343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:) ohh ne güzel senin askerin ben bi tane resmimi zor verdim eline :)

psikopat değilde çok temkinli kuzum seni öyle bir koruma içgüdüsünde ki o yüzden böyle davranıyo

sorma ya aynen çok temkinli bazen çok çok temkinli olunca canım sıkılıyor :)

izmir çok soğukmuş dün çok üşümüş bende hem kaloriferi hemde elektirik sobasını yakmıştım çok utandım adamdan dedim bende kapatçam sobayıı oyy bana bi kızdı üşütürmüşüm hasta olurmuşum felan feşmekan :)

Kızar tabi kuzu onlarda bizi düşünüyo sonuçta sen hasta olursan aklı sende daha çok kalır :))
ben çıkıyorum artık kızlar çook öptüm hepinizi

arkadaşlar nişanlım marmaris aksazda asker. 2hafta sonra yanına gideceğiz inş. marmaris içmelerde kalınabilecek apartlar hakkında bilgisi olan var mı?

günaydın canlar ben geldiim bugün yalovadayız istanbula çok yakınlar aslında :)

Yalova, bugünkü idari bölünüşe göre merkez ilçeyle birlikte 6 ilçeden oluşmaktadır. İlçeler; Yalova Merkez, Altınova, Armutlu, Çınarcık, Çiftlikköy ve Termal'dir. Yalova'nın 6 ilçe belediyesi ile birlikte, toplam 15 belediyesi bulunmaktadır; merkez ilçede 1 (Kadıköy), Altınova'da 3 (Kaytazdere,Subaşı ve Tavşanlı), Çınarcık'ta 4 (Koruköy, Esenköy, Kocadere ve Teşvikiye) ve Çiftlikköy'de 1 (Taşköprü) belediyesi ve toplam 43 köyü vardır ve Osmanlı Devleti bu topraklar üzerinde kurulmuştur.
Yalova, 6 Haziran 1995 tarihinde il olmuştur.il plaka kodu 77'dir
Şehrin nüfusu 2010 yılına göre 98.347'dir. 1973'te 21.000 olan nüfusu 1990'da 65.823'e, 2000'de 70.118'e, 2007'de 87.372'ye çıkmıştır.

günaydınnn
nasılsın fatmacım yollar nasıl rahat gidebildin mi işine buralar fena ama yollar açık:))

evet maalesef yollar açık keşke kapalı olaydıda işe gelmeseydik yatardık ohh miss
iyiyim şükür canım sen nasılsın akşam kuzey güneyin sonunu izleyemedim maalesef

evet maalesef yollar açık keşke kapalı olaydıda işe gelmeseydik yatardık ohh miss
iyiyim şükür canım sen nasılsın akşam kuzey güneyin sonunu izleyemedim maalesef

bende iyiyim çok şükür geldik işe oturuyorum en boşundanD
kuzey e dayanamıyorum o yüzden izlemiyorum ben o diziyi benm kuzen çok benziyo,
kıvanç ın kuzey haline içim fena oluyo onu o rolde görünce huyu kaderi benzemesin de aman

evet ya abisi denen pislik neler çektiriyor kuzeyime :) aslında kıvancı pek sevmem ama bu rolünü seviyorum benim favorim kenan imirzalioğlu :) akif duymasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…