347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İyi günler kuzular.. yarın ıstanbul a gidiyorum sabah dedem hastaneye yattı 1 hafta falan kalacagim bi yardımim olsun.. istanbuldakiler hava nasıl orda ne getireyim
canım hava soğuk kazaklarını atkılarını getir sen tabi ankara nın eline su dökemez burası. dedene de çok geçmiş olsun tatlım

yedim içtim boş boş oturuyorum bugün ufaklıklarımla yaptım gangnam style ya karnım kocaman oldu dünyayı yedim şimdi de meyve yiyom
aşkımın 8-10 nöbeti vardı, gece de 2 -4 nöbeti var kısaca yeni yıla uyuyarak girmek zorunda canım benim ya telefonda o öyle anlatınca benim de gözlerim doldu, daha birlikte eğleniceğimiz birsürü yılbaşı var önümüzde dedim

sağlık olsun da cannımmm.. bir ömür boyu kutlarızz yeni yılları

yeni yıl hepinize sağlık, mutluluk, huzur,başarı ve bol bol aşkkkk getirsinn
hepinizi çok seviyorum kızlar siz olmasaydınız nasıl biterdi 2012 :13:

Eşimle birlikte askerlik yapan bir arkadaşıda aşağıdaki iletiyi yazmış feyse. Allah uzun dönem askerlik yapan askerlere ve sevdiklerine yardım etsin. Bize 5,5 ay yetti arttı.

Ramazan bayramini acemi birliginde askerde, kurban bayramini yine askerde ve yeni yili da yine burada üstelik 12 -2 nobetiyle karsilamak herkese nasip olmaz heralde:)

benimki.de.santral de şu an hala.gece 12 de arayıp ben kutlasam mi.

Kızlar mutlu yıllar benim aşkım sonunda doktordan iğne yemee başladı hasta die bulaşmıyolarda bende kartalda kuzenlerdeyim tüm aile süper giriyoruz yeni yıla

Hümeyra cancağzımm dedene geçmiş olsun istanbulada kalın bişiler getir gerçi sana ılık gelir burası

Allahım'a şükürler olsun yeni yıla konuşarak girdik. Bir sonraki yıla 3 kişi girelim dedi, şebek kocam Canım benim ya. Konuştuk bugün öyle zaman geçirdik askerlerle diyor ama herkesin suratı asıktı dedi.

mutlu yıllarrrrr

ay bildiğin nette geçti yılbaşı geçesi
birbirimizden 1600 km uzakta msn den kutladık yeni yılımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…