343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

offff hep dularımdasın ya git yüzyüze konuş canım
inşallah halledebilirsiniz sorunları

çok geçmiş olsun canım yaa sıkma canını diyeceğim ama ne kadar işe yarar ki(
bir an önce git kuzum inşallah çözülür sorunlar inşallah herşey güzel olur bitanem

inşallah kızlar inşallah.. ağlamaktan harap oldm artık yeter.. ne olacaksa olsun

geçmiş olsun canım yine ne oldu acaba ki

evet mervecim yaa ne oldu ki acaba niye kavga ettiniz(

ya işyerinden bi arkadaşı ankaraya gitmiş, onu da ziyaret etmek istemiş. ama denetleme var diye çağırmamışlar cumhuru. adam santrali aramış öyle böyle cumhurun nizamiyenin dahili numarasını bulmuş bağlanmış.. bende dedim ki madem öyle bana da ver numarayı dün gece sana ulaşamadım hiç değilse elimde bi numara olsun. yok komutanlar varmış orda rahat konuşamazmış.. bi dünya mazaret sayıyo bana. bende dedim ki tamam canım istemiyosan verme önemli değil dedim.. off ben miyim bunu diyen.. ne anlayışsızlığım kaldı, ne idare bilmezliğim.. neresini anlatayım bilmiyorum ki, 20 dk boyunca kavga ettik.. ağladım, umrunda bile olmadı. ona dedim ki keşke senin kadar (az) sevsem de bütün bunlar yaşanmasa dedim, o da keşke dedi.. en son arama bi daha dedim kapatırken aramam tamam hadi güle güle dedi, kapattıkk.. beni sevmediğini o kadar net hissediyorum ki artık. inanın çok yoruldum kızlar.. çok bitkinim..

canım böyle sürekli kavgayladaha çok yıprattınız ilişkinizi gidene kadar bi müddet konuşmasanız. biliorum seslerini duymak tek tesellimiz ama sizinki çıkmaza giriyo cuma saati dua ediyorum sana herşey nasıl güzel olacaksa öyle olsun inş.

konuşmıycam zaten canım artık. çünkü haftaya kadar içimdekileri tutmak da çok zorlayacak zaten beni..
Allah razı olsun canım. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin, gönlümüzden geçenleri nasib etsin hepimize, hayırlısıyla tabii..

aminn allah razı olsun bu güzel dua için kuzuu

canım bu hayırlı mübarek günde allahım hep yanında olsun allahın koruması şefkati hep üstünde olsun
zamana bırak sabret birazcık inşallah herşey güzel olur inşallah

yok tatlım kalıcam annemler orda ya pazar dönücem

İyi yolculuklar bende gitmeyi düşünüyorum , ama 4 saat görüşebileceğiz sadece 11 de yanında olucam 15 de ayrılmam gerekiyor ( onun izinleri saat 9 ile 16:30 arası ) belki gitmem kafamdaki fikir bu

İyi yolculuklar bende gitmeyi düşünüyorum , ama 4 saat görüşebileceğiz sadece 11 de yanında olucam 15 de ayrılmam gerekiyor ( onun izinleri saat 9 ile 16:30 arası ) belki gitmem kafamdaki fikir bu

canım benim askerim izmirde annemler izmitte ben şimdi izmite annemlere gidiyorum martta izmire gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…