Teşekkürlerrrrr bende azim var da çeneyi tutamıyorummm yawww.... hem konuşup hem yeme özelliğim çok gelişmiştier
İnşallah canım evet sıkıntılar var 2 güne bitecek inşallahh.Evet degmeyecek ama ben stresı sıkınıtıyı çekiyorum işte.
Bu arada hepimizi biliyosun :)Keşke gelseymişsin önceden.
Olsun ama.Bundan sonraki süreçte bol bol aramızda olursun.Burasının hiç boş kalmayacagını bılıyorum çünkü
hahah tamam=) bi kere herkesin romantık o bı gercek=) trıplıı chelzy en cok sıkıntıyı ceken olumsz seyler oldu baya bı ekşın yaşadılar maalesef ama mutlu sonla bıtecek =)
hüm,giz08,aldebaran ve nena heycanlı evllık hazırlıkları fln ay yapamadım ya dimi
hahah tamam=) bi kere herkesin romantık o bı gercek=) trıplıı chelzy en cok sıkıntıyı ceken olumsz seyler oldu baya bı ekşın yaşadılar maalesef ama mutlu sonla bıtecek =)
hüm,giz08,aldebaran ve nena heycanlı evllık hazırlıkları fln ay yapamadım ya dimi
sende bendensin canım.benimde düğünüme kdr kilo vermem gerek 66 kiloyum 60 olsam iyi çok iyi olcak
inşallah olurum bende cok isterım arkadasım gbı oldunz hepınz yaslarınz kac tam bılmıorum cok yakın hissettim. geçicek tabıkı hersey guzel olucakkkkkk cccccccoooooooook az kaldııııı
Aaaa en ateşlilerimizi unutttunonları da okuduysan ay utandım neler yazdım acep
yaşlarımız yakın genelde sen kaçlısın
nena ve sen ilk sırada geliyorsunuz canımm
hahah okudum hahah ay cok guldurduz ya benı o gunay bende utandım bahsedınce sımdı neseee gecelıkler fln havada ucusuodu ya ben utanırım evlenınce alırım öle seylr heralde ancak ailem görmesin:d
hahah okudum hahah ay cok guldurduz ya benı o gunay bende utandım bahsedınce sımdı neseee gecelıkler fln havada ucusuodu ya ben utanırım evlenınce alırım öle seylr heralde ancak ailem görmesin:d
kız hüm ateşin mi çıktı yoksa hmmm seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiiiii
nena ve sen ilk sırada geliyorsunuz canımm
89luyum canım sizler kaclısınz?=)
erkekler görmüyor zaten canım... alıp hemen saklarsın dolaba
Valla iki gündür ateşim var benimBana mı geçti acep senden kızzz
vuhuuuu sen bizi baya baya analiz etmişsin neden gelmedn ki daha önce ben pozitifliğe adayımmm oyy oyy gecelik yazılaırmızı okudysaan en ateşli yarenimizde seç canımmm
ahahha konuyu ben açmıştım ki sonra bi baktım herkes maşallah yani kabak çiçeği gibi açıldı meğersem konunun açılmasını bekliolarmış ben bilsem her gün onlar o muahbbeti yaptrrdm da işteee
merhaba gizcimm=) ceyızlerın cok guzel Allah guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsin.
tama secıorum nena ve hüm tabikiiiiiama nena daha cok bence
merhaba gizcimm=) ceyızlerın cok guzel Allah guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?