yaaaa beni ilk sıralara koymayınsedulu falan geçsin ilk sıraya onun kırbaçı var bi kerem aslanı kedicik yapmış o
Ben 86 eylül canım tipik başak burcu
ahahahhahah hep öle olur zaten arkadas ortamında flndaaacılacaga bnzıo o konu yıne rahat durmuyosunz
bende 89 subat 2.5 yas fazla deılmıs=)
Lolamys hoşgeldin aramıza gizli ajan seni.
En sıkıntılı bizdik tabi Chelzy'im orası doğru da en en en çok evlilik hazırlığında olan Hüm ve bendik sanırım. Ben gelinlik bilem denedim. Beni nasıl unutursun. En çeyizci ilan ediyorum kendimi. Giz, Hüm, inciçiçeği, chelzy'i de unutamayız tabi. İsmini yazmadıklarım varsa kusura bakmasınlar artık.
Lolamys acemilik, ustalık yazarsan geçte olsa listeye seni de ekleyelim. 18'inde kavuşacaklara da yazıyorum ismini.
ayyyy cidden bizi tanıyosun benm çeyiz manyağı oldğmu biliyorsun kız daha önce gelseydin yaaa yani izlenmişiz kızlar bildiğin .)iyikide geldin
En sıkıntılı bizdik tabi Chelzy'im orası doğru da en en en çok evlilik hazırlığında olan Hüm ve bendik sanırım. Ben gelinlik bilem denedim. Beni nasıl unutursun. En çeyizci ilan ediyorum kendimi. Giz, Hüm, inciçiçeği, chelzy'i de unutamayız tabi. İsmini yazmadıklarım varsa kusura bakmasınlar artık.
Lolamys acemilik, ustalık yazarsan geçte olsa listeye seni de ekleyelim. 18'inde kavuşacaklara da yazıyorum ismini.
bize daha var çeyiz konusunda siz evlendikten sonraa yardımcı olucaksınz artk seçimlerimizeee kızlaar tecrübelileerrevetttt... kız aşk olsun benim çeyizlerimi beğenmedin mitopiğin en çeyizcileri tripliii giz ben merci
bize daha var çeyiz konusunda siz evlendikten sonraa yardımcı olucaksınz artk seçimlerimizeee kızlaar tecrübelileerr
beni unuttun ece hemde sadece beni
hosbulduk ece=) ya utandık gizli ajanım cidden keske daha önce gelseydım cok pişmanım suan napalım..evet gelınlıklerını hatrlıyorum bagdat caddesinde pronoviasa grdıgımde aklıma bıle gelmıstınikiside erzurum ve 18 ocakta kavusuorzzzzzzzzzzzzz inşallah.=)
büyük olasılıkla canımmmm hayırlsıylaa
2013 te Ben Ece ve Müge evlenecek herhalde... Diğer kızlar 2014 müsünüz?????
duramıyoruz işte hasret kalmışız
18 ocak grubuna hoşgeldinmaşallah hepimiz 18 ocak a toplandık...
az kaldı canım ne güzel evlenıceksınzde hep bırlıkte olucaksnz işten eve geldıgınzde sarılıp tv seyretceksınz Allahım bzde görürüz o gunlerı inşallah..:)
büyük olasılıkla canımmmm hayırlsıylaa
evet bılıorum tabıkıaldıklarını cok begenıorum cıceklı yatak örtulerı falan cok tatlı bende öle seyler almayı dusunuorum bizde 1 sene içinde evlenmek istiyoruz artık ama hıc ceyızım yok artık toptan alıcam 1 yıl içinde napım senınkılerden kopya cekerım=)
kızlar sevgilim alay komutanlıgına varmış artık tlfnda kullanıo rahatca ohhhh ya konustum rahatladm bol bol msj atıcam bebişime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?