343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Dua istiyorum kızlar bi arkadaşım doğum yaptı ve durumu kritikmiş ne olur dua edin

kizlar selamlar. ancak okudum yazdiklarinizi,okuldayim. zeynep icin cok uzuldum. insan cok sey paylastigi insani kolay kolay birakamiyo ama en hayirlisi neyse o olsun onlar icin..
yaa kizlar ben yarin izmire gidiyorum ama martta denetleme olcakmis benimkinin oldugu yerde. 7gun spor yapiyolar. haftasonu da cikarmicaz spor yaptircaz size demisler. saat 12de yatiyo zaten calismaktan 5te kalkiyo. haftasonu da hem spor yap hem carsi verme gunah ama.. cok moralim bozuldu ben onu gormek icin yasiyom onlarin yaptigina bakin ufffffff ((((((

oyy kuzu üzüldüm ya inş görebilirsin duaya başlıyalıım bak bizimkine evci verdi komutan :)

oyy kuzu üzüldüm ya inş görebilirsin duaya başlıyalıım bak bizimkine evci verdi komutan :)

evet onu da okudum unutmusum cok sevindim yahuu ne guzel gittigine degcek. ben bi daha ne zaman gidicem bilmiyom isin kotusu annemler gelcekler,vizeler var 1 ay sonra falan. ooff komutan oooofff

Canlar ben gidiyorum aslıcım üzülme inşallah hayırlısı olur ne diyeyim komutanlar böyle işte mecbur dayanacağız bütün olumszluklara
öpüyorum hepinizi.))

evet onu da okudum unutmusum cok sevindim yahuu ne guzel gittigine degcek. ben bi daha ne zaman gidicem bilmiyom isin kotusu annemler gelcekler,vizeler var 1 ay sonra falan. ooff komutan oooofff

saol canım inş komutan vazgeçmezse çok güzel olacak

GÜNAYDIN KUZULAR BEN BUGÜN IĞDIRDAYIM 76

Türkiye'nin Doğu Anadolu Bölgesi'nde ve Türkiye'nin en doğusunda yer alan bir ildir.
Doğu Anadolu Bölgesi'nin Erzurum - Kars Bölümü'nde yer almaktadır. 27 Mayıs 1992 tarihinde Kars ili'nden ayrılarak Türkiye'nin 76. ili olmuştur. 4 ilçe, 8 belediye ve 157 köyden oluşur. Merkez ilçesi dışında 3 tane daha ilçesi vardır. TBMM'ye her seçimde 2 delege göndermektedir. Azerbaycan (Nahcıvan), İran ve Ermenistan sınır komşularıdır. Halkın geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…