347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bugün bizdede pek iş yoktu aldım çantamı çıktım şirketten napim yaaaa eve geldim annecim hemen kakuleli kahve yaptı yanına da bitter toblerone ohhh valla şimdide sizinle sohbet etmek istedim çızlarrrrrrrrrrrr

sağlıklı, mutlu, huzurlu, en önemlisi AŞK lı ve tüm dileklerinizin gerçekleştiği nice mutlu yıllar kızlar

İyi günler kuzular.. yarın ıstanbul a gidiyorum sabah dedem hastaneye yattı 1 hafta falan kalacagim bi yardımim olsun.. istanbuldakiler hava nasıl orda ne getireyim

Selam kızlar
Bütün gün mutfakta hazırlık yaptım durdum
Sevgilimin 16-20 nöbeti var sonra da başka yok sevindim.
En azından çerez falan bişiler yer ama hiç mutlu değil.
Dünden beri acayip canı sıkkın onla bir bende sıkılıyorum.

Her neyse 2013 önce sağlık sıhhat versin hepimize.
Sonra da gölümüzden ne geçerse o kabul olur inşallah
Askerimiz sağ salim dönsünler asıl kutlamayı onlarla yapacağız işte bizim yılbaşımız o gün olacak

canı neye sıkkın bizimkide komutanlar sıkıştırmaya başlamş artıkk sizinde mi o yüzdeenn

Kızlar negatıflıgımı ustumden attım agladım bıraz dusa gırdım rahatladım yavas yavasta aksama hazırlanıcam bugun cakırkeyıf olayım ıstıyorum bırazAglamayı herkese tavsıye edıyorum kızlar ınsanı cok rahatlatıo uzun suredır aglamamıstım bırıkmıs tabıHaftaya cumartesı ıstanbuldayımmmm ve safagım bıttı olarak dusunucem gıdınce artık haftaya diyebılıyorum daha nolsunsu debuklenecekler lıstesını yapalım artık ben bılsım yapıcam ama bılmıyorum kı

selam yılbaşını sevdiceğinden son kez ayrı olarak geçirecek olan yarenlerr

2013 te sevdiklerimizle sağlıklı , mutlu , huzurlu ,aşklı ,dertsiz , tasasız bir yıl bizimle olsun inşAllahh

herşey gönlünüzce olsun fıstıklar , MUTLU YILLAARRR :119:
:119::119::119:

Son düzenleme:
İşten geldim 16'da çıktık. Zoraki yılbaşı yemeğine çağrıldım kayınpederim tarafından diyorumki başım ağrıyor, hastayım, insan sesi kaldıramıyorum, insanlarla konuşacak halim yok. Yemek ye gidersin diyor off off bize gelmezsen annenlere git diyor. Sanki şart illa bir yere gitmem. Bugün ruh gibiyim yeni yıla hayattan bezmiş gibi girmek istemiyorum. İnsandaki enerjiye çok inanırım ama enerjim "0"

hepinize mutlu yıllar diliyorum kızlar...yeni yıl sizlere sağlık,mutluluk,huzur getirsin inşallah.ama en başta bizlere askerlerimizi getirsin ve onları bizden hiç ayırmasın.hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…