343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

etkilenmişsin sen canım dünkü olaydan bilinçaltın pörtlemiş :)

ewet canım bu akşam gidicem ya onun gerginliği var üstümde
ayy ne olur dua et yine kaçırmasınlar keçilerimi nasıl gerginim anlatamam
eğer bişey derseler kendimi tutamam ağzıma geleni sölerim gibi geliyo
iş yerinde iyice bunaltmaya başladılar zaten
allahım şu günler bi geçse başka bişi istemiyorum

Günaydınnnnn :) Geçen zaman %45 oleey :)

Tubişim durumları bilmiyorum ama az kaldı canım sıkma germe hiç kendini olacağına varır herşey recep bi gelsin biticek herşey :) Buarada fatma zayıflamış hemen belli oluyooo :)

ederim canım sen umursamamaya çalış bence aldırma onlar konuşurken recebi düşün :)

oleyyyyyyyyyyyyyy %45 çok şükür allahım

bende bufün şafağımı tekrar düzenledim
aslında fatmayla hesabımız aynı bekleyeceğimiz süre 87 gün ama son gün şafak doğann dünel diyeceğimiz için ben bugün 86 diyorum 15 mayısta şafak 1 dicem 16 mayıstada şafak doğan gübeş dicem fatmacım istersen sende böyle say kuzum aynı hesap yani cumartesi plakalara düşüyoruz hamd olsun rabbime

teşekkür ederim kuzucum dahada vericem :):)

yok ben değiştirmicem böyle karar verdim böyle devam edicek sen hem bugünü saymıyosun hemde son günü o yüzden 86 diyosun ben bugünü sayıyorum o zaman 87 oluyor
10 gün şubat
31 gün mart
30 gün nisan
16 gün mayıs
-----------------
87 oluyor benim hesabım değiştirmicem kafam karışmasın diye :)

Bende sizin hesabınızdan gidiyorum illeri hep birlikte sayalım diye :)

neyse ayyy kafam karıştı iyice
ben son 16 mayısta 1 değilde şafak doğan güneş dicem yani
341 lerde böyle saymış inceledimde
neyse herkes kendi bildiği gibi saysın

günaydın kızlar. tekrar kusura bakmayın dün erken ayrıldım. ne güzel oldu dertleştik :))
sabah izmirde ufak bi deprem olmuş. şu facebooktakiler öyle bi ileti yazıyo ki annemleri arayana kadar deliriyom. neyse hissetmişler biraz ama çok büyük bişey değilmiş neyse ki.

gelinlik belasına canım başka çarem kalmadı artık : ) ayrıca sen kaç kilo verdiğini unuttun sanırım irade yumağısın :)

ama benimki çok abartıydı sıkıyosa irade olmasaydı patlardım herhalde :)) Hava güzelleşsin yürüyüş fln derken bide mayısın ortasından sonra düğün telaşından iyice inceliceksin :)

nee deprem mi çok mu

ama benimki çok abartıydı sıkıyosa irade olmasaydı patlardım herhalde :)) Hava güzelleşsin yürüyüş fln derken bide mayısın ortasından sonra düğün telaşından iyice inceliceksin :)

ay inş kuzu bu akşam yürücem zaten eve gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…