ben daha askere gitmeden önce onu söylemiştim. ayrı iki bayram geçircez bi yılbaşı geçircez diye konuşuyoduk.
bende ama güzel bi yılbaşı olucak sana kavuşmama 15 gün kalışını kutlıcam ben demiştim
oh çok şükür gördük o günleri de şimdi şafak:doğan güneş i göstersin Allah bize
Amiinnn Amiiiiiiiinnben daha askere gitmeden önce onu söylemiştim. ayrı iki bayram geçircez bi yılbaşı geçircez diye konuşuyoduk.
bende ama güzel bi yılbaşı olucak sana kavuşmama 15 gün kalışını kutlıcam ben demiştim
oh çok şükür gördük o günleri de şimdi şafak:doğan güneş i göstersin Allah bize
Günaydın kızlar
Dün gece çok boş geçti benim için.
Sevgilim aradı konuştuk onun da içi ayrı bi sıkkındı. Kuru kuru kutladık fakat bugün sabah aradığında mutluydu
2 hafta sonra ordayım dedi Ocak ayına girdiğine sevinmiş
Hepinize günaydın kızlar. Dün cnbc-e de beyonce konseri ve arkasından victoria secret defilesi izleyerek yeni yıla girdim. Ben bu yıldan çok umutluyum doğal olarak güzel şeyler bizi beklemekte bu yıl bizim yılımız olacak hayırlısıyla.
Dün aşkımla konuştuk. Ücretsiz uçma işi yalan oldu. Çünkü thy sadece batıdan doğuya giden askerleri ücretsiz taşıyacakmış. Yarın kayınpederim iş yerime gelecek keseceğim aşkımın biletini.
Çok az kaldı geliyorlar allahın izniyle.
sona yaklaştıkça sabırsızlandık canımmm askerlerimzde öyle bitsin dye bekliyozyaa uzuyo sankii günleeerrBitmez denilen askerlik gelmez denilen ocak ayıl geliyor çok mutluyum bu sene hayırlısıyla bizim yılınız olucak kızlar son günler dayanalım bunuda yenicez Allahın izniyle
Hepinize günaydın kızlar. Dün cnbc-e de beyonce konseri ve arkasından victoria secret defilesi izleyerek yeni yıla girdim. Ben bu yıldan çok umutluyum doğal olarak güzel şeyler bizi beklemekte bu yıl bizim yılımız olacak hayırlısıyla.
Dün aşkımla konuştuk. Ücretsiz uçma işi yalan oldu. Çünkü thy sadece batıdan doğuya giden askerleri ücretsiz taşıyacakmış. Yarın kayınpederim iş yerime gelecek keseceğim aşkımın biletini.
Çok az kaldı geliyorlar allahın izniyle.
Canım güzel bi adımdı ama tam olmucağı belliydii tahmin etmeliydiiksaçma saçma işler yapıyolar ya peki gidenler nasıl döncekmiş batıdaki evlerine, bi iş yapıyolar tam yapsınlar bari
Canım güzel bi adımdı ama tam olmucağı belliydii tahmin etmeliydiik
tam anlamadım canımm ben bişey desem yanıltırım ama öyle anladığım benimdee doğuya gidenler için yeni gidecek olanlar felaankızlar şimdi batıdan doğuya evlerine dönecekler için mi bu
kimsecikler yok nerdesiniz kızlar
bugünn izinli çook gezmelerde olabilirr kızlaarBen burdayım tatlım ama kımse gırmıyo artık buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?