canımcımm bende dayanamıyorum artık dün gece çok kötüydüm yineee içimi acıtıyorrr artık ayrılıkk
iyiyim biraz ağrılarım var ama iyiyim dün gece kayınvalidemlerde kaynımlarla karşılaştım geçn haftadan sonra pek içimden gelmedi onla konuşmak
anladım canım sabır kuzum askerin gelsin kaynınıda takma alttan al bosver kendi seviyesinde sürünsünallahım yardımcımız olsun
amin canım allah yardımcımız olsun zaman su gibi aksın gitsin artık hayırlısı ile kavuşalım
sen nasılsın nasıl gidiyor
ben iyi olmaya çalışıyorum sürekli huzursuz uykularım özlemden kaynaklanıyo herhalde bu öyle bişey ki
artık telefonla görüşmek kesinlikle yetmiyo askerim arıyo aynı şeyleri konuşuyoruz kapatıyo sıkıldım bu durumdan
bencillik etmemek gerek çok şükür arıyo ama yetmiyo işte galiba son günlerde herşeyden sıkıldığımı düşünüyorum
bende öyleyim ya valla demekki aynı dönemlerden geçiyoruz kolumu kaldıracak halim yok akifle konuşurken bile neşemi kaybettim. akifide çok üzüyorum ama elimden bişi gelmiyor. her gece rüyamda akif tam yanıma gelecek kavuşacaz , gelemiyor filan süreki uyanıyorum neyse böyle işte cuma cuma güzel konuşalım dua edelimmm
evet canm bu hayırlı mübarek günde allahım gönüllerimize ferahlık bize sabır versin...
yaa ben bu iş yerinden bir gün herşeyimi toplayıp gideceğim ya hadi hayırlısı
müdür o kadar sinirli ki her halta bağırıyo yaa bizim iki tane tesisimiz var ben merkezinde çalışıyorum diğer
tesisten bir tane eleman çıktı işten biraz önce o tesisin sorumlusu aradı bilgileri vermek için müdür lafa girdi
dün çıktı o işten neden bugün bildiriyo falan filan bağırmaya başladı ne farkeder ki bugün bildirmesi bunun için
bağırmaya ne gerek var artık yemin ederim stresten çıldıracağım tesis sorumlusuda dün aramıştı dilekçe yazdırıyorum diye
bende tamam demiştim ama diğer bilgiler olmadan çıkışını yaptıramam ki görevlide bilgileri bu sabah verdi. bana bağırmıyo ama etkileniyrum sonuçta
incir çekirdeğini doldurmayan bir sebepten bu kadar bağırmasına ne gerek var anlamıyorum gerçekten bunaldım yeter diye bağırıvereceğim şok olacaklar
huzursuz işyeri çok zor inş fatih gelince daha güzel bi yerde çalışamaya başlarsınn
inşallah canım sabredeceğim bakalım gelsinde fatih aileler tanışsın ne olacağına karar verilsin fatih in iş durumuna göre hareket edeceğim ben
GÜNAYDINNNNNNN
HAYIRLI CUMALR
KIZLAR SANIRIM ÖZLEM ARTTIKÇA DAYANILMAZ HALE GELİYO
ESKİDENDE ÖZLÜYORDUM AMA ARTIK Bİ BAŞKA YANIYO CANIM
ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN
ŞU MÜBAREK GÜNDE KALPLERİMİZE FERAHLIK VERSİN
Bu güzel cuma gününde, RAHMETİN gök yüzünden yağarken,Sana açılan elleri dualarımızı boş çevirme ALLAH'IM
Günaydın güzeller :)
Herkese özlem vurmuş artık, benimde hiç keyfim yok 2 gündür... Fatmanın gideceği günü sayıp mutlu olmaya çalışıyorum hep fatma gittiğinde martı yarılamış olucaz diyorum :) bende ayın 18inde gitmeyi planlıyodum ama dün akşam kötü haber aldım denetim yüzünden çarşılar kitlenebilirmiş bikaç hafta kesin değilmiş yazı geliyomuş denetim var diye sonra ertelendi diye yazı geliyomuş belirsizlik içinde bekliyorum öyle..
sanada hayırlı cumalar kuzucum allah içimize huzur versin inş. nasılsın napıyosun
eh işte be tatlım iyi olmaya çalışıyorum
nedense keyfim yok bi kaç gündür
her gece recebi görüyorum rüyamda hep gelmiş oluyo çok mutlu oluyoruz
ama sabah kalkıyorum yok ağlayarak güne başlıyorum
ne bilim ya özlem tavan yaptı Allahiçimize refahlık versin
sen nasılsın tatlım çok az kaldı kavuşmanıza günler hemencik geçsin
sen yanındaykende zaman sizin için dursun inş.
günaydınnnnnnn
hayırlı cumalr
kızlar sanırım özlem arttıkça dayanılmaz hale geliyo
eskidende özlüyordum ama artık bi başka yanıyo canım
allah sonumuzu hayır etsin
şu mübarek günde kalplerimize ferahlık versin
bu güzel cuma gününde, rahmetin gök yüzünden yağarken,sana açılan elleri dualarımızı boş çevirme allah'ım
aynen cnaım sen 2 kere sayıcan sşafağı hem fatih için hem iş yeri için
ayyy canım inş yaa ben gitmeyi çok istiyorum ama dönücek olmanın hüznü çöküyor üstümee allah hayra çıkarsın
kuzuuuu kızıyom ama haaa dönüşü düşünme sen gideceğinin güne ve akifi göreceğin ana odaklan başkada bişi düşünme olurmu
evet canım doğru diyosun yaşancak güzel 2 günü düşüneyimm
ayrıca ben dönerken 59 olacak zaten o ferahlatıyor içimi
düğün stresi sarmaya başladı beni
heee bak düğün stresi ni anlarım
çok fena bişi biliyorum kimseyi fazla kafaya takmamaya çalış
fazlada plan yapma kusursuz olmayı düşünme bırak bişiler eksik olsun
süreklide nasıl olucak nasıl biticek diyede düşünme bırak olayları bazen akışına
ben yapamadım inş. sen yaparsın
inş canım karakterim de yok boşvermek herşeyi düşünüyorum elim kolum bağlı akif düşünme diyip duruyor ama her ayrıntı aklıma geliyor napıcam bilmiyorum canımcımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?