günaydın canım bende platesi merak etmiş ama hiç yentenmemişlerdenim:)) nasıl olur yapsam hiç bilmiyorum ama fazlalarım var.))
günaydın canım bende duydum izmirdeki yağmuru. anfide oturtuyorlarmış bizimkileri
ya evde mi plates yapıyosun bende yapmak istiyorum ama istikrarlı olurmuyum ve işimiyarar mı diye düşünüyorum
ben işte geçen sene sonunda mezuniyetim kebim var diye 3-4 ay yapmıştım. haftanın 3 günü falan. 2. öğretimdi okulum. sabah kalkıp ebruyla yapıyodum. o sıra biraz da diyet yapmıştım. facebooktaki resimlerde de görürsünüz o beenim en fit halimdi :))
diyet yapmazsan kilo veremiyosun ama kesinlikle acayip forma sokuyor.
ben buraya gelirken sadece lastiğimi getirdim. topum izmirde duruyor hala :) izmire gidene kadar lastikle olan hareketleri yaparım sonra da onu getiririm diye düşündüm.
kesinlikle tavsiye ederim herkese!
ben tabi bırakalı çok olduğu için vücudum eski haline geldi. kesin çok hamlamıştır kaslarım dedim ama gayet iyi yaptım :)
hele sen gelinlik için zayıflamak istiyorsan üst göbek bölümün kesinlikle incelir. belin de öyle. kesinlikte tavsiye!!
top lastik filan mı almam lazım bide cd mi aldın
top lastik filan mı almam lazım bide cd mi aldın
benim evdeki internet sınırsız olduğu için indirdim :)
ilk çıkan 2 cd si var. bide kalça için özel çıkarmıştı o var.
dün akşam yaptığım, ebru şallının sitesinde sene içindeki program kayıtları var. onlarda ilk günlerden başladım. cd yle başlasam bugün yürüyemezdim herhalde :)
benim evdeki internet sınırsız olduğu için indirdim :)
ilk çıkan 2 cd si var. bide kalça için özel çıkarmıştı o var.
dün akşam yaptığım, ebru şallının sitesinde sene içindeki program kayıtları var. onlarda ilk günlerden başladım. cd yle başlasam bugün yürüyemezdim herhalde :)
benim evde internet yok ya bi yerden indirmem lazım işyerinde de heryer kapalı çok mu ağır oluyo yavrum ya bende bel fıtığı var bide
hmm diyo zaten onu her başlarken bel fıtığı olanlar doktoruna sormadan hiçbişey yapmasın diye. çok ileri boyutta mı?
boş cd bulursam işten falan ben çekip getirebilirim pazar günü.
benm karın ve basenlerde sorunum var yaşım genç olmasına rağmen basenlerim pürüssüz değil ve kilom var o bölgede bunun için karın ve kalça dvd sine mi bakmam lazım
hmm diyo zaten onu her başlarken bel fıtığı olanlar doktoruna sormadan hiçbişey yapmasın diye. çok ileri boyutta mı?
boş cd bulursam işten falan ben çekip getirebilirim pazar günü.
Günaydın kızlaar :)) Ben çok hastayım ya farenjit olmuşum ateşim var işteyim bide ya yarın da iş var hemen iyileşmem lazımm birde dudağımda uçuk krem kullanmama rağmen büyüyo 15 ocağa kadar geçse bari.. Nasıl geçer bu hemen kızlar biliyomusunuz?
aslıcımm bende istiyorum o zaman o cd lerden:))))
oyyy kuzum çok sevindim darısı sana inşallah
aslıcımm bende istiyorum o zaman o cd lerden:))))
günaydın. geçmiş olsun.(
iyi bakmıyor musun kendine kızarım haa ! :) :)
Teşekkür ederim tatlımm bu aralar beslenmeme çok dikkat edemedim.. Vitamin almaya başladım ama biraz geç oldu galiba aslıcım :) Hastalık geçer bikaç güne ama şu uçuğu napcam ben yaa
sükür o zaman çok şükür çok sevindim canım çocuk sahibi olamamk ne dmek iyi bilirim ailemde var ve çok zor
allahım sana da nasip etsin inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?