343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba kızlar, ben geldim.. her gün okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo uzun uzun kalamıyorum pc de.. bi laf atıp kaçmak da istemiyorum.. öyle yazamadım işte günlerdir..
nasılsınız bakalım? ben ehh işte durumundayım yine. az önce grupta bişey yazdım, aynen kopyalıyorum buraya, bana bişey söyleyin nolur

ben galiba biraz kötü bişey yaptım kızlar.. dün gece ne hissediyosam hepsini cumhur'a yazdım. kavga falan etmemiştik. sadece artık duygularımı o kadar yoğun yaşamadığımı, Ankara'dan döndükten sonra kendimi daha başka hissettiğimi yazdım. korkuyorum bu halimden o yüzden bilmeni istedim dedim.. çünkü ondan uzaklaşmaktan korkuyorum. beni o kadar çok kırmış, o kadar peşinde sürüklemiş ki, çok yorulmuşum artık. bu uzaklık ondan beni ayıracak diye korktum, ne hissediyosam yazdım işte.. ama çok kötü oldu, morali çok bozuldu. bi yandan iyi oldu, hazır benden ayrıyken iyi düşünsün, beni kaybetmekten korksun diyorum. bi yandan da ya o da bunları düşündükçe benden uzaklaşırsa diye korkuyorum sizce iyi mi ettim benn??

kartları açık oynamak iidr mervecim inş doğrusu budur ve sizin için en iyisi olurr

ben gider kızlar iyi tatiller öpüldünüz hadi hoşçakalın öpüldünüz

merak etme tatlım günü yakınlaşınca önce bi araştırma yaparım ben,sonra sana söylerim şurası götürüyo falan diye :)
ben tatlı delisi olduğum için güzel yapan hepsini biliyom bornovadaki ihihihhiihihihih
kızlar dün akşam10a kadar çalıştım,şimdi de işim var çok. okuyorum ben de sizi ama yazayıyorum her zaman.
merve facebookta da gördüm yazdığını. içini dökmek her zaman en iyisidir. hissedip düşünmediklerin bile çıkar yazıda. o yüzden en iyisini yapmışsın. önce sen önemlisin hayatta bunu unutma. kimsenin de seni bilerek yada bilmeyerek üzmeye hakkı yok.
bu kadar düşünmicem kendime uğraş bulucam diyordun bence o yolda ilerle. bi kursa yazıl mesela değiştir hayatını.

merhaba kızlar
ben arada gelip burda selam veriyorum kimse almıyo selamımı yaa

Aslıcım doğru söylüyosan biraz aklımı başka yere yoğunlaştırmam lazım ama şimdi annemlerde istanbulda olduğum için bi yere bağlanamıyorum burda kurs falan gibi. Evim izmitte çünkü. Aslında dgs için ders çalışmam lazım ama o da çok zor geliyo Bakalım günler neler getirecek..

günaydın kuzular güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle açıyorum forumu bu hafta benim için çok özel önce bir yaş daha yaşlanacağım bu hafta sonrada haftasonu aşkıma kavuşacağım allah nasip ederse
nasılsınız iyiymisiniz ben iyiyim çok şükür.
bugün şafağım yozgat yani 66

benim okul açıldığından beri o kadar iyi geldi ki. özlemek olmasa günler koşturarak geçiyo diyebilirim. zor gelmesin ders çalışmak. günler daha hızlı geçer ve sadece tek birşeye odaklanmamış olursun.

fatmacımm çook mutluyum senin adına.. dün akşam facebooktan doğum günü olanlar maili geldi bi baktım bizim fatmanın da doğum günü varmış :) bu hafta kutlama var burda 2 tanee 1 doğum gününn diğeri dee kavuşma gününün oooh bizim yerimize de sarıl (yani mutlu oluruzz biz de anlamındaa :))))
kızlarr benim moralim bozuk yaa geri saymaya başladığımızdan beri hergün aynı gibi gelmeye başladı.bugün 65 diye uyandım ama baktım 66ymış :S acaba hiç bakmasam mı kalan günlere bundan sonra offf

Günaydınnn.. Aslıcım hiç sorma bi hızlanıp, bi yavaşlıyo sanki.. Havalarda bi düzelemedi ya iç karartıyo sürekli şöyle bi ıhh bahar geliyo diye neşelenemedik.. Allah nasip ederse bende 18 martta gidicem askerin yanına 2nisana kadar çarşı yokmuş ama kapıdan da olsa görmek istiyorum çok özledim.. kendimden önce fatmanın gidişini sayıyorum ilk defa görücek ya onun heyecanı daha fazla inşallah bian önce geçer bu hafta :) buarada bi pasta göndericek olan da benim 22 mart askerin doğum günü.. fatmanın tavsiyesi tubişin süprizi hepimize ilham oldu lüleburgazda bitek özsüt varmış çok sevindim özsüt'ün aynası diye bi pasta var ödüllü asker ona bayılıyo :)

saol bebeğim biliyorum benim için nasıl mutlu olduğunuzu ama biliyomusun benide şafak sıkıştırmaya başladı hiç geçmiyor günlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…