Günaydın kızlaar :)) Ben çok hastayım ya farenjit olmuşum ateşim var işteyim bide ya yarın da iş var hemen iyileşmem lazımm birde dudağımda uçuk krem kullanmama rağmen büyüyo 15 ocağa kadar geçse bari.. Nasıl geçer bu hemen kızlar biliyomusunuz?
düzene soktuğunda o da geçer. mikrobik bişey uçuk sonuçta. vitamin alıp beslenmene de dikkat edersen toplanırsın.
askerin seni çirkin görmesin sonraa!! :)
Günaydın kızlaar :)) Ben çok hastayım ya farenjit olmuşum ateşim var işteyim bide ya yarın da iş var hemen iyileşmem lazımm birde dudağımda uçuk krem kullanmama rağmen büyüyo 15 ocağa kadar geçse bari.. Nasıl geçer bu hemen kızlar biliyomusunuz?
Ayy evet ya bu telaşım o yüzden dip boyam geldi inan yaptırmıyorum şimdi yaptırırsam gidene kadar uzar biraz bütün kuaför işlerimi 14 ocağa bıraktım :) Kızlaar dün annem 15 ocakta plan yapma da anneannene gidelim özlemiş bizi bu pazar işin var haftaya gidelim dedi bende anne kızlarla kartepe gidicez söz verdim hem yolluk yemekleri de ben yapıcam dedim zor kıvırdım allah affetsin ama şimdi askerin yanına gidicem desem sen doymadın dimi yediğin kazıklara mutlu olamazsın ailesiyle yine yarı yolda bırakır seni aferin kızım devam et böyle fln dicek moralim bozulucak bende sizinle olacağımı söyledim sizde affedin canlar :)
günaydın tatlım çok geçmiş olsun bitanem
zovirax diye bi uçuk kremi var tatlım çok iyi süper bi ilaç
Çok teşekkür ederim canım.. Vectavir diye bi krem verdi eczane 3 gündür kullanıyorum ama küçüleceğine büyüdü biraz daha acaba bunu bırakıp ondan mı alsam?
gecms olsun canm aklovir sür hemen 1 saat sora hıcbısey kalmıo dene bak.. farenjıt ıcınde bol bol ıhlamur canm ıyı gelıo ıyıles bole olmaz dıkkat et kendıne tatlm sıgara kullanıosan kes hemen
annen bizi ararsa zeynep lavaboda deriz :)
Teşekkür ederim canım hangisini alsam ya ben hepsini alıyim sabah öğle akşam hepsinden süriyim en iyisi :) sigara kullanıyorum canım ama hastayken içmiyorum çok kötü oluyo tadı.. Ay normalde çok güzel de sanki alışkanlık işte
ikiside benzer ilaçlar canım şimdi araştırdım da etken maddeleri aynıymış biri pahalı biri ucuzmuş
annen bizi ararsa zeynep lavaboda deriz :)
internetten bakıyorum işte ama daha karar vermedim gelinlikçiler ile görüşme yapmam gerekiyor araştırıyorum işte
diktirecek misin hazır mı?kira mı?
ya kolları filan uzun olacak o yüzden istediğim gibi bişi bulamam heralde hazır o yüzden diktirmeyi düşünüyorum yada kolsuz bir modeli kollu yaptırıcam kiralamayı düşünüyorum ama fiyat çok fark etmezse alırımda
anlıyorum canım. onun için biraz gezmek gerekiyor tabi. ama çok geçe de bırakma. düğününüz yaz sonu gibi mi olacaktı?
gelinlikçiler genelde kendileri tasarladığı için internete model koymuyor diye biliyorum,çalınmasın diye. en azından ne kadar kabarık olacağı, üstü nereye kadar oturacağı gibi detaylara karar verirsen gittiğinde bakacağın modeller ona göre olur.
30haziranda olacak nikahım. nisan gibi başlayacağım diktirmeye 3 aya yetişir heralde kabarık istemiorum çok abartı bişey giyemem pek tarzım diil. bi kaç gelinlikçi belirledim daha önce diktiren arkadaşlardan referans aldım. kardeşimle gezip bakıcaz artık
ya kolları filan uzun olacak o yüzden istediğim gibi bişi bulamam heralde hazır o yüzden diktirmeyi düşünüyorum yada kolsuz bir modeli kollu yaptırıcam kiralamayı düşünüyorum ama fiyat çok fark etmezse alırımda
30haziranda olacak nikahım. nisan gibi başlayacağım diktirmeye 3 aya yetişir heralde kabarık istemiorum çok abartı bişey giyemem pek tarzım diil. bi kaç gelinlikçi belirledim daha önce diktiren arkadaşlardan referans aldım. kardeşimle gezip bakıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?