347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bebiş ben ilk önce nişanlımı düzgün bir işe sokma çabasına gireceğim .. tek önceliğim bu ...

vallahi sevgilim gelince ilk işimiz nikah tarihi kokteyl organzsyonu ve kına için salon tutulacak 3ü bir arada bunlar hallolduktan sonra 2 günlük uludag tatili veeee onu işe sokmak artık beyaz esyalar,ev gelinklk,mobılya bunlara sonra bakacagım

işe girdikten sonra muhtemelen beyaz eşyalar, mobilyalar, perdeler gibi büyük eşyalara odaklanırız onları hallederiz tahminimcee, nikah tarihini ne zaman alırız bilemedim :26:
işlerini yoluna koyduktan sonra sanırsam

Pegasus check-in açtı bugün. Kendi cebimi vermiştim mesaj geldi. Yer seçme paralı olduğundan bizimkide cam kenarı sevdiğinden iki saat uğraştım yine onun için ama yok otomatik atıyor 14B'den başka koltuk vermiyor şuan o da orta sınıf. Orayı alsam yeminle öldürürdü beni. Dedim aşkım ortayı veriyor cam kenarı vermedi. Gece ya da yarın sabah bir daha deneyelim, tamam canım dedi bir de arkadaşının PNR'ını verdi adını soyadını verdi ona denedim onada orta sırayı verdi. Şu askerlik bitsin ben yoruldum.

banada msj geldi pegasustan. Biletini almıştım ya. Kendi telefon numaramı felan yazdım.. Yer seçimi felan filan diyor.. Seçmedim ama ben yer ::)

sağsalim gelsinde canım işe de girer. Ne iş yapıyordu canım

Canım ismini vermeyim o da iyi bir tur şirketinde çalışıyordu ama bir sene sınıfta kalınca işi bıraktı, derslerine yoğunlaştı son sene okulunu bitirdi. 2 gün sonrada askerlik şubesine gitti işte. Babası emekli banka müdürü bankaya sokmaya çalışacaklar o olmazsa başka bir yer var aklımızda garanti oraya girecek mecbur.

Çevresi genişse hemen bulur.Zaten daha önceden iş çevresi olan kolaylıkla bulur..Annen haklı bencede.Evin direği sen mi olucaksın canım :)

Bakalım canım var bir kaç yer dönmesini bekleyen tanıdıklar onlardan biri olur kısmetse. Öyle bir niyetim yok benim aldığım bin lirayla nerdeee... İnşallah şubatta başlar hemen işe.

yok yok kafayı yicem ben yaa ne yapmaya çalışıyo nişanlımın teyzesi anlamıyorummmm burda kalmış kavuşmama 3 gün neyin derdinde bu kadın!!!!!!!!
''ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar inşallah cihan bu hafta annesine ve babasına kavuşuyo.biricik yiğenim terhis oluyor.hepimiz dört gözle cihanımızı bekliyoruz hepimiz hazırlandık seni çok seviyoruz bizim vefalı biricik yiğenimiz.'' face de bu yazıyı altında da kendi nişan resmimden kırpıldığımı görünce çıldırcak gibi oldum haksızmıyım ama yaaaa

sende misilleme yap ve sende bi fotonuza bana kavuşmana az kaldı yaz :=)

çanakkalede kavuşma anımızın fotoğrafını çekiyim de ''ben sevdiğime kavuştum kıskananlar çatlasın!!!'' yazıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…