347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Lolamys hoşgeldin aramıza gizli ajan seni.

En sıkıntılı bizdik tabi Chelzy'im orası doğru da en en en çok evlilik hazırlığında olan Hüm ve bendik sanırım. İlk evlenecekler olduğumuz için. Ben gelinlik bilem denedim. Beni nasıl unutursun. En çeyizci ilan ediyorum kendimi. Giz, hüm, inciçiçeği, chelzy, nena, aldebaran ve merciyi de unutamayız tabi. İsmini yazmadıklarım varsa kusura bakmasınlar artık.

Lolamys acemilik, ustalık yazarsan geçte olsa listeye seni de ekleyelim. 18'inde kavuşacaklara da yazıyorum ismini.

Son düzenleme:

Ece :13::13::13::13:

ayyyy cidden bizi tanıyosun benm çeyiz manyağı oldğmu biliyorsun kız daha önce gelseydin yaaa yani izlenmişiz kızlar bildiğin .)iyikide geldin

evet bılıorum tabıkı aldıklarını cok begenıorum cıceklı yatak örtulerı falan cok tatlı bende öle seyler almayı dusunuorum bizde 1 sene içinde evlenmek istiyoruz artık ama hıc ceyızım yok artık toptan alıcam 1 yıl içinde napım senınkılerden kopya cekerım=)

beni unuttun ece hemde sadece beni

hosbulduk ece=) ya utandık gizli ajanım cidden keske daha önce gelseydım cok pişmanım suan napalım..evet gelınlıklerını hatrlıyorum bagdat caddesinde pronoviasa grdıgımde aklıma bıle gelmıstın ikiside erzurum ve 18 ocakta kavusuorzzzzzzzzzzzzz inşallah.=)

18 ocak grubuna hoşgeldin maşallah hepimiz 18 ocak a toplandık...

kızlar sevgilim alay komutanlıgına varmış artık tlfnda kullanıo rahatca ohhhh ya konustum rahatladm bol bol msj atıcam bebişime

az kaldı canım ne güzel evlenıceksınzde hep bırlıkte olucaksnz işten eve geldıgınzde sarılıp tv seyretceksınz Allahım bzde görürüz o gunlerı inşallah..:)

inşallah :))) English home dan aldığımız tv baddaniyelerinin içine girerek

büyük olasılıkla canımmmm hayırlsıylaa

Aminnnnnnn ben size ablalık yaparım

evet evet o benim vountry seviyorum çeyiz konusunda herbişeyi sorabilirsin bana

bağdat caddesi, dediğine göre istanbuldaısndır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…