- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Belli olsa arardi bence,,di mi? Belki daha belli olmamıştır
Hadi inşallah istediğiniz gibi süper süper sonuclar alır ennnn Guzel yere düşer imsallahhhh
Kızların kıyafet telaşıını görünce ben bile heycanlandım ama ben gidemiyorum artık sizler dönünce bize bol bol anlatırsınııız dimii???:)))
evet benim çok sevdiğim platformum var kurtarıcım resmen tommyden almıştımm çokta rahat hiç topuklu gibi değill, hem şık olursunn hemdeerahatt, giyebilrsinn rahat bi ayakkabın varsaaaaa bencee
Kızların kıyafet telaşıını görünce ben bile heycanlandım ama ben gidemiyorum artık sizler dönünce bize bol bol anlatırsınııız dimii???:)))
Yaa benim de bı tane tommy m varr bende onu düşündüm sen platform yazınca ,,hatta dedim nette bulursam resmini atp bu olur mu diye sorayım:) supersinn bak bi sorunu konuşa konuşa çözdük ,,pabuç olayı tamamdir :)))))
aa bakalım hangisiii ?? evett güzelll sevindimm ayakkabı sorununu aştığınaa, böle böle çözcez bence bu işi bizzzz
:))) kesinlikle
Nette resmini buldum ama buraya nasıl eklicem
Neyse linki atym ben,, iPad den giriyorum resim ekleme kutucuğu çıkmıyor bunda(( bu linkde açılanların ilk başındaki benim pabuç 1 numero olan Açık renk arkası bant, taba rengi deri bölümleri varr
Tommy Hilfiger bayan ayakkabı modelleri - Ayakkabı Modelleri 2012 Babet Topuklu Platform Dolgu Topuk Fiyat Bayan Yüksek Yeni Moda Ayakkabılar
aa çok güzellll topuklarııı kalınnn çok rahat olurr hemmm de çok şıkkkk güzel tercihhh tebrik ederimmmmm
benimkide buuuuu neyse bakalım darısı diğer kıyafetlerimizi bulmamıza
http://static.alisverisrobotu.com/img/pe/966/tommy-hilfiger-serena-5-lacivert-103966-1-main.jpg için Google Görsel Sonuçları
kızlar ayakkabılarınızı çok beğendim :))
bende dolgu topuk, kot ve askılı bluz giymeye karar verdim :)) umarım fikrim değişmez
öyle yapıcak artık ama bu sefer de kilo alcak diye korkuyorum
önümüzdeki temmuz gibi evlenmeyi düşünüyoruz ozamana kadar verdiremem ben ona o kiloları
Ayy iki rengi de pek severim sende benim gibi açılıyorsun ama ben kışa geri koyu olurum kesinkarameldi simdi acik kumral oldu canim :))
Oooo canım verir yaa askerlikte millet kilo veriyor bizimkiler alırsa o başka tabi
Gerçi benimki alsa hiç fena olmaz yaaa
Şu yiyip yiyip kilo alamayan tiplerden
Göbek yapsa hemen gitmeli diyip iki çalışınca da gidiyor
Ben bile sinir oluyorum bu huyuna
dolunaaayyyy sende hoşgeldin topiğimize canım ne güzel azıcık kalmış yaaaa
Ayy iki rengi de pek severim sende benim gibi açılıyorsun ama ben kışa geri koyu olurum kesinAçık renk saçın bakımı çok zor oluyor
Ahey aheyyyyy
Hatunlar ayakkabı yapmışsınız
Tommyninkini çokk beğendim tam denizci teması
Midi lacivert beyaz çizgili bi elbise bi kırmızı çanta bi de kırmızı şapka da olabilir
Ay bi dakka bi dakka şapkayı silelim
merhabalar.. benimde sevdiğim 347.dönem kastamonuda kısa dönem..
şafak 145 oldu şimdiden çok ama çok özledim
Allah tüm bekleyenlere sabır versin tez zamanda kavuşmayı nasıp etsın inşaallah...
usta bırlıgı tarbzon yemın törenıne kalacak yer bulamadıgımız için gelmemi istemıyor eylul 15te ızıne cıkmayı düşünüyor. siz gidecekmısınız törene ?
Hadedream bak senin kıyafet olayın tamam :) bı resim olunca ne Guzel kombinlemissin hemen perfettooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?