o dediğim siteye bakabildinmi çok ucuz şeyler var ama kalitesi nasıldır aceba
sağol canım, iyi olmak için uğraşıyorum işte.. düne göre biraz daha topladım sanırım kendimi.. bi an önce aramasını bekliyorum evciyi kesinleştirmek için. biletimi falan alıcam.. dün ben aradım yatakhanedeki ankesörlüyü, sürekli meşgul. zar zor tutturdum ama açan asker haber vermedi muhtemelen.. gece bi daha aradım, nöbetteymiş.. görüşemedik yani.. inşallah bugün arar.. ve inşallah haftaya gidebilirim..
valla hem sana laf yetiştiriyorumHemde yoğun çalışıyorum inceleyemedim samsundan bi siteymiş bilmiyorum ki nasuldır
gülçin sen yeme kuzum uyma bu kadına sakın yeme çikolatayı
offff ya telefonu açan asker bulsa kocanı eşin aradı dese ne olur sanki ya
bulamamıştır askerini yoksa verirdi haber kesinlikle inş gidersin canım bende marta bilet aldım okumuşsundur
hahahah gülçin asıl bu deliye uyma kadın dediğin etli butlu olur ye canım ye benden sana izin
kızım gülçin bizi bırakıp gitti bizde birbirimizi yiyoz :) beni görünce şok olacaksın kızım sen inceldim resmen
valla ya birbirimize düştük gülçin ortada yok
ayyy seni görmem lazım motive olurum seni görünce bende heveslenirim belki zayıflamak için
canım bulamayacak bi yer değil zaten bunların yattığı alan ayrı, ufak bi yer. depo gibi bi yermiş hatta.. benimki iyimser bi düşünceydi, belki de asker söyledi ama benimki uykudan uyanmadı. çünkü gece 12de nöbette olduğuna göre, ilk 8 buçukta aradığımda uyuyo olması gerekiyo.. yani mutlaka oralarda olması gerekiyo.. neyse işte.. ararsa bugün konuşucam.
okudum fatmacıımm, çok sevindim. inşallah hemen gelir 16 mart, vaktin nasıl geçtiğini anlamadan... çok iyimser bi dilek ama olsun, dilemekten bişey olmaz :)
pazar günü gelen beni görür gelmeye göstermem yüzümükız belkide hiç incelmemiş gelcem size diceksiniz kilo vermemişsin ühühü ağlarım o zaman
yok be belli olur ben yalandanda olsa derim merak etme hahahahah
Mervcancımmm sıkma canını fırsat olmamıştır arıcak.. O konu hakkında da sakın üzülme tatlım eşinle konuşmadan bilemezsin belki hiçbişey düşündüğün gibi değildir tesadüf gelişmiş olabilir olaylar. İnşallah bian önce arar biletini alırsın hemen.. Hep dua ediyorum düzelicek herşey..
İnşallah canım inşallah.. Bende hep böyle olması için, herşeyi yanlış anlamış olmak için dua ediyorumBugün arasa da, gelicem desem. Çok özledim, gelmek istiyorum diycem.. Gitmeden önce konuyu açmıycam kesinlikle.. İçim içimi yiyo ama.. Sabretmeye çalışıyorum. Gittiğim gün için, ne güzel hayallerim vardı. Hepsini sildim, tek düşündüğüm yapacağımız konuşma (
ben her zamanki burdayım dağ gibi işlenecek evrak var ben lak lak yapıyorum hahaha
ben geldim kuzularr pardonlarr uzak kalım muhabbetten yemeyin kendinizi kuzular
sizin için bir gün yerim çikolata bir gün yemem:))
fatmacım mesaj geldi bu arada sagol bebeğimm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?