347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah olurum bende cok isterım arkadasım gbı oldunz hepınz yaslarınz kac tam bılmıorum cok yakın hissettim. geçicek tabıkı hersey guzel olucakkkkkk cccccccoooooooook az kaldııııı

Aaaa en ateşlilerimizi unutttun onları da okuduysan ay utandım neler yazdım acep

Bence bizimki cuk diye oturdu.Doğru tespit canım.Dimii Tripliii ????

hahah okudum hahah ay cok guldurduz ya benı o gun ay bende utandım bahsedınce sımdı neseee gecelıkler fln havada ucusuodu ya ben utanırım evlenınce alırım öle seylr heralde ancak ailem görmesin:d

ahahha konuyu ben açmıştım ki sonra bi baktım herkes maşallah yani kabak çiçeği gibi açıldı meğersem konunun açılmasını bekliolarmış ben bilsem her gün onlar o muahbbeti yaptrrdm da işteee

hahah okudum hahah ay cok guldurduz ya benı o gun ay bende utandım bahsedınce sımdı neseee gecelıkler fln havada ucusuodu ya ben utanırım evlenınce alırım öle seylr heralde ancak ailem görmesin:d

erkekler görmüyor zaten canım... alıp hemen saklarsın dolaba

kız hüm ateşin mi çıktı yoksa hmmm seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiiiii

Valla iki gündür ateşim var benim Bana mı geçti acep senden kızzz

vuhuuuu sen bizi baya baya analiz etmişsin neden gelmedn ki daha önce ben pozitifliğe adayımmm oyy oyy gecelik yazılaırmızı okudysaan en ateşli yarenimizde seç canımmm

vuhuuuu sen bizi baya baya analiz etmişsin neden gelmedn ki daha önce ben pozitifliğe adayımmm oyy oyy gecelik yazılaırmızı okudysaan en ateşli yarenimizde seç canımmm

merhaba gizcimm=) ceyızlerın cok guzel Allah guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsin.
tama secıorum nena ve hüm tabikiiiii ama nena daha cok bence

ahahahhahah hep öle olur zaten arkadas ortamında flndaa acılacaga bnzıo o konu yıne rahat durmuyosunz

merhaba gizcimm=) ceyızlerın cok guzel Allah guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsin.

yaaaa biliodum beni seçeceğini canımın içiiiii valla hiç utandım diemicem pek utanmam yoktur da

ayyyy cidden bizi tanıyosun benm çeyiz manyağı oldğmu biliyorsun kız daha önce gelseydin yaaa yani izlenmişiz kızlar bildiğin .)iyikide geldin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…