343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynen canım ya düşünsene koca 2 ay böyle düşününce hızlı geçmiş gibi ama her günü nasılda zordu

ilk kolay geçiyo diyodum ama son 1 haftadır ben bi kötüyüm. zaman geçiyo ama çok özledim yaa. her istediğinde aradığında açıp konuşması,mesajlaşmak ne güzel şeylermiş. çok özlediğimde sesini duyuyodum mutlu oluyodum. şimdi oda yok(

ya demekki biz aynı şeyleri yaşıyoruz ben dün akifin eşyalarının yerini değiştirdik koklaya koklaya bi hal oldum annesi diyo ki kızım rutubet mi kokuyr bende akif kokuyor dedim
ben artık her bahanede aramak ister oldum bi arkadaşının numarasını vermişti dün hiç olmadık bişeyden çağrı attım akif kızmadı allahtan dedi ki sen konuşmak için bahane arıyorsun :)

kıyamam ( ooof of nolcak bizim bu halimizz..
askerden gelince siz kavuşçaksınız. biz de o da yok gene dırdır dinle!

kıyamam sana canım benm yaa bende fena oluyorum arasa keske diye dualar ediyorum özellikle geceleri
ama bitiyo çok şükür bitecekte gelecekler

kıyamam ( ooof of nolcak bizim bu halimizz..
askerden gelince siz kavuşçaksınız. biz de o da yok gene dırdır dinle!

kıyamam sana canım benm yaa bende fena oluyorum arasa keske diye dualar ediyorum özellikle geceleri
ama bitiyo çok şükür bitecekte gelecekler

ayy geçsin artık yaa
herkes kavuşsun sevdiğine :) kız sen evlenmek istemiyodun ama ne oldu fikrin mi değişti

ne ki ben açamıyorum :)

yalın-herşey sensin :))
ay evlenmek çok zor geliyo bana. işi gücü koşturmacası çok. o yüzden zor geliyo. bi de okul varken zor olur heralde ya.
bide benimkinin işi yok geri dönünce. çok borç yapmak istemiyorum olabildiğince. çalışıp daha para biriktirmesi lazım. ben de biriktiriyom ama 1 kişinin gücüyle olmaz. bazı şeylerin kıymetli olması için iki tarafında da çalışması fedakarlık yapması gerekiyo.
ablası evlendiğinde herşeyi bizimkilerin tarafı aldı nerdeyse. ailesinin hala borcu var. bizim için bi daha borca girsinler istemiyorum ben. paramız olursa evleniriz. olmazsa beklicez :))

doğru diyosun zor bir süreç hele borçla harçla çok zor biz biriktiremiyoruz ben burda yalnız başıma kira verirken zor yani o yüzden önce borçlancaz sonra ödücez

ben geldim galiba yine gidicem
merve herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
geçen gün eşime artık canıma tak etti bir günlüğüne bile olsa geleyim dedim
ben o yıkımı birdaha sana da banada yaşatmak istemiyorum sabredelim dedi
bakalım sabredebilecekmiyim

sabret ya senin yıkımın daha çok oluyor evci çıkarıyorsunuz ya aynı şekilde merve içinde öyle ben çıkaramıcam o yüzden sizin kadar yıkılmam
nereye gidiyosun ayrıca

doğru diyosun zor bir süreç hele borçla harçla çok zor biz biriktiremiyoruz ben burda yalnız başıma kira verirken zor yani o yüzden önce borçlancaz sonra ödücez

doğru söylüyosun kira ödemek çok zor. biz de bi araba alabilirsek evlenene kadar evlenirken de şehirden biraz uzak küçük de olsa bi ev alabiliriz belki diye umuyorum. araba yoksa şehir içinde olmak daha iyi oluyo.bakalım neler yaşıcaz ben de merak ediyorum :)

sabret ya senin yıkımın daha çok oluyor evci çıkarıyorsunuz ya aynı şekilde merve içinde öyle ben çıkaramıcam o yüzden sizin kadar yıkılmam
nereye gidiyosun ayrıca

bankaya gidebilirim belki diyorum
aynen dediğin gibi evci çıkarınca böyle oluyo
inşallah sen bizim kadar üzülmezsin inşallah

inş gönlümüzden geçenlerle karşılaştırsın allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…