herkezin başlarda aynı 460 nedir ya insanın gözünü korkutuyorbizde mardinde askerlik yapıyoruz istanbuldan bekliyorum onu
ben 347. uzun dönem yareniyim =) ağustosta gitti nişanlım canım ankara mamakta yedek subay yani daha acemlik orda kısmetse kasım 1 de izimir yolcusu. Bende malatyadan beklemedeyim işte =) Bizim şafak çok daha saymaya başlamadım bile[/QU
benim nişanlımda ankara mamakta bizimki kısa dönem ayın 31 nde dağıtım var.seninki biraz daha orda kalcak demek ki ama yine çok şükür izmir çıkmış bizimki urfa gerçi artık heryer tehlikeli ama... allah hepimizin yardımcısı olsun geçer inşallah bu günler...
memnun oldum canım. Ankara mamak çok rahatmış gerçi ordan gideceği o rahtalıktan kopacağı için üzgünüm ama izmirde fena değil. Haklsıın heryer tehlikle Allah yardımcıları olsun
Haklısın canım. Allah kavuştursun iyi geçmiş zaman sizin daha yolun başından bakınca çoooook uzun zaman gibi geliyor. Bakalım artık nasıl geçecekse
Haklısın canım. Allah kavuştursun iyi geçmiş zaman sizin daha yolun başından bakınca çoooook uzun zaman gibi geliyor. Bakalım artık nasıl geçecekse
Evet su an gündemim tamamen kıyafet :))))) nedir bunların elbise merakı anlamadım :) pantolon görmekten fenalık geldi sanırım hepsine :))) evttt aldıklarını paylass lütfen ,, bize de fikir olurr... Ben de bakicam bugün :)
kızlar keyfiler nasıl askerleriniz nasıl ?
kızlar keyfiler nasıl askerleriniz nasıl ?
canım gözün aydın sevindim askerinin sesini duymana
benmkininde daha boğazı iyileşmemiş revire falanda gitmiş ama ilaçları daha göndermemişler. Çok üzülüyorum o orda acı çekerken
Sağol canım ya çok mutlu oldum :) aynen ya zamanla alışır zaten dediğin gibi arada güzel yemekler de olur :)gözün aydın hadi onun sesiyle uyandın bak.canım ilk günden karar vermesin asker ocağı orası anne yemeği gibi olmaz ki zatenhem belki her gün öle olmaz bazen kötü çıkıyomuş benimkide öle diyor.
Gözün aydinnn.. Nereye gitmişti ??
bizimkilerden haber yok
Bizdede ses yok.en son dun biraz hastaydi acaba daha da mi agir oldu gribi.aramiyorda.revire cikabilirim demisti cunku
Dedigim gibi dun hastaneye gitmisaradi simdi..iyiyim diyor ama bilmiyorum.benim moralim bozulmasin diyedir.. Gece 12de gelmis hastaneden..Off.moral sifi oldu..
Bugun 9 atis atmislar.sanirim ogleden sonra ve yarin izinliler.oyle dedi.icim huzursuz.arar yine insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?