347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

mervecim aynılar işte benimki ahmet ümite bulaştı ya roman bide cinayet romanı yani gülüyordum birtane ajdar var bu ülkede gerisi kalsın diye düşündüm

ayyyy ben benimkine plastaysın almak istiyorum hani şu mini olanlarından heryere yanında götürülenlerden alsammı almasammı bilemedim ben onu benimki 4 ü çıkacakmış onu bekliyorum diyip duruyor almazsamda arkadaşlarıyla dışarda turnuva felan yaparsa korksun benden hem evlencem hemde dışarda takılmasına müsade edicem höhöyt kıskanç değilim tamam ama öyleeeeeeeeeeee gezemez bensiz hele rüyasında görür ayyyyy ben iyice delirdim tabiside gezer ama ne bileyim evlenince nasıl oluyor bu işler yahu

şimdilik sadece gelişine odakladım yapılacaklar listem

saç kesim saç boyatmak
kaş bıyık
cilt bakımı
diş temizliği ilk kez yaptırcam heyecanlıyım
yeni ciciler
ona ciciler
son kez arkadaşlarla haftasonu gezmeleri

veeee bir baktım o gelmiş hatasonalrı bloklanmış arkadaşlar isyanda şimdiden herkesin sesini duyar gibiyim mananeeee sevgilimle gezicem hem 5 aydır dedim anneme bile dedim eve uğramam geç gelirim son vapurla gelirim dedim

ayyyyyy bu hafta bitmez dediler bittti teyyy teyyy çok heyecanlıyım kalbimmmmm burdan ankaraya yol alacak kadar hızlı atıyorrr geliyorlarrrrrr geçiyor zaman

kendi elinle bile bile ateşe atıcan çocuğu ya yanında bile onunla oynıcak sonra en iyisi toptan yok etmek bütün playsteyşınlarııı gerçi biz arada birlikte little big planet oynuyoruz çok eğlenceli ve komik oluyo olsun ama yinede olmasa da olur
ay aynı hazırlıklardan bende yapıcam bakalım nasıl yetişicez

sabahdan beri baş ağrısı çekip , ilaç içmemek için inat ediyordum. sonunda ilacı içtim yarım saat içinde geçti. niye kendime eziyet ettimki

sabahdan beri baş ağrısı çekip , ilaç içmemek için inat ediyordum. sonunda ilacı içtim yarım saat içinde geçti. niye kendime eziyet ettimki

şafak sıkıştırıyo bizi bayılıyoruz kendimize eziyet etmeye bu aralar
bu askerliğin acil bitmesi lazım artıkkk

geçmiş olsun canım , keşke ilacı önce içseydin ,bu kadar bekleyip eziyet etmeseydin kendine

Benimkinin keyfi yerinde 6 tane kısa dönem gelmiş, dün uzun dönemlerle onlar için kavga etmişler. Uzun dönemler onların koğuşuna gelmesini istememişler diğer koğuşa gitsin demişler. Bizimkiler burda kalıcaklar demiş sonunda ikna etmişler. Şimdi bizimkiler yeni gelenleri tanıma aşamasında oldukları için şenler dün akşam beni aramayı bile unuttu. Bizi koruyan kollayan olmadı biz yol gösterilim bari diyor.

benimki de hevesleniyodu yeni kısa dönemler gelcek diye ama hevesi kursağında kaldı garibimin , oraya yollamıyolarmış yenilerini.

aa şaka maka evleniyo zeynep le ozan ya gün alıyolar nikah için inanılır gibi değil

kızlar PES muhabbeti dönüyor ya , benimkide çok sever PESi ama geçen sene bildiğin canlı pes vardı haftanın 4 günü , herifim 7 günün 3-4 gününde halı sahaya gidiyordu , birde abisi burda polisti geçen yıl , ben kocayı % 50 ipotekli kullandım o süreçte

hele bi gelsin , bu yıl iyice hasret giderecem sevdiğimlee

bizimkiler dede olmuşlar stankicim torunlarını koruyolar paşalar helal olsun,2013 bize güzel gelecek kavuşcaz yahuuuuu

kenanın şarkısıyla öpüyorum hepinizi

doktor derdime bul bir çare ona dayanamıyorum yaz bir reçete sabah akşam yemekten önce sonra ve har anımda yanımda istiyorum

benim kafa leyla yani ne etse kötü görmüyorum onu kalbim küt küt atıyor

onu düşününce değişik hallerdeyim

o ankaradayken sanırsam bu moddan çıkamıcam:98::98::98:

gelmesine yakın telaşlardayım :108::115::115:

zaman geçirirken böyleyim :126::126:

pembe hayallerim var :123:

bu halden :102: bu hallere geçmek istiyorum

şafağı böyle uğurlamak istiyorum :119::119::119::118::124::92::119::119::119:

Hümeyraaa hiç tartılıp kilomu söylemiyorum çünkü hiç vermedim. Geçen hafta annemlerdeydim annemler 6 öğün yemek yiyorlar kilo vermem mümkün olmuyor Ben diyetteyim dedikçe babam ısrar ediyor sürekli 10 gün gitmiycem annemlere sınav olduğu için yarın sabah tartılıp tekrar başlarım 24 gün kaldı, bu işe hız vermek lazım.

ayyy bayıldımmm bunun adını yalnızlık hormonu koyuyorum bende de hepsi bir arada çalışıyo bu aralar
sabahtan beri de aynı şarkıyı söylüyorum inanamazsın

Gizcim çok güzel anlatmışsın canım benim , kendimi buldum resmen

ÇANAKKALE'YE selamlar olsun , ŞAFAK : 17

amaa ben çok sıkıldım artık biran önce yaz gelsin bizim askerliğimzde bitsin

çok özledim ben yaaaa ağlıcam şimdi

Sabah tartılacağım lütfen artık 63leri bende göreyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…