347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

amin inşallah şu 2 haftada çarçabuk geçiversin..

Amiinnn Amiiiiiiiinn

Günaydın kızlar yıl 2013 aşkım gelecek kavuşuyoruz ocak ortasında oleyyyyyy sevinç nidalarına az kaldı çok az öpüyorum hepinizi

Günaydın kızlar
Dün gece çok boş geçti benim için.
Sevgilim aradı konuştuk onun da içi ayrı bi sıkkındı. Kuru kuru kutladık fakat bugün sabah aradığında mutluydu
2 hafta sonra ordayım dedi Ocak ayına girdiğine sevinmiş

hepimiz sevindik ocak ayına girdiğimize.. bizde onlarla askerlik yaptık

Hepinize günaydın kızlar. Dün cnbc-e de beyonce konseri ve arkasından victoria secret defilesi izleyerek yeni yıla girdim. Ben bu yıldan çok umutluyum doğal olarak güzel şeyler bizi beklemekte bu yıl bizim yılımız olacak hayırlısıyla.

Dün aşkımla konuştuk. Ücretsiz uçma işi yalan oldu. Çünkü thy sadece batıdan doğuya giden askerleri ücretsiz taşıyacakmış. Yarın kayınpederim iş yerime gelecek keseceğim aşkımın biletini.

Çok az kaldı geliyorlar allahın izniyle.

evlerine dönecek askerleri mi canım.. batıdan doğuya derken, yoksa askere gidecekleri vakit mi..

Bitmez denilen askerlik gelmez denilen ocak ayıl geliyor çok mutluyum bu sene hayırlısıyla bizim yılınız olucak kızlar son günler dayanalım bunuda yenicez Allahın izniyle

Bitmez denilen askerlik gelmez denilen ocak ayıl geliyor çok mutluyum bu sene hayırlısıyla bizim yılınız olucak kızlar son günler dayanalım bunuda yenicez Allahın izniyle
sona yaklaştıkça sabırsızlandık canımmm askerlerimzde öyle bitsin dye bekliyozyaa uzuyo sankii günleeerr

saçma saçma işler yapıyolar ya peki gidenler nasıl döncekmiş batıdaki evlerine, bi iş yapıyolar tam yapsınlar bari

Selam kızlar, ben buralardayım. Ders çalışıyorum mola verdikçe bakınıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…