ben bugün ne yapacağım biliyo musunuz onu nlatayım size gideceğim bir fotografçıya fotoğraf çektirip askerime göndereceğim:))
mektup yazdım yine arasına resmimi koyacağım süslendim püslendim inşallah beğenir
onun cezası ne oldu acaba :)
vesikalık değil kuzum daha büyük boyutlarda oluyo ya boyutlarını tam hatırlamıyorum
daha önce çektirmiştim:)) diplamam için istemişlerdi askerim birini almıştı elimdenD
zeynep in durumunu bende merak ediyorum yaa ne oldu acaba ceza durumu
iyi bi komutan vardıya o yırtıp atmış tutanağı bi dahada böyle karşı gelme demiş
aa neden ki :)):) ohh ne güzel senin askerin ben bi tane resmimi zor verdim eline :)
:) ohh ne güzel senin askerin ben bi tane resmimi zor verdim eline :)
iyi bi komutan vardıya o yırtıp atmış tutanağı bi dahada böyle karşı gelme demiş
çok sevindim yaaa
aa neden ki :))
birinin eline geçerse diye :) psikopat sevgilim var ya :)
psikopat değilde çok temkinli kuzum seni öyle bir koruma içgüdüsünde ki o yüzden böyle davranıyo
Kızar tabi kuzu onlarda bizi düşünüyo sonuçta sen hasta olursan aklı sende daha çok kalır :))
ben çıkıyorum artık kızlar çook öptüm hepinizi
güle güle gülçin birazdanda fatma gider ben kalırım yine yanlızzzz :)
günaydınnn
nasılsın fatmacım yollar nasıl rahat gidebildin mi işine buralar fena ama yollar açık:))
evet maalesef yollar açık keşke kapalı olaydıda işe gelmeseydik yatardık ohh miss
iyiyim şükür canım sen nasılsın akşam kuzey güneyin sonunu izleyemedim maalesef
bende iyiyim çok şükür geldik işe oturuyorum en boşundanD
kuzey e dayanamıyorum o yüzden izlemiyorum ben o diziyi benm kuzen çok benziyo,
kıvanç ın kuzey haline içim fena oluyo onu o rolde görünce huyu kaderi benzemesin de aman
evet ya abisi denen pislik neler çektiriyor kuzeyime :) aslında kıvancı pek sevmem ama bu rolünü seviyorum benim favorim kenan imirzalioğlu :) akif duymasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?