çanakkalede kavuşma anımızın fotoğrafını çekiyim de ''ben sevdiğime kavuştum kıskananlar çatlasın!!!'' yazıyım
yok yok kafayı yicem ben yaa ne yapmaya çalışıyo nişanlımın teyzesi anlamıyorummmm burda kalmış kavuşmama 3 gün neyin derdinde bu kadın!!!!!!!!
''ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar inşallah cihan bu hafta annesine ve babasına kavuşuyo.biricik yiğenim terhis oluyor.hepimiz dört gözle cihanımızı bekliyoruz hepimiz hazırlandık seni çok seviyoruz bizim vefalı biricik yiğenimiz.'' face de bu yazıyı altında da kendi nişan resmimden kırpıldığımı görünce çıldırcak gibi oldum haksızmıyım ama yaaaa
hayır yani ona neymişki sinir oluyorum bu sekilde karısanlara üstüne üstelik laf carpıtmıs bide faceden
bebiş ben ilk önce nişanlımı düzgün bir işe sokma çabasına gireceğim .. tek önceliğim bu ...
Nasıl bir kadınmış bu ya. Bu kadın aramıyorsun diye sitem eden kadın mıydı? Nişanlın bu iletiyi görünce nasıl bir tepki verir?
bende bi anlasam nolduğunu. bi aydır hiç görüşmedik bile durup durup kuruyo heralde kendi kendine oyalanıcak başka bişeyi yok bizden başka. eskiden içimde tutuyodum çoğu şeyi cihan kırılmasın orda diye ama artık askerlik bitti nasılsa ben bunların hepsini söylemezmiyim cihanaaa ona verir artık cevabını
çanakkalede kavuşma anımızın fotoğrafını çekiyim de ''ben sevdiğime kavuştum kıskananlar çatlasın!!!'' yazıyım
bak buda olur...
evet o kadın canım. artık iletişimi komple kopardım diye ordan burdan laf sokuyo heralde hiçbişey anlamadım. en çok da kendi nişan resmimden kesilmem beni üzdü, laf sokuyosun bari başka resim bul dimi. nişanlım ne tepki verir hiç bilmiyorum çünkü bizim hiç böyle sorunlarımız olmadı daha önce
yok kızlar bakmayın öyle söylediğime ben hiç yapamam öyle misilleme falan ama aramıza mesafe koymakta çok haklı olduğumu tekrar anladım, tek problem nişanlım gelince elim mahkum onlara gidicem teyzesi de kendi evi yapılana kadar onlarda kalıyo işte ozaman nasıl davranıcağımı hiç bilmiyorum
Bu kadın kayınvalidenin de başının etini yiyor olmasın. Kayınvalideni sık sık ara bu kadını haklı çıkartma.
Bu kadın kayınvalidenin de başının etini yiyor olmasın. Kayınvalideni sık sık ara bu kadını haklı çıkartma.
Merhaba kızlar, Allah herkese helal rızık kapıları açsın inşallah. Ben 349. dönem yarenlerindenim de, bizim de düşüncemiz aynı, hani askerden gelsin iş baksın şeklinde. Sizde de aynı olduğunu görünce kendime yakın hissettim, gerçekten her şey bir yerde iş durumuna bağlı, evin tutulacağı semt bile... inşallah hepsi gönüllerine göre iş bulabilirler... bunu kafasına takan bir benim zannediyordum
bizim iş sorunu yok ama geldikten sonra bi süre çalışmalı.. daha aileleri tanıştırcaz..
ayyy benimkide öğretmen olduğu için iş sıkıntımız yok Allahtan.15tatil biter bitmez iş başı zaten müdür dört gözle bekliyormuş bölüm baskanı olduğu için benimki.iş bası yapınca cok calıscak garibim
süpermiş canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?