Önemli diil tatlım dün moralin bozuktu burda da çok konuşamadık merak ettim nası oldun diye..
Fatmacım benim askerimin d.günü 22 mart.. Bende bi aksilik çıkmazsa ya 11 martta yada 18 martta gidicem.. 18 mart istiyorum aslında d.gününe daha yakın diye ama denk getirebilirmiyiz bilmiyorum.. 2 haftada 1 çarşı izinleri var bi hafta cmt bi hafta pazar izin veriyolar o yüzden ayda 1 kere pazara denk geliyo bakalım artık mart başında belli olur.. illere geçelim artıkk :) Tubişş pazar günü inşallah gelebilirsin çook özledim inşallah bi planı olmaz sizinkilerin..
benim doğumgünümde 13 martta ben 17 de yanında olcam beraber kutlucaz d.günü mü :)
bencede tubi gelsin tubi gelsin :)
Aaa süperr buu yaa martta d.günü kutlamaları var :) evci iznini ayarlayabilicekmisiniz tatlm? Konuştunuz mu tekrar akifle?
günaydınlar :) bugün bol bol gülerek başladım işe hocam(patronum aynı zamanda) sağolsun:) haftaya okulum başlıyoooo haftasonu bana kalem silgi defter önlük yaka alalııııııııııııııııım
haftanın 2 günü okulda olcam sizi de evden takip ederim o günlerde artık..
alırız canım sacına kırmızı kurdelede alalım örer bağlarız :)
yok tatlım açmadım konuyu biliyosun kızıyo kavga çıkıyor sonra
ahahah yaşasııınn :))))
Biliyorum canım o yüzden sordum 16 martta gidip kaç gün görebiliceksin diye neyse daha var inşallah evci çıkarda rahat rahat görürsün yada 2 gün çarşı izni verse bile yeter..
Hahahahha beslenme çantanda benden o zaman :)
Kuzular ben geldim ama siz özelden mesajlar gmail hesapları kıskandım ben
benide alınaranıza merak ediyorum konuları:))
Biliyorum canım o yüzden sordum 16 martta gidip kaç gün görebiliceksin diye neyse daha var inşallah evci çıkarda rahat rahat görürsün yada 2 gün çarşı izni verse bile yeter..
Hahahahha beslenme çantanda benden o zaman :)
tubi senin gmailin var mı canım gtalka eklerim daha rahat konuşuruz
yihhhuuu. sponge bob lu yada pepeeli mataramı kim almak isteeer?? :)))
yemekten sonra yazıcam sana özelleri :)
yemekten sonra yazıcam sana özelleri :)
yok canım hiç bilmem nerden alınıyo o hesap hangi siteden
google mail sayfası ama çok önemli değil canım almana gerek yok
kuzummm özel,indeki mesajların birazını sil dolmuş sana mesaj atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?