Oooo canım verir yaa askerlikte millet kilo veriyor bizimkiler alırsa o başka tabi
Gerçi benimki alsa hiç fena olmaz yaaa
Şu yiyip yiyip kilo alamayan tiplerden
Göbek yapsa hemen gitmeli diyip iki çalışınca da gidiyor
Ben bile sinir oluyorum bu huyuna
dolunaaayyyy sende hoşgeldin topiğimize canım ne güzel azıcık kalmış yaaaa
Ayy iki rengi de pek severim sende benim gibi açılıyorsun ama ben kışa geri koyu olurum kesinAçık renk saçın bakımı çok zor oluyor
Ahey aheyyyyy
Hatunlar ayakkabı yapmışsınız
Tommyninkini çokk beğendim tam denizci teması
Midi lacivert beyaz çizgili bi elbise bi kırmızı çanta bi de kırmızı şapka da olabilir
Ay bi dakka bi dakka şapkayı silelim
Hadedream bak senin kıyafet olayın tamam :) bı resim olunca ne Guzel kombinlemissin hemen perfettooo
adana il jandarmada, burda herkes buldu birilerini oda söylüyor ama konuşamıyoruz sık sık, nasıl olduğunu bilemiyorum, yemin töreninden sonrada adanada kalıcak merkezdeymiş galiba internetten bayağı bi okudum yanında aqua park falan varmışş, 50 kişilermiş ama insan yinede tedirgin oluyor:18::18:
Ayy sevgilim aradı uyandırdıı çokk mutlu oldumm yaaKaldığı yer, yemekleri falan kötüymüş moralim çok bozuk dedii off yaa kıyamammm
Du bakalım gerçek hayata geçmiş hali de olursa harika olurrrr
Mmmmm..perfecto
Bu arada ne kadar Kastamonu oldunuz yaaaa
Gidin başka topiğe allaaa alllaaaHıhhhhhh
Şahsen kıskanıyorum a
Ayy sevgilim aradı uyandırdıı çokk mutlu oldumm yaaKaldığı yer, yemekleri falan kötüymüş moralim çok bozuk dedii off yaa kıyamammm
Ben çıkıyorum kızlar mesaim bitmek üzere. Haftasonu neler yapacaksınız bakalım. Akşam görüşürüz. Bugünü de yedik bitirdik sayılır. Şükürler olsun. Allahım hepsini korusun.
usta bırlıgı tarbzon yemın törenıne kalacak yer bulamadıgımız için gelmemi istemıyor eylul 15te ızıne cıkmayı düşünüyor. siz gidecekmısınız törene ?
ben dün konuşamadımhaberler sizdeeen
Dün Kastamonu dan arayan olmuş muben de alamadım telefon
Dün Kastamonu dan arayan olmuş muben de alamadım telefon
Tripliii konuşmuş herhalde canm o da önceki gün konuşamamıştı sıra çok oluyo herhaldee ya :S
kızlar bu aralar uzun dönemler askerlık yapacak olanlar teslım oluyomus o yuzden arayamıyorlardır
Gunduz ben konusabildim.aksam da tripliii konusmus.
Normalde her aksam aradi.dun aramadi aksam .bugun bekliyorum bakalim.insallah arar
gunaydınnnnn kızcelerrrrr :))
akşam tavuk gibi erkenden uyudugum için yazdıklarınızı yeni okuyabiliyorum :))
herkes benim gibi kiyafet telaşına düşmüş yaaa ne guzel.
ben daha ne giyecegime karar veremedim. önce ispanyol paça kot tshirt giderim dedim ama sevgilimdee sizinkiler gibi elbise giy diye tutturdu :))
Oyuzden bugun alisverişe cıkıcam. elbise ve babet almayi dusunuyorum. aksam aldiklarimi sizinle paylasirim fikir olur :))))
Evet su an gündemim tamamen kıyafet :))))) nedir bunların elbise merakı anlamadım :) pantolon görmekten fenalık geldi sanırım hepsine :))) evttt aldıklarını paylass lütfen ,, bize de fikir olurr... Ben de bakicam bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?