343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar bişi dicem sizdede öylemi sanki zaman durmuş gibi hissediyorum hiç ilerlemiyo ya sinir oluyorum
bugün çok gerginim şeytan vesvese verip duruyo offff şu cumartesi bi olsa

kızlar bişi dicem sizdede öylemi sanki zaman durmuş gibi hissediyorum hiç ilerlemiyo ya sinir oluyorum

sakin ol kuzum benm anlıyorum ben seni dinleme sen o şeytanı hep boş boş konuşıyo zaman zor geçiyo doğru
şubat ı resmen dakika dakika geçirdim ben off off ama öyle ya da böyle geçiyo zaman rüyanın etkisindesin sen hala
olmaz öyle şey canım benm

sana 2 kat yavaş geçiyodur benim yoğunluktan hızlı gidiyor ama geceleri zaman geçiremiyorum
biraz hava al bugün markete gitsen bile havan değişir

ben en çok marttan korkuyorum şubat çabuk gitti ama mart uzucak eminimmm

ewet çok etsindeyim hemde offffff geçsin artık ya salak gibi ağlayıp duruyorum hiç iyi değilim bugün

sana 2 kat yavaş geçiyodur benim yoğunluktan hızlı gidiyor ama geceleri zaman geçiremiyorum
biraz hava al bugün markete gitsen bile havan değişir

hemde nasıl yavaş geçiyor cumartesi iş çıkışı pazara gideyim diyorum dolaşmak iyi gelir belki

hemde nasıl yavaş geçiyor cumartesi iş çıkışı pazara gideyim diyorum dolaşmak iyi gelir belki

evet ii gelir taze sebze giyecek yiyecek oh miiss

mart çabuk geçer de nisan zorlayabilir bizi

yaa mart bize hep yavaş geçer ofis arkadaşımla öyle bi inanışımız var ay başı gelmez maaş günü gelmez :)

ben bugün ne yapacağım biliyo musunuz onu nlatayım size gideceğim bir fotografçıya fotoğraf çektirip askerime göndereceğim:))
mektup yazdım yine arasına resmimi koyacağım süslendim püslendim inşallah beğenir

zeynebin iş yerinde net sorunu hala hallolmamış kızlar selamı var size dün yazmıştı unuttum

vesikalık foto mu beğenir kuzu sen süslenmesende beğenir zaten :)

vesikalık değil kuzum daha büyük boyutlarda oluyo ya boyutlarını tam hatırlamıyorum
daha önce çektirmiştim:)) diplamam için istemişlerdi askerim birini almıştı elimdenD

zeynep in durumunu bende merak ediyorum yaa ne oldu acaba ceza durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…