343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bulamamıştır askerini yoksa verirdi haber kesinlikle inş gidersin canım bende marta bilet aldım okumuşsundur

offff ya telefonu açan asker bulsa kocanı eşin aradı dese ne olur sanki ya

bulamamıştır askerini yoksa verirdi haber kesinlikle inş gidersin canım bende marta bilet aldım okumuşsundur

canım bulamayacak bi yer değil zaten bunların yattığı alan ayrı, ufak bi yer. depo gibi bi yermiş hatta.. benimki iyimser bi düşünceydi, belki de asker söyledi ama benimki uykudan uyanmadı. çünkü gece 12de nöbette olduğuna göre, ilk 8 buçukta aradığımda uyuyo olması gerekiyo.. yani mutlaka oralarda olması gerekiyo.. neyse işte.. ararsa bugün konuşucam.
okudum fatmacıımm, çok sevindim. inşallah hemen gelir 16 mart, vaktin nasıl geçtiğini anlamadan... çok iyimser bi dilek ama olsun, dilemekten bişey olmaz :)

kızım gülçin bizi bırakıp gitti bizde birbirimizi yiyoz :) beni görünce şok olacaksın kızım sen inceldim resmen

valla ya birbirimize düştük gülçin ortada yok
ayyy seni görmem lazım motive olurum seni görünce bende heveslenirim belki zayıflamak için

valla ya birbirimize düştük gülçin ortada yok
ayyy seni görmem lazım motive olurum seni görünce bende heveslenirim belki zayıflamak için

pazar günü gelen beni görür gelmeye göstermem yüzümü kız belkide hiç incelmemiş gelcem size diceksiniz kilo vermemişsin ühühü ağlarım o zaman

geçer geçer ben bu haftadan hiç bişi anlamadım valla geçti gitti bu arada yarın 90 :)

Mervcancımmm sıkma canını fırsat olmamıştır arıcak.. O konu hakkında da sakın üzülme tatlım eşinle konuşmadan bilemezsin belki hiçbişey düşündüğün gibi değildir tesadüf gelişmiş olabilir olaylar. İnşallah bian önce arar biletini alırsın hemen.. Hep dua ediyorum düzelicek herşey..

İnşallah canım inşallah.. Bende hep böyle olması için, herşeyi yanlış anlamış olmak için dua ediyorum Bugün arasa da, gelicem desem. Çok özledim, gelmek istiyorum diycem.. Gitmeden önce konuyu açmıycam kesinlikle.. İçim içimi yiyo ama.. Sabretmeye çalışıyorum. Gittiğim gün için, ne güzel hayallerim vardı. Hepsini sildim, tek düşündüğüm yapacağımız konuşma (

Bencede canımm konuşma telefonda tartışma çıkar iyice sinirlerin bozulur gitmeden daha fazla üzülme zaten telefonda da bi sonuca ulaşmaz zaman kısıtlı.. Gittiğin gün belki şu beklediğin günlerin en güzeli olabilir.. Ben sizin dualarınızla nasıl olumlu bi konuşma yaptıysam sende yapıcaksın... En azından kafan net dönersin eminim.. Bu hafta bitiyo nerdeyse az kaldı şu 8 gün hemen geçsin senin için inşallah..

ben geldim kuzularr pardonlarr uzak kalım muhabbetten yemeyin kendinizi kuzular
sizin için bir gün yerim çikolata bir gün yemem:))
fatmacım mesaj geldi bu arada sagol bebeğimm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…