343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın güzeller ben bugün müstesna kentimiz OSMANİYEDEYİM şafak 80 :)

Türkiye Cumhuriyeti’nin 80. ilidir. Akdeniz Bölgesi’nde Çukurova’nın en doğusunda yer alır. 3,767 kilometrekarelik yüzölçümüne sahip Osmaniye topraklarının %42’si ormanlık alan, %39’si ekili dikili tarım alanı, %17’si tarıma elverişsiz arazi ve %2’si diğer arazilerden oluşmaktadır. 2011 yılı verilerine göre nüfusu 485.357’dir.

günaydınn canlarım famacım bende bugün Osmaniye deyim ve mutluluk duyuyorum:))
bu bilgilendirmen için teşekkür ederim askerler sagolsun genel kültür de kazanıyoruz böylece

ayy inş akif diyor gelde gezelim artık :) sen napıyon askerin nasıl haftasonu nasıldı

ben bile heyecanlandım düşün artık gerisini:)) ben napayım uğraşıyorum iş güç işte
askerim iyi çok şükür hafta sonu kötü geçti evde ders çalıştım akşam da büyük dedemiz
vefat etmiş babam afyon a gitti falan filan işte
senin nasıl geçti canımcımm

hahaha bende anlamadım ben hiç bi hafta sonundan bişi anlamıyomki
dün akşam gülçinle muhabbete daldık ordan burdan 2 saate yakın konuştuk çok iyi geldi
bu telefonlarda çoklu konuşma yokmu ya üçümüz konuşsak hehehehe

tekrar başınız sağolsun canım
mekanı cennet olsun

başınız sağolsun canım
valla bende evdeydim tüm haftasonu yani dolaylı olarak kayınvalidemde :) küçük kaynımla ders çalıştık bizde dünde sebze alışverişine pazara gittim
iskender palanın kitabını aldım dün okumaya başladım heyecanlı gidiyor :)
akif sigarayı azaltmaya başladı sakız çiğniyor fallarını da bana okuyor :) benimkide kendi yazamıyor böyle idare ediyor:)

aşk olsun ben sıkıntıdan patladım dün gece televizyonumda bozuldu kös kös oturdum

hahahaha fallarını okuma kısmına koptummm ee ne yapsın çocuk hiç yoktan iyidir

çok sagolun kızlar allah dostlar sağolsun
keşke famacım sende katılsaydın süper olurdu kirli çamaşırları baya döktük ortaya
tubişle konuşmak bana çok iyi geldi sagol kuzucum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…