343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

rafet el roman senden sonra yı dinlermisiniz bizi okadar iyi anlatıyo ki

Sensiz uyandığım kaçıncı günüm
Aynada gördüğüm yorgun yüzüm
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar giden unutur kalan hep yanar
Kaçsam kaçamam her yerde kokun var
Sensiz uyandığım kaçıncı günüm
Aynada gördüğüm yorgun yüzüm
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan
Ne kadar oldu gideli bilmiyorum geçen zamanı.
Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı
Hevesim kırık yüreğim buruk ne olacaktık bak ne olduk
Canım istemiyor zoruma gidiyor böyle yaşamak bana ölüm geliyor
Senden sonra arasamda öncesini.
Alıştım acı çekerek almaya nefesimi

hahahah dengesizim kızımm
şimdide toygar ışıklı nergis
slowtürke transfeer ettim kendimi

aman bizde radyolar açmıyor aynur abla bize rafet çalıyor 2011 albümü :)

"Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı" 157 günü zamandan saymıyorum ben

aman bizde radyolar açmıyor aynur abla bize rafet çalıyor 2011 albümü :)

"Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı" 157 günü zamandan saymıyorum ben

bende saymıyorum bendeee kocamı çok özledim ben ya bugün iyice sardı beni hasret
Allah sonumu hayır etsin

bende saymıyorum bendeee kocamı çok özledim ben ya bugün iyice sardı beni hasret
Allah sonumu hayır etsin

du az kaldı yarın olsun bi sen sabret kuzucummm

ben galiba izmite gidiyorum bugün haftasonu saçımı kestiriyorum sonrada boyuyorum kendimi iyi hissediorum

du az kaldı yarın olsun bi sen sabret kuzucummm

ben galiba izmite gidiyorum bugün haftasonu saçımı kestiriyorum sonrada boyuyorum kendimi iyi hissediorum

kız düğüne kadar kesitrme düğünde saçını yapcaklar çok olsun saçın :)))

kız düğüne kadar kesitrme düğünde saçını yapcaklar çok olsun saçın :)))

yaw belime dayandılar zaten ama uçları çok yıprandı onları aldırmam lazım yoksa uzamaya devam etmicek kökten kstirmicem uçlarından aldırcam abla söz tamam mı :)

kuzular yaa moralim çok bozuk askerim dün gece 2 den beri ayaktaymış benm asker hava meydanda olduğu için
helikopterlerin iniş kalkısında görevli olabiliyolar gece arama kurtarma ekipleri köyde doğum yapmak üzere kardan
mahsur kalan bir kadını kurtarmaya gitmiş askerlerde uçuşu organize edyolarmış helikopter gelene kadar da beklemek durumundalar
neyse kurtarmaya gitmişler kadını yer yokmuş helikopterde kocasını alamamışlar adam askerlere silah çekmiş askerler adama gece
baya uğraştırmışlar insanımız ne kadar cahil yaa sonra sabahta kavga olmuş askerler çavuşlardan birini dövmüş komutan
çok kızmış doğal olarak çarşıları iptal edebilirmiş erken yat veriyolardı bizimkilere artık erken yat vermezler dedi çok moralim yaa
çok üzgünüm off off askerim diyo ki askım herşey pamuk ipliğine bağlı bir sıkıntı olmadan kurtulmaya çalışıyorum diyo

günaydın kuzular. için uyuyodu otobüsteyken enerji doldum :)
bide otobüste askeriyeden çıkmış çocuk vardı. heralde başka bi yere gidiyo bissürü şey taşıyodu. ahh benimki aklıma geldi kapıdan gidişi (((( oooooof offf
yarın görüşelim diye dua ediyorum ben de. galiba görüşme ihtimalimiz var. en kötü kapıya gidicem ama oda hiç rahat değil herkes sana bakıyo resmen.

işte bende bundan korkuyorum diğer dengesizlerini cezasını da bizimkiler çekiyor akif bu aralar sıkıntılı burdan yazamam nedenini askeri bişi bi ara anlatırım çok korkuyorum biri yüzünden başı yancak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…