gelicek canım amaann şafak beni sıkıştırdıı ya öff
Evelenecek hatunlar askerleriniz gelince önce n'apacaksınız o kadar iş var ki nerden başlamalıyız önce fikirleri olanlar yardımcı oluversin bana.
Nikah başvurusu yapmamız lazım aynı zamanda yer tutmamız lazım, balayı rezervasyonu, beyaz eşyalar, mobilyalar, ev...
bebiş ben ilk önce nişanlımı düzgün bir işe sokma çabasına gireceğim .. tek önceliğim bu ...
pegasus check-in açtı bugün. Kendi cebimi vermiştim mesaj geldi. Yer seçme paralı olduğundan bizimkide cam kenarı sevdiğinden iki saat uğraştım yine onun için ama yok otomatik atıyor 14b'den başka koltuk vermiyor şuan o da orta sınıf. Orayı alsam yeminle öldürürdü beni. Dedim aşkım ortayı veriyor cam kenarı vermedi. Gece ya da yarın sabah bir daha deneyelim, tamam canım dedi bir de arkadaşının pnr'ını verdi adını soyadını verdi ona denedim onada orta sırayı verdi. şu askerlik bitsin ben yoruldum.
bizimkisi işe girmeden nikah tarihi almayız biz. Annemi delirtemem. :)
Bizimkisi işe girmeden nikah tarihi almayız biz. Annemi delirtemem. :)
yok canım kullanmıyorr götürmedi hiç ankesörlüler bizim kıymetlimiiizzcanım erkek arkadasın telefon kullanabılıyormu
yok canım kullanmıyorr götürmedi hiç ankesörlüler bizim kıymetlimiiizz
sağsalim gelsinde canım işe de girer. Ne iş yapıyordu canım
Çevresi genişse hemen bulur.Zaten daha önceden iş çevresi olan kolaylıkla bulur..Annen haklı bencede.Evin direği sen mi olucaksın canım :)
yok yok kafayı yicem ben yaa ne yapmaya çalışıyo nişanlımın teyzesi anlamıyorummmm burda kalmış kavuşmama 3 gün neyin derdinde bu kadın!!!!!!!!
''ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar inşallah cihan bu hafta annesine ve babasına kavuşuyo.biricik yiğenim terhis oluyor.hepimiz dört gözle cihanımızı bekliyoruz hepimiz hazırlandık seni çok seviyoruz bizim vefalı biricik yiğenimiz.'' face de bu yazıyı altında da kendi nişan resmimden kırpıldığımı görünce çıldırcak gibi oldum haksızmıyım ama yaaaa
sende misilleme yap ve sende bi fotonuza bana kavuşmana az kaldı yaz :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?