadarı ile çocuğunun bir de kalp rahatsızlığı vardı.. Yanlış da olabilirim.. Gerçekten ne cesaret?!!

Benim eskiden calistigim bir yer vardi. Patron bir elemani kendisiyle caliamaya razi etmek icin neler yapti. Kadinla bir gun tanistik. 40 - 50 yaslari arasinda, kilolu, pek bakimli degil, ustelik ileri derecede pelteklik problemi var. Ama isinde o kadar basarili ki oradan bile ayrilsa kapis kapis gidecek kadin. Ondan sonra benim is hayatina bakisim degisti. Eger isini duzgun yapiyorsan hayatta issiz kalmazsin.

açıkcası moralini bozmak istemiyorum ama acele verilmiş bir karar gibi duruyor.
sen bilirsin tabi yine de .
düşünmüş tartmışssındır.
ancak kamudan istifa edip özel sektöre geçmek cidden cesaret işi senin şartlarını gözönünde bulundurunca.

Katılıyorum ben buna cesaret edemezdim

Ya ben sizin konularınıza hiç inanamıyorum.sanki farklı gezegen de yaşıyorsunuz. Öyle sıkıntılı bir dönem ki bunu herkes biliyor. İş tabi bulunur tanıdığınız varsa. Ama özel sektör demek gerçekten yıpranma demek...
Yazık değil mi çocuğunuza.eminim daha makul şekilde çözebilirdiniz is meselesini en son yapılacağı ilk yapmışsiniz.

Ohal döneminde istifa edilince geri dönüş olmuyor diye biliyorum. Keşke biraz bekleseydiniz ya da yeni bir iş bulunca ciksaydiniz. İş yerinde belki çok mutsuzdunuz haklı olabilirsiniz ama bence bu şartlarda özel sektörde çalışmak zor. Bence biraz sermaye yapıp ufak bir tostcu acsaydiniz bir okul yanında , daha faydalı olur. Hem iş kolay hem de muhatap olunacak patron yok. Size uygun olurdu, parası da azimsanacak değil . Hakkınızda hayırlısı olsun .

bence başka bir üyeliği daha var bu sebeple banlandı
Evet varmis baska uyeligi.
Hey Allahim ya akil fikir ver bu kadina.
Cidden normal degil.
Bir konu acmis ise dondum 5 aydir calisiyorum vs .diye baska uyelikle.
Kimbilir daha kac tane var.
Zaten boyle bir uye ortadan kaybolup bir muddet konu acmiyorsa artik bilmeliyiz ki yedek uyelikleriyle aramizda olmaya devam ediyor.
En guzel ornegi de mandalina hnm.

Evet varmis baska uyeligi.
Hey Allahim ya akil fikir ver bu kadina.
Cidden normal degil.
Bir konu acmis ise dondum 5 aydir calisiyorum vs .diye baska uyelikle.
Kimbilir daha kac tane var.
Zaten boyle bir uye ortadan kaybolup bir muddet konu acmiyorsa artik bilmeliyiz ki yedek uyelikleriyle aramizda olmaya devam ediyor.
En guzel ornegi de mandalina hnm.
Gerçekten mi :KK57:
Diğer neymiş neden hala bu konu açık acaba?

selam :) bana da yardımcı olabilir misiniz iş bulma konusunda acaba? asistanım ve biraz muhasebe bilgim var..
Söylediğim gibi ben özel şirketteyim. Ama mali müşavir bi tanıdığın varsa onların mükellefleri fazla olduğu için mutlaka kendilerine iletilen ihtiyaçlar oluyor. O şekilde daha rahat bulursunuz

Back
X