347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Merciii canım şok oldum valla. Ne kadar komik koskoca kadının yazdıkları. Bir bende var bunlardan sanıyordum. Bizde tercihler yapıldı, kardeş bile olsalar artık aileden sildik biz onları. Bizim için görürsünüz onlar evlenemicek diyen, kimse o nişana gitmicek diyip sonra kendi gelip yiğenine bir takı bile takmayan takıyı geçtik tebrik bile etmeyen teyzeye teyze demeyiz biz.

Stanki Nutella varsa Nutella ye. Ben kaşıklarken kendimi kaybediyorum. Bende gidip un helvası yiyeceğim. Dün biri bahsediyordu sanki un helvası yaptım diye bu kadar olur bizde bugün yaptık yazacaktım unuttum sen tatlı diyince aklıma geldi.

Kızlar ben çıkar tavuk gibi yatar, şafağı attırırım uykuda.

Atarsa 2.

Hepinize iyi geceler...

Mervecim bence cok komık bır durum bu.Koca kadınIN ugrastıgı şeylere bak.Hiç takma takılma da.

Allah hepinizin sevdiğine ınsallah hemen güzel iş bulmayı nasıp eder kızlar..

Anneme gösterdim az önce yazdığı şeyi ama hiçbişey demedim, ne kadar terbiyesizlik etmiş dedi. sen hiç umursama cihan la aranız iyi olsun yeter başka kimseye ihtiyacın yok dedi. cihan da çok düşkündür teyzesine gelince nolur hiç bilmiyorum 2 yıldır aynı evde kalıyolar hatta aynı odayı paylaşıyolar

Eşim tatlı krizlerimde gider bana profiterol alırdı. Geçenlerde iş yerinde birisi profiterol ikram etmişti hem ağladım hem yedim eşim aklıma geldi.

sevgilileriniz gelince buraya girip mutlaka 2 kelime yazın insanı merakta bırakmayın

amaaaan kadının yaptığına bak çok ayıp gerçekten neden böyle bir şey yaptı anlamış değilim,ama sen üzme kendini foto falan koyup yarışmada sakın

kızlar güzel haberlerim var benim şafak 1 gün azaldı normalde 17 sinde çıkacaktı ama Van'da görevleri bitince ktm ye girmeden havaalanına gidecekler Allah izin verirse çarşamba akşamı depükleri bekliyorum

Ece alacagın olsun.Senin yüzünden kalkıp gecenin 10unda un helvası yaptım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…