birazdan bankaya gidecem stop!
hiç bir yere ayrılmayın stop!
beni özleyin stop!
hepinizi çok öptüm stop! :)
ama hemen gel stop
şemsiye al yağmur yağıyo stop:))
Bende burdayım canımcımmm
Bende burdayım canımcımmm
sen olmasan zati hep yalnız kalıyorum bu forumda :):)
aa merve geldi :d kız anlat ne oldu ankarada merak ediyorum
hımm inş çok bi ceza almaz
Kızlaaar, ben geldiiimm :)
Gördüğünüz gibi yüzüm gülüyo çok şükür, korktuğum hiç bişey olmadı. Şüpheler, korkular, sabaha kadar kıvranmalar boşaymış, herşeyin çok mantıklı bi açıklaması varmış. Gene de kızdım bana bunları düşündürdüğü için, beni bu hallere koyduğu için ama bu kadar özlem dolu olunca o kızgınlığı çok uzatamadım bende :) Çok fazla ayrıntı vermemiştim gitmeden burda, ama aramalarını incelemiştim online işlemlerden ve açıklayamadığım şeyler vardı kendime. Ama o bana hepsini açıkladı. Burda uzun uzun anlatmıyım, buluşursak yeniden o zaman anlatırım belki. Neyse ki hepsi geride kaldı o kötü düşüncelerin ve yüreğim huzur içinde yeniden. Tabi evvelki sorunlar yine biraz devam ediyo ama en büyük sorun buydu kafamda ve onu halledip de döndüm :) Hepinizden Allah razı olsun, ettiğiniz dualarla huzur bulduğuma inanıyorum ben.. Çok şükür Allahım'a.. :))
Sizlerde ne var ne yok?
Gülçincim başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah..
Fatmacım ne güzel heyecanlar böyle gitmeden önce ama dönüşe hazırlıklı olBu sefer ayrılırken resmen perişan oldum. Otobüs kalkacak diye bindim, geç kalktı o da 5-10 dk. Ben otobüste ağlıyorum, cumhur dışarda sigara üstüne sigara ( Off çok kötüydü. Bi daha da gidemem heralde.
kızlaaar, ben geldiiimm :)
gördüğünüz gibi yüzüm gülüyo çok şükür, korktuğum hiç bişey olmadı. şüpheler, korkular, sabaha kadar kıvranmalar boşaymış, herşeyin çok mantıklı bi açıklaması varmış. Gene de kızdım bana bunları düşündürdüğü için, beni bu hallere koyduğu için ama bu kadar özlem dolu olunca o kızgınlığı çok uzatamadım bende :) çok fazla ayrıntı vermemiştim gitmeden burda, ama aramalarını incelemiştim online işlemlerden ve açıklayamadığım şeyler vardı kendime. Ama o bana hepsini açıkladı. Burda uzun uzun anlatmıyım, buluşursak yeniden o zaman anlatırım belki. Neyse ki hepsi geride kaldı o kötü düşüncelerin ve yüreğim huzur içinde yeniden. Tabi evvelki sorunlar yine biraz devam ediyo ama en büyük sorun buydu kafamda ve onu halledip de döndüm :) hepinizden allah razı olsun, ettiğiniz dualarla huzur bulduğuma inanıyorum ben.. çok şükür allahım'a.. :))
sizlerde ne var ne yok?
Gülçincim başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah..
fatmacım ne güzel heyecanlar böyle gitmeden önce ama dönüşe hazırlıklı olbu sefer ayrılırken resmen perişan oldum. Otobüs kalkacak diye bindim, geç kalktı o da 5-10 dk. Ben otobüste ağlıyorum, cumhur dışarda sigara üstüne sigara ( off çok kötüydü. Bi daha da gidemem heralde.
nolmuş ne cezası??
face grubuna giremediğim için bilmiyorum ben
gözün aydın. olayı bilmesem de rahatlamana sevindim. şüpheyle yaşamak daha zor...
ben de her dönüşümde daha kötü olmaya başladım. daha zor ayrılıyoruz artık. ağlamıyım diye yüzüne bakamıyorum bazen. off bu hafta görcem gene nasıl ayrılcam çok zor(((
yaaa demeyin ben gidicem hevesimi kırmayın yaa
tatlım çok sevindim işlerin yoluan girmesine allah bi daha böyle imtihanlarla sınamasın
valla bilmiyorum dönüş nasıl olur ama gidişin heyecanı öyle büyük ki gözüm bişi görmüyor şuan
canımcım çok sevindim iyi olmana kafandaki sorulardan kurtulmana ama ne olursa olsun
eşinle hiçbir iletişim sorunu olmamalı bunu ona anlatmalısın birbirinizi yanlış anlayarak
ancak böyle perişan oluyosunuz sonuçta sevindik güzel oldu gidişin inşallah bundan sonra da
herşey çok güzel olur inşallah çok mutlu olursun
gözün aydın. olayı bilmesem de rahatlamana sevindim. şüpheyle yaşamak daha zor...
ben de her dönüşümde daha kötü olmaya başladım. daha zor ayrılıyoruz artık. ağlamıyım diye yüzüne bakamıyorum bazen. off bu hafta görcem gene nasıl ayrılcam çok zor(((
ya bende tam bilmiyorum ama komutana karşı gelmiş ama asker haklıymış
yok kuzum git gör sen yılbaşından beri görmüyon. özlem ağır gelir şimdi. biraz ayrılması kötü oluyo. o bölümü hızlı geçin,, otobüse atlayıp gidin mesela biriniz. :)
Aaaaminnnn.. Canım, inşallah buluşmanız çok güzel geçer, inşallah dönüşte de yıkılmak yerine moral depolamış olarak gelirsin..(
Çok teşekkür ederim Aslıcım :) Ben yemin töreninden sonra bu kadar kötü olmamıştım ama ayrılık uzadıkça, özlem arttıkça, daha da zorlaşıyo böyle ayrılmak
anladım canım. ya aslında mantıklı davranıyolar. bizim bi arkadaşımız bi askerle kavga ederken kapıyı indirmişler. onlara ceza vermediler mesela. başındakiler anlayışlıysa çok sorun çıkmaz. bütün gün 4 duvar arasında çok bunalıyolar. benimki de çok sıkıldı bu aralar sorunsuz geçse bari.
ya gelince düğüne çok az kalmış olcak ya bende artık gelinliğe başlarım yavastan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?