kızlar bişi dicem sizdede öylemi sanki zaman durmuş gibi hissediyorum hiç ilerlemiyo ya sinir oluyorum
bugün çok gerginim şeytan vesvese verip duruyo offff şu cumartesi bi olsa
kızlar bişi dicem sizdede öylemi sanki zaman durmuş gibi hissediyorum hiç ilerlemiyo ya sinir oluyorum
bugün çok gerginim şeytan vesvese verip duruyo offff şu cumartesi bi olsa
sakin ol kuzum benm anlıyorum ben seni dinleme sen o şeytanı hep boş boş konuşıyo zaman zor geçiyo doğru
şubat ı resmen dakika dakika geçirdim ben off off ama öyle ya da böyle geçiyo zaman rüyanın etkisindesin sen hala
olmaz öyle şey canım benm
sakin ol kuzum benm anlıyorum ben seni dinleme sen o şeytanı hep boş boş konuşıyo zaman zor geçiyo doğru
şubat ı resmen dakika dakika geçirdim ben off off ama öyle ya da böyle geçiyo zaman rüyanın etkisindesin sen hala
olmaz öyle şey canım benm
sana 2 kat yavaş geçiyodurbenim yoğunluktan hızlı gidiyor ama geceleri zaman geçiremiyorum
biraz hava al bugün markete gitsen bile havan değişir
ben en çok marttan korkuyorum şubat çabuk gitti ama mart uzucak eminimmm
hemde nasıl yavaş geçiyor cumartesi iş çıkışı pazara gideyim diyorum dolaşmak iyi gelir belki
mart çabuk geçer de nisan zorlayabilir bizi
evet ii gelir taze sebze giyecek yiyecek oh miiss
yaa mart bize hep yavaş geçer ofis arkadaşımla öyle bi inanışımız var ay başı gelmez maaş günü gelmez :)
kızlar eziyet etmeyelim kendimize zaman mecbur geçiyo zor oluyo ama geçiyo
hepsi geçecek inşallah dualarla sabırla
Başka şeylerden konuşalım dimi :)
bencede başka şeylerden konuşalımmm
ben bugün ne yapacağım biliyo musunuz onu nlatayım size gideceğim bir fotografçıya fotoğraf çektirip askerime göndereceğim:))
mektup yazdım yine arasına resmimi koyacağım süslendim püslendim inşallah beğenir
zeynebin iş yerinde net sorunu hala hallolmamış kızlar selamı var size dün yazmıştı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?