347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlar hafta sonu eşimi evci çıkarttım çok güzel ve çabuk geçti zaman mutluyken hızlı ama beklerken çok yavaş artık ayrılmak istemiyorum ama sabretmem lazım bugün 18 günümüz kaldı bende memlekete geldim şu an ve uyuyorum şimdi

gözünaydın canım ne güzel birlikteydiniz kıymetini bil valla

Günaydınnnnnn kızlarr yılın son günü güzel geçer inşallah hepimiz içiinn..
Şafak:20 Denizli Aşkımın askerlik yaptığı yerdeyiz bugün :)

günaydınlarrr ,

yeni yıl size sağlık,mutluluk,barış,başarı,sevgi ve beraberindee daha bir çok şey geçirmesi dileğimle kızlrrrrr.

hafta sonu muhabbetlerinize ayak uyduramadım çalıştıgım içinde geriye dönük okuyamıyorum vakit alıyor...

şafak yaklaştıkça ben zorlanıyorum son 2 haftaya girdik sizede öyle oluyormu sanki zaman daha zor geçiyor ben 90ları 80 leri daha rahat eritiyordum...

nese bşy kalmadı kalmadı diye kendimi avutuyorum napalım sağsalim gelsinlerde biz zorlanı verelim..

2-3 gün önce nişanlım sordu kızlarla muhabbet nerelere gitti neler konuşuosunz diğer askerler ne alemde diye sordu bende dedim ki kılık kıyafet telaşına girdik karşılamaya giderken ne giycez gibilernden ondan gelen cevap şuydu : adamlar totolorunu kurtarma derdinde ssiz kıyafet derdinde herkes sevdgne bi kavuşsa bakmıcaklar ki bu kız ne giyip gelmiş diye aman ne gülüdm bide okadar komik söylediki

hümeyra ben kilo vermemişim bu hafta bilgin olsun hatta baya bi yedim ama almamışımda

Kızlar kızlar günaydın hepinize. Bu yıl hepimiz için sağlık, mutluluk, huzur ve tabi ki aşk dolu bir sene olsun. Gerçekleştiremediğimiz, ertelediğimiz ya da hayalini kurduğumuz her ne varsa bu yıla nasip olsun.

Çok mutluyum biraz buruğum geçen sene rakı sofrası hazırlamıştık aşkımla kadehlerimizi tokuşturarak, sarılarak karşılamıştık yeni yılı. Bugün ise kayınvalidemlere gitmezsem yalnız gireceğim. Yine de içimde acayip bir sevinç var. Aralık gelsin askerlik bitti diyordum şimdi Aralık bitti, Ocak geldi bile. Bu yıl benim için tüm yıllardan daha özel daha anlamlı olacak çünkü 5 ay sonra düğünüm var, canıma sevdiğim adama kavuşuyorum. Gerçek anlamda iki kere kavuşma yaşayacağım. İlkine de çok kısa bir süre kaldı.

17'si çıkıyor aşkım oradan ve İzmir'imize geliyor, bana geliyor. O güne doğan güneş diyeceğiz. Güneş ona sabah bana akşam doğacak. Çok özledim kızlar çok. Uçak biletini kesiyorum ben eğer ki komutanı 17'sine ücretsiz ayarlarsa aldığım bileti iadeye alacağım. Nasılsa herşey benim elimin altında bu yönden şanslıyız biraz biz.

Günaydın kızlar bende yeni uyandım rüyamda sevgilimi gördüm bugün süpriz yapıp gelmişti, beraber giriyorduk yeni yıla başbaşa bi restauranttaydık inanamıyordum geldiğine sürekli ağzım kulaklarımdaydı sanki rüya değil gerçekti uyandığımda bile mutlu uyandım:)
cidden çok çok iyi geldi resmen aslında alt tarafı bir rüya ama:))
bizimde yılbaşımız 18 gün sonra:))
yeniyıl o zaman başlıcakk:))
Yeni yıl hepimiz için mutluluuuk getirsin tüm kızçeler evlensiiinn barklansın anne olsuuuun:)))

dilimde yalının şarkısıyla mutluluk aşılıyorum insanlara gülen suratımla mutluluk veriyorum bugün deli gibiyim herkese övgü nidaları somurtmak yok 2013 sen geliyorsun bekledim aşkım geliyor sabrettim öçmrüm geliyor benden bizden mutlusu yok

kuzum cok sevındım senın adına :)
benim askımda 17 sınde cıkıor ızmıre gececek oradan kayseriye gelecek ucak bıletı baktık o gün direkt ucus yok o yuzden aksam otobuse bınecek o sekılde gelecek cuma sabah otogarda karsılayacagım cok özledim

Fundacım sağolasın evet İzmir'e direkt uçuş yok aktarmalı var Elazığ - Ankara - İzmir yapacak sevdicekte. Ben işten çıkacağım ve hemen Alsancak'tan İzban'a binip havaalanında aşkımı bekleyeceğim çok azcık sonra hemen mutlu son. İnşallah allah hepimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.

bugun cok negatıfım

Yapmayın kızlar çok az kaldı 2 hafta sonra kavuşuyoruz sevdiklerimize.

Depük gecesi yapacağız daha. Kbelecim yeni yıla ağlayarak girmek yok mutlu gireceğiz ki öyle geçsin bütün yılımız. Ben bu sene yalnız gireceğim ama yılbaşına giriyor olmamızın benim için anlamı büyük. Gelmeleri o kadar yaklaştı ki yılbaşı da bunun habercisi.

Selamlarr kızlar hepinize.
Insallah mutlu bır yıl olur hepimiz için 2013.
Ben umdugum gıbı pek keyıfle gıremıyorum ama olsun.Az kaldı.

Kura çekildi ve tabiki ben kura işlerinde çok şanssız olduğum için akşamın 18:00'ine kadar ofisteyim. Diğerleri gitti. Şansımın içine tüküreyim.

Kızlar hepinize sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu, mutluluğu bol yeni bir yıl dilerim. Yeni yılda evlenecek olanlara da ömür boyu mutluluklar dilerim. Umarım herşey gönlünüzce olur...

Çok az kaldı gelmelerine heycan dorukta yeni yılda dönüşüyle güzel bi başlangıç yapıcaz inşallah çok mutluyum...

Hepinize sevgilinizle kocaman kocaman mutluluklar... öpüyorum hepinizi

selaam kızlaarr mutluu yıllarrr bizee
Bizimkiler neler yapacaklar aacabaaa
tripliii şansın bukadarıı canımmm yaa bizde yarınada tatil yok
chelzy sen nasılsıın canım beniimm aranıızz nassııı

selaam kızlaarr mutluu yıllarrr bizee
Bizimkiler neler yapacaklar aacabaaa
tripliii şansın bukadarıı canımmm yaa bizde yarınada tatil yok
chelzy sen nasılsıın canım beniimm aranıızz nassııı

Canım bana git dediler aslında ama ben adil olması açısından kuraya katılmak istediğimi söyledim ve tabi ki burdayım işte keşke katılmasaydım. İş yok herkes evinde, yurt dışında orda burda. Öylece oturuyoruz zaman artık hiç geçmez bize.

katılmasaydın keşke canımm git demişleeerr aahh sen ve güzel yüreğiin haksızlık olmasın diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…