347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Allah'ım bizim ve sevdiklerimizin gönüllerine göre bir yıl nasip etsin. 2013 yılı, terörün bittiği, masumların ölmediği, savaşsız mutlu huzurlu bir yıl olsun inşallah.

Deli gibi aşkla geçireceğimiz bir yıl olsun amin

mutlu yıllarrrrr

ay bildiğin nette geçti yılbaşı geçesi
birbirimizden 1600 km uzakta msn den kutladık yeni yılımızı

O zaman en şanslımız sensin canım, kamerada açıksa görmüşsündür.

Eşimin olduğu yerden 2 asker firar etmiş. Eşime diyorum nereye gitmişlerdir, diyor yılbaşı kutlamaya

yürekten kocaman bir AMİNNNNN

ayyy deliriyorum galiba yavaştan yavaştan pc başnda kendi kendime konuşuyomuşum kuzenim napıyon kimle konuşyon öle diyo

O zaman en şanslımız sensin canım, kamerada açıksa görmüşsündür.

Eşimin olduğu yerden 2 asker firar etmiş. Eşime diyorum nereye gitmişlerdir, diyor yılbaşı kutlamaya

gördüm çok şükürr ama yetmiyo ki öyle ekrandan görmek

ayy nereye gittiler acaba. bende benimkine dedim eğlence falan yokmu gitseydin. napayım ben herkes eşiyle gitmiştir ne işim var benim dedi. giymiş pijamalarını tv izliyomuş kuzum benimm

Son düzenleme:
HERKESE MUTLU YILLAR KIZLARRR...

mutlu yıllarrrrr

ay bildiğin nette geçti yılbaşı geçesi
birbirimizden 1600 km uzakta msn den kutladık yeni yılımızı

canım en azından görmüşsün ekrandan da olsa, biz en son 10buçukta konuşabildik 2 de nöbete kalkıcak.
bende uyumaya gidiyorum havai fişekler patlarken içim buruldu gözlerim doldu artık gelsin ayın 18 i

kizlar oynadm oynadm ama saat 12 de svglmin sesini duyunca agldm npym uzyldm biraz onsuz olunca ama gecti son 14 gun

Sanırım en şanşsız biz başladık bu yıla... Sevgilim yeni yıla Çukurca'da nöbet tutarak girdi, o sınırda nöbet tutarak yeni yıla girerken yılbaşı gelmiş neyime...

ilk defa yeni yılı ondan uzakta, sesini duymadan ve yüzünü görmeden geçirdim. İşin en kötü yanı da bu gece 00.00'da aşkımın doğum günü olmasaydı. orada ne yaptılar bilmiyorum istediğim de sesini bile duyamadım. ağlamak istiyorum ama ağlamamam lazım diye tutuyorum kendimce. moralim bozuldu, sizlerle paylaşmak istedim.

Sanırım en şanşsız biz başladık bu yıla... Sevgilim yeni yıla Çukurca'da nöbet tutarak girdi, o sınırda nöbet tutarak yeni yıla girerken yılbaşı gelmiş neyime...

Allah sabrını verdiği gibi mükafatını da verecektir canım, içini ferah tut, her geçen saat onlara kavuşmamıza yaklaştırıyor bizi :/

Günaydın kızlaar telefonla da olsa mutlu yıllar diledinizmi sevdiceklerinizee stressliydii hiç demedim ben öle bişeyy :44:

günaydın kızlar ...
15 gün sonra başlıyo benim en mutlu yılım dedim ben

bende aynını dedim canım.... ama araya hediye lafınıda sıkıştırdım tabikisi :=)

ben daha askere gitmeden önce onu söylemiştim. ayrı iki bayram geçircez bi yılbaşı geçircez diye konuşuyoduk.
bende ama güzel bi yılbaşı olucak sana kavuşmama 15 gün kalışını kutlıcam ben demiştim
oh çok şükür gördük o günleri de şimdi şafak:doğan güneş i göstersin Allah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…