343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

facede 345 lerin sayfasına girdim
bitanesi evliyim eşimden ve çocuğumdan nasıl ayrılıcam
offf oturdum ağlıyorum kimbilir arkasında kimleri bırakıyorlar kim bilir nasıl canlaı yanıyor ya

facede 345 lerin sayfasına girdim
bitanesi evliyim eşimden ve çocuğumdan nasıl ayrılıcam
offf oturdum ağlıyorum kimbilir arkasında kimleri bırakıyorlar kim bilir nasıl canlaı yanıyor ya

canım benm yaa yapma böyle bakma oralara ben dayanamam diye girmiyorum aynı şeyleri baştan yaşayanlara sahit olamam
çok çok zor allahım yardımcısı olsun hepimizin bizde hasret doruk noktaya ulaştı onlarda ayrılık acısı yüreklere oturdu bu
bir süreç hepimiz aşacağız allahın izniyle

çok haklısın canım bizde özlem çok acıtıyo canımızı onlarda ayrılma korkusu
Allah yardımcıları olsun gerçekten çok zor
bugünümüze binlerce kez şükürler olsun

gelidim yavrular günümüz kutlu olsun ben bugün ofisimdeki bayanlarla kahvaltıya gittim kendimize izin verdik kahvaltı izni :)

ohh ne güzell afiyet olsunn kuzuu:)) ne güzel yaa ben burda erkeklerin içinde tekim burda kahvaltıya da gidilmez ki:))

ohhhhhh afiyet olsun çok özendim valla
bende burda tek bayanım ne kötü

saolun kuzular 12 bayandık müdürlükten gelenlerde vardı güzel oldu hep beraber bi arada beraber gidelim açık büfe kahvaltıya

hahahaha şimdi bende burayı görmedim fatmaya yazmıştım bizde kahvaltıya gidelim diye
çok iyi olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…