347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Belli olsa arardi bence,,di mi? Belki daha belli olmamıştır
Hadi inşallah istediğiniz gibi süper süper sonuclar alır ennnn Guzel yere düşer imsallahhhh

ayy inşallahh çok dua ediyorum
bide koca topikte bi ben varım 12 ay beklicek bari yerimiz bana yakın olsun rahat olsun

Kızların kıyafet telaşıını görünce ben bile heycanlandım ama ben gidemiyorum artık sizler dönünce bize bol bol anlatırsınııız dimii???:)))

gitmeyi çok istiyorum umarım bi aksilik çıkmaz
bayramda da gidemedim çok bozuldu, şimdide gidemezsem çok üzülür(

evet benim çok sevdiğim platformum var kurtarıcım resmen tommyden almıştımm çokta rahat hiç topuklu gibi değill, hem şık olursunn hemdeerahatt, giyebilrsinn rahat bi ayakkabın varsaaaaa bencee

Yaa benim de bı tane tommy m varr bende onu düşündüm sen platform yazınca ,,hatta dedim nette bulursam resmini atp bu olur mu diye sorayım:) supersinn bak bi sorunu konuşa konuşa çözdük ,,pabuç olayı tamamdir :)))))

aa bakalım hangisiii ?? evett güzelll sevindimm ayakkabı sorununu aştığınaa, böle böle çözcez bence bu işi bizzzz

:))) kesinlikle
Nette resmini buldum ama buraya nasıl eklicem

Neyse linki atym ben,, iPad den giriyorum resim ekleme kutucuğu çıkmıyor bunda (( bu linkde açılanların ilk başındaki benim pabuç 1 numero olan Açık renk arkası bant, taba rengi deri bölümleri varr

Link eklemek sknti olabiliyormuş sildim bu yüzden

Son düzenleme:

aa çok güzellll topuklarııı kalınnn çok rahat olurr hemmm de çok şıkkkk güzel tercihhh tebrik ederimmmmm
benimkide buuuuu neyse bakalım darısı diğer kıyafetlerimizi bulmamıza

Son düzenleme:
kızlar ayakkabılarınızı çok beğendim :))
bende dolgu topuk, kot ve askılı bluz giymeye karar verdim :)) umarım fikrim değişmez

Yasasın beğenmene sevindim :) topuk topuk diye basımı yediği icin kocacim, bı de ince topuktan artık ayaklarımda derman kalmadığı icin kurtarıcı olarak almıştım bunları,,
Seninkiler de süper ben bu modele de hayranım herseyin altına giy çık , kot şort etek elbise.. Çok kullanışlı duruyorlar ..
Ayakkabı defteri kapandı... Tersten mı başladık nedir :)

su an uyumaya olan ve muhtemelen biz uyuduğumuz sırada bunları okuyan kizceler... Komik ama bu durumdayız iste napalimmm .. Hep beraber kıyafet önerisi bekliyoruz... Sevgilileri ile konuşanlardan da detay bilgi bekliyoruz kim merde nasıl neler yapıyor...

İyi uykular herkese,, tüm askerlerimize canlarımıza,, olari 4 gözle bekleyen tüm sevenlerine... (kapanis konuşması da program kapatıyorum gibi oldu :) h

kızlar hepinize iyi geceler, rüyanızda sevdiceklerinizi görün inşş
gözlerim acımaya başladı kaçıyorum ben by

öyle yapıcak artık ama bu sefer de kilo alcak diye korkuyorum
önümüzdeki temmuz gibi evlenmeyi düşünüyoruz ozamana kadar verdiremem ben ona o kiloları

Oooo canım verir yaa askerlikte millet kilo veriyor bizimkiler alırsa o başka tabi
Gerçi benimki alsa hiç fena olmaz yaaa
Şu yiyip yiyip kilo alamayan tiplerden
Göbek yapsa hemen gitmeli diyip iki çalışınca da gidiyor
Ben bile sinir oluyorum bu huyuna

dolunaaayyyy sende hoşgeldin topiğimize canım ne güzel azıcık kalmış yaaaa

karameldi simdi acik kumral oldu canim :))
Ayy iki rengi de pek severim sende benim gibi açılıyorsun ama ben kışa geri koyu olurum kesin Açık renk saçın bakımı çok zor oluyor

Ahey aheyyyyy
Hatunlar ayakkabı yapmışsınız
Tommyninkini çokk beğendim tam denizci teması
Midi lacivert beyaz çizgili bi elbise bi kırmızı çanta bi de kırmızı şapka da olabilir
Ay bi dakka bi dakka şapkayı silelim

merhabalar.. benimde sevdiğim 347.dönem kastamonuda kısa dönem..
şafak 145 oldu şimdiden çok ama çok özledim
Allah tüm bekleyenlere sabır versin tez zamanda kavuşmayı nasıp etsın inşaallah...

Hadedream bak senin kıyafet olayın tamam :) bı resim olunca ne Guzel kombinlemissin hemen perfettooo

merhabalar.. benimde sevdiğim 347.dönem kastamonuda kısa dönem..
şafak 145 oldu şimdiden çok ama çok özledim
Allah tüm bekleyenlere sabır versin tez zamanda kavuşmayı nasıp etsın inşaallah...

Bir Kastamonu dahaa.. Hosgeldin,, âmin âmin kavuşacağız inşallah en yakın zamanda

Tam çıkacaktım Kastamonu dedin yüreğimi dagladin
Sorularım : usta birliği neresi? Yemin törenine gelebilecek msn?

usta bırlıgı tarbzon yemın törenıne kalacak yer bulamadıgımız için gelmemi istemıyor eylul 15te ızıne cıkmayı düşünüyor. siz gidecekmısınız törene ?

usta bırlıgı tarbzon yemın törenıne kalacak yer bulamadıgımız için gelmemi istemıyor eylul 15te ızıne cıkmayı düşünüyor. siz gidecekmısınız törene ?

biz de merkezde yer bulamamıştık... Çok zor yer bulamama duygusu .. . Arabaya gidicemiz icin uzak yerlere de baktık,, sehir merkezine 20 km uzaklıkta bi otel ayarladım çarşamba gunü... Haftaya pers de kısmetse yola ckcaz... 15 eylulde evlere dağılacaklar ,usta birligine gecis oncesi.. o arada izin kullanmak istiyorsa bol bol görüşürsünüz inşallah ...

bu gece,gece egtımıne cıkıcaz demıstı hastada olmus zaten bırde telefon bozuktu kesık kesık gelıyordu ses anlayamamısım orasını demekkı dagıtım ıznıne cıkıyorlar 15ınde ben ayrı ızın alacak dıye anladım.o zaman fazladan gün de atmamış oluyor sevndım bu işe..

Hadedream bak senin kıyafet olayın tamam :) bı resim olunca ne Guzel kombinlemissin hemen perfettooo

Du bakalım gerçek hayata geçmiş hali de olursa harika olurrrr
Mmmmm..perfecto
Bu arada ne kadar Kastamonu oldunuz yaaaa
Gidin başka topiğe allaaa alllaaa Hıhhhhhh
Şahsen kıskanıyorum a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…