343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok çok haklısın bende neler diyorum ama
artık pes ettim gitmeyeceğim üstüne gittikçe daha fazla içiyo
gelince söz dedi bakalım inşallah tutarlar sözlerini

kuzu sigarayla uğraşmak zor yaa inşallah bırakırlar ama yine de çok üstlerine gitmeyin
ortamları çok zor gelince inşallah bırakırlar

çok çok haklısın bende neler diyorum ama
artık pes ettim gitmeyeceğim üstüne gittikçe daha fazla içiyo
gelince söz dedi bakalım inşallah tutarlar sözlerini

canım ne yapabilirim çok sinir oldum söz verdi azaltcam dedi ben zaten bıraksın diye üstüne gitmedim şimdi ama azaltsın istiyorum

azaltır azaltır ailesinede söyle fazla para göndermesin mecburen azaltır
bak benimki azalttı 2 günde 1 paket içiyormuş

canım ne yapabilirim çok sinir oldum söz verdi azaltcam dedi ben zaten bıraksın diye üstüne gitmedim şimdi ama azaltsın istiyorum

canım çok haklısın bende lanet olsun başladığım güne diyorum üstüne gitme fatmacm askerde sigara içmeyenler bile başlıyo cidden çok örneğini gördüm evet zararlı kötü pis hiç içmese keşke orda bunalımdan artmıştır ... tubişlerde sıkıntılıydım o gün biliyosun aile yüzünden çok içtim mesela normalde içmem o kadar.. bi gelsin o zaman bırakır inşallah

sakin ol kuzuu gelsin hele burnundan getirirsin

aynen canım öyle getircim burnundan
zeynocum sende bırak ne olur tamam mı bak anne olacaksın :)

yihhuu madonnaya 2 bilet almış olmamla beraber sevgilicanımla geldikten sonraki ilk programımızı da yapmış bulunmaktayız! :)))

Benim kuzen var ya evlenen sevgiliyken kocişiyle alışveriş merkezinde geziyolarmış çocuk demiş ki aşkım dışarı çıkalım bi sigara içiyim benim kuzende bi daha sigara içersen öpmem seni çok kötü ya içmeyen için demiş çocuk cebindeki paketi çöpe atmış bitti artık sigara benim için demiş cidden 3 sene oldu hiç içmedi :)) benimkide bak ne aşklar var ben seni öpmicem dediğimde tamam diyosun demiştii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…