- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Canım deli gibi tatlı istiyor evde bir gram tatlı yok. Küp şeker mi yesem
çikolata yokmu kaşıkla gitsin çok işe yarar
yok evde bulundurmamaya çalışıyordum ama şu an krizdeyim
Mervecim bence cok komık bır durum bu.Koca kadınIN ugrastıgı şeylere bak.Hiç takma takılma da.
Allah hepinizin sevdiğine ınsallah hemen güzel iş bulmayı nasıp eder kızlar..
Merciii canım şok oldum valla. Ne kadar komik koskoca kadının yazdıkları. Bir bende var bunlardan sanıyordum. Bizde tercihler yapıldı, kardeş bile olsalar artık aileden sildik biz onları. Bizim için görürsünüz onlar evlenemicek diyen, kimse o nişana gitmicek diyip sonra kendi gelip yiğenine bir takı bile takmayan takıyı geçtik tebrik bile etmeyen teyzeye teyze demeyiz biz.
bizim iş sorunu yok ama geldikten sonra bi süre çalışmalı.. daha aileleri tanıştırcaz..
ben unutsam feyse bir giriyorum bak ilk gördüğüm 3 tatlı
Eki Görüntüle 604485 Eki Görüntüle 604486 Eki Görüntüle 604487
hani aşkkuşu nerde ya, gelseydide bi anlatsaydı. Kavuşmalarını.
yok yok kafayı yicem ben yaa ne yapmaya çalışıyo nişanlımın teyzesi anlamıyorummmm burda kalmış kavuşmama 3 gün neyin derdinde bu kadın!!!!!!!!
''ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar inşallah cihan bu hafta annesine ve babasına kavuşuyo.biricik yiğenim terhis oluyor.hepimiz dört gözle cihanımızı bekliyoruz hepimiz hazırlandık seni çok seviyoruz bizim vefalı biricik yiğenimiz.'' face de bu yazıyı altında da kendi nişan resmimden kırpıldığımı görünce çıldırcak gibi oldum haksızmıyım ama yaaaa
kimse yok bu akşam
kızlar güzel haberlerim var benim şafak 1 gün azaldı normalde 17 sinde çıkacaktı ama Van'da görevleri bitince ktm ye girmeden havaalanına gidecekler Allah izin verirse çarşamba akşamı depükleri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?