offff hep dularımdasın ya git yüzyüze konuş canım
inşallah halledebilirsiniz sorunları
çok geçmiş olsun canım yaa sıkma canını diyeceğim ama ne kadar işe yarar ki(
bir an önce git kuzum inşallah çözülür sorunlar inşallah herşey güzel olur bitanem
geçmiş olsun canım yine ne oldu acaba ki
evet mervecim yaa ne oldu ki acaba niye kavga ettiniz(
inşallah kızlar inşallah.. ağlamaktan harap oldm artık yeter.. ne olacaksa olsun
ya işyerinden bi arkadaşı ankaraya gitmiş, onu da ziyaret etmek istemiş. ama denetleme var diye çağırmamışlar cumhuru. adam santrali aramış öyle böyle cumhurun nizamiyenin dahili numarasını bulmuş bağlanmış.. bende dedim ki madem öyle bana da ver numarayı dün gece sana ulaşamadım hiç değilse elimde bi numara olsun. yok komutanlar varmış orda rahat konuşamazmış.. bi dünya mazaret sayıyo bana. bende dedim ki tamam canım istemiyosan verme önemli değil dedim.. off ben miyim bunu diyen.. ne anlayışsızlığım kaldı, ne idare bilmezliğim.. neresini anlatayım bilmiyorum ki, 20 dk boyunca kavga ettik.. ağladım, umrunda bile olmadı. ona dedim ki keşke senin kadar (az) sevsem de bütün bunlar yaşanmasa dedim, o da keşke dedi.. en son arama bi daha dedim kapatırken aramam tamam hadi güle güle dedi, kapattıkk.. beni sevmediğini o kadar net hissediyorum ki artık. inanın çok yoruldum kızlar.. çok bitkinim..
canım böyle sürekli kavgayladaha çok yıprattınız ilişkinizi gidene kadar bi müddet konuşmasanız. biliorum seslerini duymak tek tesellimiz ama sizinki çıkmaza giriyo cuma saati dua ediyorum sana herşey nasıl güzel olacaksa öyle olsun inş.
YA RABBİ,SEN BiZLERi KURANDAN,İMANDAN, HAYADAN, TAKVADAN,SABIRDAN,DOĞRU YOLDAN AYIRMA GÜNAHLARIMIZI AFFET !
ALLAH'IM ŞU AN KİMİN NE SIKINTISI VAR İSE SEN ONU GİDER
ALLAH'IM ŞU AN KİMİN ÇARESİZ BİR DERDİ VARSA SEN ÇARE OL
ALLAH'IM ŞU AN KİMİN NE HASTALIĞI VARSA ONA ŞİFA VER ALLAH'IM
SEVDİKLERİMİ SEN DE SEV VE ONLARA HUZUR VE SAĞLIK VER
ALLAH'IM TÜM YÜREKLERE İMAN VE AHLAKIN EN GÜZELİNİ YERLEŞTİR
ALLAH'IM SEN SANA EDEPLE GELENİ GERİ ÇEVİRMEZSİN,
RABBİM; DUA İçin AçıLan,Hayır İsteyen Tüm ELLeri ve DiLLeri Boş Çevirmesin İnş.ALLAH. SELAM VE DUA İLE.
HAYIRLI CUMALAR
konuşmıycam zaten canım artık. çünkü haftaya kadar içimdekileri tutmak da çok zorlayacak zaten beni..
Allah razı olsun canım. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin, gönlümüzden geçenleri nasib etsin hepimize, hayırlısıyla tabii..
ayyy bende öyleyim bi anda işler bi yoğunlaşıyo sonra tekrar başlıyo durgunluk
o yüzden mi çıktın gmailden ben aldım bileti kuzular 4'te izmite gidiyom ne çok yolculuk yapıyom dimi :)
fatma onur küser aşkhane dinlesene dinledikçe aklıma senle akif geliyo
adresini ver kuşum
günaydın canlar ben geldim
ve uçak biletlerimi aldım 16 martta yolcuyum tam 1 ay var bekle beni izmir :)):
özel mesaj attım kuzuu
Günübirlik mi gidiyorsun kalacakmısın?
yok tatlım kalıcam annemler orda ya pazar dönücem
İyi yolculuklar bende gitmeyi düşünüyorum , ama 4 saat görüşebileceğiz sadece 11 de yanında olucam 15 de ayrılmam gerekiyor ( onun izinleri saat 9 ile 16:30 arası ) belki gitmem kafamdaki fikir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?